torsdag 5 april 2012

Obama, Sarkozy med flera, hjälper islamister i Mali.

Krigskarta.
Hyckleri. Medans olika ledare i väst går in med hårdhandskarna mot islamister, gör de samtidigt allt för att hjälpa dem. Frågan är om folk i allmänhet har förmågan att göra sin egen research och tänka kritiskt för att avslöja den enorma hycklerin. Främst gäller det Frankrikes nuvarande president som plötsligt ger sig på islamister på hemma plan. Detta så klart lagom innan valet och lagom efter terrorattentatet i Toulouse.

Men samtidigt är Sarkozyregeringen starkt inblandad i det som nu sker i Mali. Mali tillhör Frankrikes maktsfär i Afrika. Till skillnad från Elfenbenskusten som förra året också fick uppleva sin uppror. Så slogs den ner ganska fort av Frankrike, då Sarkozy gav makten till den muslimske IMF-marionetten Quattara. Detta tyder på att revolten i Elfenbenskusten var en verklig nationalistisk revolt bland kristna mot tyrannen Quattara. I Mali verkar målet snarare vara fullständig destabilisering. Detta passar Obamas AFRICOM utmärkt.

Tusentals malisiska medborgare tog sig ute på gator och torg för att demonstrera i huvudstaden till juntans favör. De hade plackat med sig där det stod "Ner med det internationella samfundet" och "Ner med Sarkozy", medans de hyllade kupp ledaren Kapten Amadou Sanogo. Denne Kapten som ledde CNRDR (National Committén för Återupprättandet av demokrati och Stat) som tog över makten i huvudstaden Bamako, hävdar att anledningen till kuppen var regeringens slapphet gentemot Taureg-separatisterna i norr.

Innan vi går in på vad som sker i norra delen av landet, är det viktigt att påpeka att Kapten Amadou Sanogo har varit i USA många gånger för att få special militär utbildning som endast vissa utvalda i amerikanska ambassader fick. (Så redan här har vi några frågetecken).

Dock verkar Kaptenen inte ha USA:s fullständiga stöd då de kräver att persident Amadou Toumani Touré får återta sin post. Även de fransktalande grannländerna kräver det samma. Och AU (Afrikanska Unionen) har uteslutit Mali från Unionen tills vidare. USA kräver nu till och med ett embargo! Detta i ett land där hälften av befolkningen lever på under $ 1,25 per dygn! Det är uppenbart att målet är att fullständigt destabilisera området. Med tanke på detta har de fransktalande grannländerna valt att sätta in trupper vid sina gränser mot Mali. Redo för det som uppenbarligen lär ske, då embargot endast kommer att styrka misären och ge den perfekta miljön för inbördeskriget att utveckla sig till något större med stor risk för spridning i hela området med flertalet flyktignar.

Under tiden har Tuareg-separatisterna, med MNLA (National Movement for the Liberation of Azawad) i spetsen, lyckats slå de malisiska trupperna i norr. I regionen som MNLA kämpar för har AQIM (al-Qaida in the Islamic Maghreb) varit väldigt aktiva i. AQIM, som är al-Qaidas gren i södra Sahara, har varit mycket aktiva i regionerna i både Mali och Niger. Även om MNLA har hävdat att deras mål endast är ett självständigt land, så har Malis regering anklagat MNLA för att vela grunda en sträng islamistisk stat tillsammans med AQIM.

På senare tid har dock MNLA:s attacker mot de malisiska trupper varit mer intensiva. Detta har att göra med LIFG (Lybian Islamic Fighting Group). (Ni vet, den gren av al-Qaida som våra JAS-plan hjälpte ta över makten i Libyen och störta Khaddafi. Just det dom ja). Mot slutet av året 2011, efter att ha slagit de sista Khaddafi-lojalister i södra Lybien, kunde al-Qaida grenen i Lybien föra över vapen längre söderut. Det är rimligt att tro att al-Qaida längre söderut i Niger, AQIM, fick vapnen. Antagligen för att jaga ner ytterliggare Khaddafi-lojala flyktingar. Dessa vapen hamnade i denna vintern hos Tuareg-rebellerna. Det handlade om allt från maskingevär till, pansarvärn- och luftvärnsvapen. Plötsligt var Tuareg-separatisterna överlägsna de malisiska trupperna, och med konflikten i landet fick Tuareg-rebellerna ett drömläge.

Det hela har dock koplicerats ytterliggare då ett annat Tuaregisk-sepratistgrupp, Ancar Dine, gett sig in i striden. Till skillnad från MNLA så döljer inte Ancar Dine om sina krav på Sharialag. Deras ledare heter Iyad Ag Ghaly som själv är en salafist. Hans kusin, Hamada Ag Hama, är ledaren för den ena grenen av AQIM.

Kapten Sanogo försäkrar att demokratin kommer att återställas så fort Tuareg-miliserna i norr har slagits undan och att alla som valt att delta i återförenandet av landet skulle uteslutas från det kommande demokratiska valet. Med tanke på det folkliga stödet som Kapten Sanogo har bakom sig blir det svårt att få väck honom utan att väcka en folklig frustration som redan visat sig i Bamakos gator, där mistroendet mot internationella samfundet och i synnerhet Sarkozy som pekas ut tydligt av malisiska medborgarna, redan är så pass stort.

Men om Kapten Sanogo är i uppdrag för Obama. Ger det här ytterliggare en dimention. Och det tyder i så fall på att konflikten kommer att bli långvarig. Vilket med stor sannolikhet kommer att leda till en destabilisering, inte bara av Mali, men även dess grannländer.

Delar av denna artikel var ursprungligen skrivna på franska av journalisten Nile Bowie. Med Rubriken: "Une guerre séparatste se profile au Mali á la suite du coup d`Ètat". Nile Bowie lämnar oftast över reportage åt Tony Cartaluccis Land Destroyer Report och Michel Chossudovskys Global Research. 

9 kommentarer:

 1. Det är tydligt att islam sakta men säkert smyger sig på oss, konstigt att vi inte fattar någonting.

  SvaraRadera
 2. Den planerade destabilisering av Afrika förflyttas nu till Uganda, Mali, Nigeria. Zimbabwe kommer senare. Alla länder som har stora naturtillgångar har också sponsrade av bl a oss diverse muslimska fundamentalister som tjänstgöerande käpp i en myrstack. Alkajda som paraplyorganisation. Allt om olja + andra värdefulla mineraler (ut med kineser som bonus) och inget om Islam. Det är naivt tro att islam är drivmotor i det projektet. Islamstyrda stater anses av makteliten som lätta att kontrollera. Brödrarskapet i Egypten går helt i bankväldets ledband. Det är de som vill få IMF lån på flera miljarder USD vilket är ett slavkontrakt. Vi skall inte frukta Islam utan de som kontrollerar pengaflödet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan hålla med. Den globala eliten är de övelägset farligaste. Men Islamism, precis som nazism och kommunism kan bli till farliga frankensteins. Vilket ibland kan vara syftet.

   Radera
  2. http://www.youtube.com/watch?v=7H1inlAyo60

   Radera
  3. Ämnet lär vi återkomma till.

   Radera
 3. Ghana har jag noterat att jihad har börjat köra igång i också.
  http://www.modernghana.com/news/208749/1/madrassa-breeding-ground-of-jihadists.html

  Här lite om hur sakta deras jihad faktiskt gått.
  http://www.historyofjihad.org/nigeria.html

  Det är först nu när man har hjälp av Eliterna som man gör någon ordentlig "progress".

  SvaraRadera
 4. En sak om du har någon som är grafiskt kunnig som du borde göra herr Viking är att du gör en världskarta
  där du markerar alla konfliktzoner där islam utför jihad, det är en hel drös med zoner numera.

  Jag menar vi har Nigeria som i stort sett är halverat, norra delen är nästan komplett rensat på icke muslimer, Ghana har det sparkat igång med, Elfenbenskusten som fått sig en muslimsk president som placerats där med hjälp av Sarkozy och Frankrike, omfattan valfusk från muslimskt håll bland annat och det intressanta är att det var invandrare som blev så många att de kunde rösta bort ursprungsbefolkningen som styran av landet.

  Sedan har vi det jihad som pågår på Afrikas horn, Somalia är epicentrum där somalierna har börjat krypa in i Kenya och man krypt in i Ogaden (som de där kommunistjournalisterna grät så mycket om), men även Etiopien har man flyttat in massor med folk från.

  Tanzania och Uganda är två platser där det demografiska jihad körs hårt.

  Sudan är också ett land drabbat av jihad.

  Sedan har vi Israel, där jihad tränger sig på, ingen verkar uppfattat att hela "palestina" konflikten är en modern form av jihad där man tagit på sig "nationalist" klädsel istället för den sedvanliga jihad klädseln då de fått sig mycket mer "legitimitet" när de kan hävda att de är ett folk och en nation, ett utplånat folkslag som helt uppstått som ett helt nytt folkslag.

  Sedan har vi ju Thailand, Indien, Papua Nya Guinea (där det muslimska indonesien attackerar och mördare diverse naturfolk), Filippinerna är ett annat jihad hot bed.

  Hela Kaukasus har ett enormt jihad problem.

  Västra Kina har problem med muslimska folket Uigurer som flyttade in 400 år efter att Han kineserna tagit över området, de försöker nu hävda att det är deras land och driver jihad även där, sen finns det sporadiska muslimsl*dder inne i fastlands Kina som håller på och jihadar loss.

  Ryssland har massinvandring av just muslimer, Moskva har stora problem med sina jihadinnevånare.
  Ukraina är ett annat up and coming frontavsnitt i det globala jihad, speciellt på Krimea halvön så har man massor med muslimer boendes.

  Grekland har också ett pågående jihad som man inte erkänner, massimmigration av muslimer som beter sig illa och vill våldföra sig på andra delar av Europa meddelst leva på bidrag etc.

  Sen har vi albanska muslimer som förökar sig kraftigt och flyttar in i Grekland, Makedonien, Kosovo och Bosnies har ju fallit för jihad redan, inflyttning sker även till Kroatien och Serbien.

  Sedan har vi förorter runt om i hela Västvärlden dit mijontals av dessa djäuvlsdyrkare flyttat in (där har du även anledning till att de djävuvlsdyrkande elitern gillar muslimer så mycket, de dyrkar samma djävul).

  Som sagt det är en gigantisk attack.

  Man ska inte heller glömma bort att dessa eliter egentligen inte styra något.

  Ephesians 6:12 For we wrestle not against flesh and blood, but against principalities, against powers, against the rulers of the darkness of this world, against spiritual wickedness in high places.

  även om man skulle döda alla dessa eliter så skulle inte agendan sluta, eliterna är bara vad man skulle kunna kalla för meatpuppets, en del kallar det även walk-ins.

  SvaraRadera
 5. Här en gammal och inte i närheten komplett karta:
  http://zioneocon.blogspot.com/MAP%2098percent%20of%20world%20conflict.jpg?iact=hc&vpx=401&vpy=146&dur=368&hovh=207&hovw=243&tx=151&ty=76&sig=104658354584180606279&ei=N5F_T9CILOnO4QTzwrSyBw&page=1&tbnh=140&tbnw=164&start=0&ndsp=33&ved=1t:429,r:1,s:0,i:65

  som du kan se, där islam gränsar till något annat så råder konflikt och massinvandring av muslimer.

  Det är ju som den här:
  Islam is not the religion of peace, it is the religion of violence.

  As long as the Muslim population remains around 1% of any given country they will be regarded as a peace-loving minority and not as a threat to anyone. In fact, they may be featured in articles and films, stereotyped for their colorful uniqueness:

  Nation % Muslim
  United States 1.0%
  Australia 1.5%
  Italy 1.5%
  Norway 1.8%
  Canada 1.9%
  China 2.0%

  At 2% and 3% they begin to proselytize from other ethnic minorities and disaffected groups with major recruiting from the jails and among street gangs:

  Nation % Muslim
  Denmark 2.0%
  United Kingdom 2.7%
  Germany 3.7%
  Spain 4.0%
  Thailand 4.6%

  From 5% on they exercise an inordinate influence in proportion to their percentage of the population. They will push for the introduction of halal (clean by Islamic standards) food, thereby securing food preparation jobs for Muslims. They will increase pressure on supermarket chains to feature it on their shelves — along with threats for failure to comply. (United States).

  Nation % Muslim
  Switzerland 4.3%
  Philippines 5.0%
  Sweden 5.0%
  The Netherlands 5.5%
  Trinida and Tabago 5.8%
  France 8.0%

  At this point, they will work to get the ruling government to allow them to rule themselves under Sharia, the Islamic Law. The ultimate goal of Islam is not to convert the world but to establish Sharia law over the entire world. When Muslims reach 10% of the population, they will increase lawlessness as a means of complaint about their conditions (Paris –car-burnings). Any non-Muslim action that offends Islam will result in uprisings and threats (Amsterdam - Mohammed cartoons).

  Nation % Muslim
  Guyana 10.0%
  India 13.4%
  Israel 16.0%
  Kenya 10.0%
  Russia 15.0%

  After reaching 20% expect hair-trigger rioting, jihad militia formations, sporadic killings and church and synagogue burning:

  Nation % Muslim
  Ethiopia 32.8%

  At 40% you will find widespread massacres, chronic terror attacks and ongoing militia warfare:

  Nation % Muslim
  Bosnia 40.0%
  Chad 50.1%
  Lebanon 59.7%

  From 60% you may expect unfettered persecution of non-believers and other religions, sporadic ethnic cleansing (genocide), use of Sharia Law as a weapon and Jizya, the tax placed on infidels:

  Nation % Muslim
  Albania 70.0%
  Malaysia 60.4%
  Qatar 77.5%
  Sudan 70.0%

  After 80% expect State run ethnic cleansing and genocide:

  Nation % Muslim
  Bangladesh 83.0%
  Egypt 90.0%
  Gaza 98.7%
  Indonesia 86.1%
  Iran 98.0%
  Iraq 97.0%
  Jordan 92.0%
  Morocco 98.7%
  Pakistan 97.0%
  Syria 90.0%
  Tajikistan 90.0%
  Turkey 99.8%
  United Arab Emirates 96.0%

  100% will usher in the peace of 'Dar-es-Salaam' — the Islamic House of Peace — there's supposed to be peace because everybody is a Muslim: Nation % Muslim
  Yemen 99.9%
  Afghanistan 100.0%
  Saudi Arabia 100.0%
  Somalia 100.0%

  Of course, that's not the case. To satisfy their blood lust, Muslims then start killing each other for a variety of reasons.


  -----------------

  som sagt folk har ingen aning om vad som händer för msm har effektivt lagt ögonbindlar på folk.

  SvaraRadera
 6. Sen måste jag kritisera en sak, det här med al-qaida, man säger att det är Cia osv.

  Men det finns hundratals terrorgrupperingar, ofta så får al-qaida berömmet för deras terrordåd.

  Här en inkomplett lista:
  http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_designated_terrorist_organizations

  det är ju islam som är terrorskaparen, möjligt att Cia kanske utnyttjar det men jag är inte så säker, den som umgåtts med muslimer vet hur blodtröstiga de är, det räcker med att du hjälper de så kommer de om ditt mål är att skapa terror och kaos göra detta.
  Ge de vapen och kommer garanterat plocka alla som inte är tillräckligt mycket muslim om det inte finns några icke muslimer att mörda.

  Jag tror mycket av det här med cia är muslimska myter för att rikta bort vakande ögon på vad muslimerna gör, notera hur de alltid försöker göra sig till offer även när de är förövare, så det är inget som Cia behöver gå in och skapa en massa trams med.

  Här ett bra exempel på det:
  http://prophetofdoom.net/Jalal_Abualrub_Craig_Winn_Debate.Islam

  SvaraRadera