torsdag 26 december 2013

Lindsey Williams förklarar hur Valutaåterställningen kommer att gå till. (SPRID!)

Förra veckan öppnade finansminister Anders Borg för första gången upp för skattehöjningar i en presskonferens om den nya prognosen. Detta ligger i linje med IMF:s planer för Valutaåterställningen, som lär ske någon gång under de första månader år 2014. Syftet med denna "återställning" är enligt IMF själva, att få ett slut på det vansinniga Valutakriget som snart härjat under ett helt år. 

I följande video förklarar Lindsey Williams lite mer i detalj hur denna IMF-projekt kommer att gå till. Var tålmodig och ta din tid att ta in all information under de två timmar långa videon som Williams publicerat. Det är oerhört viktig information. 

Mina anteckningar: 

- 204 länder har redan gått med på IMF:s krav på Valutaåterställningen. 
- Endast en 5% differenciering kommer att tillåtas mellan samtliga valutor. 
- Differencieringen kommer att bero på respektiva lands tillgångar. 
- I ett avsnitt ser vi hur illa ute England är. Anledningen är folkets tilltro till ofärdsstaten. Folket vägrar nyktra deras syn på ofärdsstaten, och insisterar att ge den mer makt, vilket endast kommer att förslava oss alla i en socialistisk fängelse. 
- IMF och Världsbanken rekommenderar en omedelbar konfiskering av tillgångar och egendom. 
- De kräver en global omfördelning av tillgångar och egendom. 
- Rejäla skattehöjningar för alla. 
- Massregleringar (som främst kommer att drabba medel- och småföretagen). 
- Tvångskollektivisering (tvångsförstatligande) av pensionärernas tillgångar. 
- Inga kravaller! Vi kommer inte att märka någonting av detta som kommer att ske. Ekonomin kommer inte att påverkas kortsiktigt. Pengarna kommer inte att försvinna från bankkonton. Däremot kommer de framtida tillgångarna att ha försvunnit helt. Det är med andra ord en konfiskering av framtidens pengar. 


3 kommentarer:

 1. Hej alla, Jag heter Aisha Sadat och jag är här ute för att vittna om de goda verk som BABA NOSA UGO från Karnataka Temple har gjort, eftersom min lycka återställs, jag har varit gift i cirka 11 år nu, det kom till en punkt när min man började att agera konstigt och sedan lämnade han mig och våra två barn för en annan kvinna i över 6 månader, jag visste aldrig att han hade ett förhållande med en annan kvinna, den här kvinnan vill ta min lycka och allt som jag har jobbat för, kändes som slut allt. När jag letade efter en lösning kom jag över flera vittnesmål om Spellcaster på internet.
  Vissa vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han löser alla slags andliga problem, örtmedicin för sjukdom som Fybroid, Astma, könssjukdomar, njursjukdom, diabetes, erektil dysfunktion, vinnande lotteri. Jag trodde aldrig på spellcaster men jag hade inget alternativ eftersom jag letade efter lösning överallt, så jag fick e-postmeddelandet till BABA NOSA UGO från vittnesmålen online och beslutade att prova honom.
  Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom, han berättade för mig vad jag behövde göra och jag gjorde precis som han instruerade, förberedde något för mig att använda, han gjorde nästan allt själv, jag tvivlade faktiskt på när han sa till mig att Jag skulle förvänta mig en god nyhet, det var mindre än 14 dagar då min man ringde mig efter så lång tid. Han kom tillbaka om ursäkt och bad om förlåtelse, det hela var som en dröm, jag förlåtit honom och nu är vi ännu lyckligare än någonsin tidigare.
  Jag vill säga ett stort tack till BABA NOSA UGO för hans vänliga hjälp, jag har aldrig förväntat mig ett så stort andligt arbete och jag kommer inte att sluta dela hans vittnesbörd. Om du har något andligt problem och du letar efter en riktig och äkta Spellcaster, kontakta BABA NOSA UGO så blir du glad att du gjorde det.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com / nosaugotemple@net-c.com

  WhatsApp: +37258031247

  https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

  SvaraRadera
 2. Packers And Movers Bangalore Local Household Shifting Service, Get Free Best Price Quotes Local Packers and Movers in Bangalore List, Compare Charges, Save Money And Time at
  Local Packers And Movers Bangalore

  SvaraRadera
 3. Packers and Movers Bangalore as a Services providing company can make all the difference to your ###Home Relocation experience. Bangalore based Company which offers versatile solutions, Right team that easily reduce the stress associated with a ???Household Shifting, ***Vehicle Transportation. we help things run smoothly and reduce breakages and offer you seamless, Affordable, Reliable Shifting Services, Compare Shifting Charges @ Packers And Movers Bangalore

  SvaraRadera