onsdag 11 december 2013

Pastor Lindsey Williams: Global Valutaåterställning kan ske inom 3 månader! (SPRID!)

Jag har tidigare skrivit om att Pastorn Lindsey Williams skulle komma med ny information som han fått från Washington Korporationens elit innan nyår. Nu ska ni spetsa till öronen och lyssna försiktigt. 

Enligt Williams källa, kan det inom de 3 månader, eller 90 dagar, att ske en Global Valutaåterställning. Detta är någonting som IMF med Christine Lagarde i spetsen bestämt. Anledningen är att man är oroliga för det nu pågående Valutakriget. Så för att försöka sätta stopp för detta har IMF fått med sig 204 länder (valutor) att gå med på denna "återställning". Bestämmelsen gjordes redan i oktober, men rapporten Taxing Times släpptes först i november. Så allmänheten har inte fått ta del av dokumentet. Men de flesta om inte alla ledande inom BIS och de nationella centralbankerna har redan sen tidigare tagit del av informationen. 

Detta kommer i praktiken att innebära en kraftig devalvering av den amerikanska Dollarn med 30%! Världens valutor kommer att revalveras med en differenciering på max 5%! För det flesta I-länder kan det innabära kraftiga devalveringar. Och nivån på respektive lands valuta ska ligga på, kommer att bero på landets tillgångar. 

Detta kan innebära slutet på Petrodollarn. Men Williams förklarar att ingen kommer att märka av den här förändringen. Socialbidragen kommer att fortsätta att komma. Och inga pengar kommer att försvinna från bankkonton. Det kommer inte att ske någon ekonomisk kollaps under 2014. Som Williams förklarade förut, så vill eliten att befolkningarna ska skuldsätta sig betydligt mer, innan kollapsen kommer. 

Däremot ska IMF nu se till att länder börjar betala av sina skulder. Detta kommer att innebära konfiskeringar av de privata pensionerna, i upp till 80%. Men pensionärerna kommer inte att märka av något på bankkontot. De resterande 20% kommer att fylla kontot som vanligt. Men det övriga 80% som pensionären skulle få senare, är borta för all framtid. Men kan se det som en form av Bail-in, riktad mot pensionärers framtida pensioner. 

IMF beordrar även länderna att genomföra kraftiga skattehöjningar under 2014 och framåt, för att kunna genomföra, den rätta sortens "global omfördelning". De vill även se massregleringar införas. Det kommer att bli svårare, dyrare och krångligare att investera privat och finansiera självständiga företag, om IMF får som de vill. 

Men enligt det information som Williams fått, lär det inte ske någon verklig kollaps under 2014. Det kan ske en del ekonomiska krash, men ingen total kollaps. Folk är helt enkelt inte tillräckligt skuldsatta, för att det ska kunna ske. Lyssna gärna igenom hela intervjun som Williams gjorde hos GoldSeek, nyligen. Och sprid gärna vidare till andra. Vi får väl se om Williams källa hade rätt senare under denna vinter. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar