torsdag 26 december 2013

Lindsey Williams förklarar hur Valutaåterställningen kommer att gå till. (SPRID!)

Förra veckan öppnade finansminister Anders Borg för första gången upp för skattehöjningar i en presskonferens om den nya prognosen. Detta ligger i linje med IMF:s planer för Valutaåterställningen, som lär ske någon gång under de första månader år 2014. Syftet med denna "återställning" är enligt IMF själva, att få ett slut på det vansinniga Valutakriget som snart härjat under ett helt år. 

I följande video förklarar Lindsey Williams lite mer i detalj hur denna IMF-projekt kommer att gå till. Var tålmodig och ta din tid att ta in all information under de två timmar långa videon som Williams publicerat. Det är oerhört viktig information. 

Mina anteckningar: 

- 204 länder har redan gått med på IMF:s krav på Valutaåterställningen. 
- Endast en 5% differenciering kommer att tillåtas mellan samtliga valutor. 
- Differencieringen kommer att bero på respektiva lands tillgångar. 
- I ett avsnitt ser vi hur illa ute England är. Anledningen är folkets tilltro till ofärdsstaten. Folket vägrar nyktra deras syn på ofärdsstaten, och insisterar att ge den mer makt, vilket endast kommer att förslava oss alla i en socialistisk fängelse. 
- IMF och Världsbanken rekommenderar en omedelbar konfiskering av tillgångar och egendom. 
- De kräver en global omfördelning av tillgångar och egendom. 
- Rejäla skattehöjningar för alla. 
- Massregleringar (som främst kommer att drabba medel- och småföretagen). 
- Tvångskollektivisering (tvångsförstatligande) av pensionärernas tillgångar. 
- Inga kravaller! Vi kommer inte att märka någonting av detta som kommer att ske. Ekonomin kommer inte att påverkas kortsiktigt. Pengarna kommer inte att försvinna från bankkonton. Däremot kommer de framtida tillgångarna att ha försvunnit helt. Det är med andra ord en konfiskering av framtidens pengar. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar