söndag 1 december 2013

DGSE ville utföra terrorattacker mot islamister och lägga skulden på "högerextrema".

Franska DGSE. 
DGSE planerade att utföra terrorattacker mot islamister i London. Detta rapporterade flera internationella medier om den gågna veckan (dock inte i Sverige). 

I en rapport avslöjades det hur DGSE uttryckt sin frustration över att MI6/MI5 var för slapphänta mot islamister. Så pass slapphänta att al-Qaida numera har London som ett av sina främsta baser inom EU. 

De planerade därmed terrorattacker mot ledande islamister verksamma i England, för att likvidera dem. Abu Hamza al-Masri var den främsta måltavlan för DGSE. 

Något annat som också är problematisk för det franska etablissemanget är tillväxten av "högerextremismen" inom EU. Bara i Frankrike ser Front National och Le Pen ut att få kamma hem ganska fina siffror i EU-valet 2014. DGSE passade på att påpeka att man skulle kunne lägga skulden för dessa terrorattacker på de "högerextrema" rörelserna i Europa. Ett mycket effektivt sätt att skada och misstänkliggöra en hel rörelse. 

Relaterat: 

3 kommentarer:

 1. Det är intressant det där, varför kastar de bara inte ut dessa människor och deras familjer, bara hävda att de är en säkerhetsrisk vilket de är och skickar man bort de.

  Helt galet att de istället planerar såna här tokerier istället för att använda till buds stående medel som att deportera.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jepp, dom fortsätter att slå rekord på massinvandring varje år. MI6/MI5 har definitivt inget emot det.

   Radera