söndag 1 december 2013

DGSE ville utföra terrorattacker mot islamister och lägga skulden på "högerextrema".

Franska DGSE. 
DGSE planerade att utföra terrorattacker mot islamister i London. Detta rapporterade flera internationella medier om den gågna veckan (dock inte i Sverige). 

I en rapport avslöjades det hur DGSE uttryckt sin frustration över att MI6/MI5 var för slapphänta mot islamister. Så pass slapphänta att al-Qaida numera har London som ett av sina främsta baser inom EU. 

De planerade därmed terrorattacker mot ledande islamister verksamma i England, för att likvidera dem. Abu Hamza al-Masri var den främsta måltavlan för DGSE. 

Något annat som också är problematisk för det franska etablissemanget är tillväxten av "högerextremismen" inom EU. Bara i Frankrike ser Front National och Le Pen ut att få kamma hem ganska fina siffror i EU-valet 2014. DGSE passade på att påpeka att man skulle kunne lägga skulden för dessa terrorattacker på de "högerextrema" rörelserna i Europa. Ett mycket effektivt sätt att skada och misstänkliggöra en hel rörelse. 

Relaterat: 

4 kommentarer:

 1. Det är intressant det där, varför kastar de bara inte ut dessa människor och deras familjer, bara hävda att de är en säkerhetsrisk vilket de är och skickar man bort de.

  Helt galet att de istället planerar såna här tokerier istället för att använda till buds stående medel som att deportera.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jepp, dom fortsätter att slå rekord på massinvandring varje år. MI6/MI5 har definitivt inget emot det.

   Radera
 2. Hej Alla, jag heter Safa El Sadat, jag är gift i 20 år med min man och vi har två son, äldste en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket, men det kommer till en punkt när han deltar i affärer med en kvinna som är hennes medarbetare. Jag har aldrig föreställt mig det, men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, mina sena arbeten fick mig att tänka på frågan, även vid mitt 20-års bröllopsdag i mars håller jag mig borta från sex när vi lovar att göra det på bröllopet årsdag, 15 dagar före bröllopsdagen erkände han det ja, han hade sex med sin kollega.
  Han tog med henne i min säng när jag var ute och arbetade, det betyder att mina känslor var helt värdefulla mot honom. Mitt mentala tillstånd är fullt av plågor, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan. Den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig att hitta en bra stavningskastare, först och främst trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen, men jag måste försöka tills jag kom över PROPHET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex-tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen och göra människor glada i deras förhållande och några andra historier om andlig sjukdom och mer.
  Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom 7 dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara som ett mirakel för mig, är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och han är nu kär i mig som aldrig tidigare.
  Har du behov av hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, fru, pojkvän, flickvän, vinnande av lotterier, växtbaserad botemedel mot sjukdom, hiv, sjukdomar, astma, artrit, fybroid, stroke eller någon form av sjukdom, andligt problem , Jobbsökande, tittare som läser mitt inlägg som behöver hjälp när det gäller några livsutmaningar borde kontakta PROPHET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com
  WhatsApp: +34631686040

  SvaraRadera