onsdag 11 april 2012

Är det här verkligen samma individ?

Vem är den riktiga Breivik? Föreställer verkligen båda bilderna samma individ? Vem är dubbeln och i så fall vem är den riktiga Breivik, om han nu överhuvudtaget finns och är den som norska etablissemanget vill att vi ska tro han är. Och när ska vi äntligen få höra hans röst? Varför denna mörkläggning? Varför denna hemlighetsmakeri? 


5 kommentarer:

 1. Samma kille.
  Samma näsbrygga, samma ögonbryn, samma hårfäste, samma ögon.

  Breivik är en besatt man av samma snitt som the maniac in Gadera.
  Mycket WOW-demoner i den killen.

  Tittar du på siffrorna så är det övertydligt att det rör sig om en ritual, lite kul att han ser ut som den där tempelriddaren Alistrain i Dragon Age Origins och som Blodmagikern Anders i samma spel.

  Blodmagikern som även återkommer i Dragon Age 2:
  http://dailygrail.com/blogs/red-pill-junkie/2011/7/Dragon-Age-2-Oslo-Massacre-Synchronicity

  Hela grejen var en ritual. Sätt dig och kolla på numren så ser du.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kinderna ser lite misstänksamma ut.

   Men det är väl lite dumt att använda lite för många dubblar. Det räcker med en.

   Det mesta tyder på att det inte finns någon Breivik, och om det fanns en så har han förmodligen dött för länge sedan.

   Jag rekommenderar den amerikanska bloggen aangirfan. Har samlat in det mesta av infot.

   Sen har vi också fått in helt fejk bilder av honom från norsk media. Frågan är varför de publicerade uppenbara fejk bilder på honom(?).

   Sen så sände tysk TV också en helt fejk sändning som de hävdade var live från Oslo efter bombningen. Hahaha, det var skrattretande dåligt.

   Hursomhelst är det gott om mörkläggningar. PST har även hemlighetsstämplat all info om "den mörkhårige skytten" på ön som bekräftades av flera oberoende vittnen.

   Radera
  2. Kanske för att förvirra? Jag menar de flesta konspirationskillar blir ju lurade titt som tätt för att de är för snabba.

   Vad tjänar det för syfte att fejka något sådant, kanonfoder som går in och gör som han ska göra, något straff får han iaf inte. Jag är förvånad att de inte gör fler attacker av denna sort, vidare så lär det vara en signal till Norska eliterna, en korrigering av deras attityd.

   Man bör ha i åtanke att de flesta konspirationskillar tillhör samma lag som NWO, de må tro att de är "frihetskämpar" som den pseudokristna Alex Jones t.ex.
   men grejen är att är du inte på Jesus sida så är du per automatik på Satans sida.

   En som inte ens vet att han är på Satans sida är ju en alldeles utmärkt pjäs. Titta bara på muslimerna, de är alla satanister men har vridit sina sinnen så hårt att de tror att de är på Guds sida. Snacka om miserabla människor.

   Texe Marrs är en annan idiot som tror han är på Guds sida, större Israelhatare får man leta efter (snacka om att helt missförstå Bibeln, men jag tror iofs han tillhör Rom, precis som hans kompis Alex Jones).

   Eller varför inte den miserable Henry Makow, killen tror sig vara på Guds sida, men han känner inte Gud och han refuserade när han blev korrigerad om sin tro och varnad för vart han var på väg.

   Det är ju enbart fruktlöst, ingen är så hårt förslavad som den som tror att den är fri men som inte är det, frihet finns endast i Jesus.

   Det är lite äta kakan och ha kvar den med såna här killar.

   En annan förlorad själ är killen bakom Vigilantcitizen, killen kallar sig "Kristen Mystiker", bara där har vi något av en oxymoron, vidare så har han förbjudit predikande i sina kommentarer, en "kristen" som förbjuder Guds ord? Wth? Vilket iofs även märks i reportage, han missar alltid den spirituella aspekten i ritualerna, han saknar ett flertal pusselbitar, han tror t.ex. att man kan använda satans musik bara man har "bra texter", det är inte texterna som är hela problemet, det är musiken i sig självt.
   Som en av hans senare artiklar om musik:
   http://vigilantcitizen.com/latestnews/megadeths-new-world-order-and-we-the-people-metal-with-a-message/

   Musik är ett otroligt mäktigt medel.
   Kika in dessa korta klipp om musik så förstår du det farliga som vigilantcitizen inte var tillräckligt vigilant för att upptäcka:
   Music and Its Power To Alter the Body and Thinking 1
   http://www.youtube.com/watch?v=1lZ2Jc331JQ
   Music and Its Power To Alter the Body and Thinking 2
   http://www.youtube.com/watch?v=Kf2ZJDLidsU

   men som sagt killen vill inte ha ut de goda nyheterna.

   Radera
  3. Det är enligt mig ingen "förvirring". Skulle det varit så, skulle de ha släppt det och inte hemlighetsstämplat så mycket info.

   Breivik-fallet passar dessutom NATO:s "startegy of tention" till pricken. Och som sagt finns det gott om info som sammankopplar både norska, brittiska och amerikanska säkerhetstjänsten med Breivik-fallet. Kommer att skriva mer utförligt om detta till sommaren.

   Ett fel som många "anti-NWO" bloggar gjorde i det här fallet var att tro att det här var enbart ett utländsk operation. Alltså att man skulle försöka skicka en signal till den norska eliten.

   Nej, nej, nej! Det är precis tvärtom! Stoltenbergregeringen är den som ligger bakom dådet i alra högsta grad. Detta förstår man om man nogrant följt händelseutvecklingen den 22/7.

   Man skapade en Timothy McVeigh åt de européer som är emot EU och massinvandring. De var så illa tvugna. Dessutom skulle man få peka fingret åt Israel, och göra det till en "Israel-Palestina-fråga" helt för att förvirra och avvärja alla relevanta frågor. Även det här tramset om Tempel Riddare och frimurare var exakt samma sak, för att få folk att fokusera på helt andra saker.

   Radera
 2. Kikade in lite i den där bloggen.

  Killen har ju en del intressant men hans antagande är typiska för en förlorad man.

  Han lyfter upp den vidriga "Moder" Teresa som skickat tusentals till helvetet

  som någon sorts exempel på en bra människa, men hon var en mycket dålig människa:
  http://www.wayoflife.org/free_ebooks/downloads/Was_Mother_Teresa_a_True_Christian.pdf

  och jämför henne med Hitler, så man tar en ond person och jämför med en ännu ondare person.

  Sen är det mycket sånt där CIA this CIA that.
  Som om vi skulle ha mindre problem med muhammeddårarna utan Osama bin Laden.

  Den som levt i närheten av muhammadaner vet att OBL gör varken till eller från, vart var CIA på 600talet när Muhammad började sina härjningar.

  Att peka ut CIA som den största boogeyman som finns är en klassisk muslimsk taktik där man försöker skifta fokus från islams illdåd till det mystiska CIA.

  Om CIA skulle försvinna idag så skulle muslimska terrordåd fortsätta. De fanns innan CIA och de kommer fortsätta.

  Problemet är att man låter de hållas, faktum är att man hjälper dessa, som i Syrien t.ex., man hjälpte de i Libyen, Tunisien osv.
  För man vill ha det här kalifatet som man försöker bygga, men det är inte samma sak som att allt är CIA, CIA är mer som en förälder som knuffar på de korkade muslimerna att utföra deras vilja.

  Känner man till CIAs nazifiering så är det inte direkt svårt att gissa varför man specifikt försöker få de största judehatarna till makten... de här diktatorerna hatade Israel men inte så pass mycket som dessa Muslimska Brödraskapet och liknande.

  All politik i Mellanöstern rör Israel, direkt eller indirekt.

  Vidare så ska man ju inte tro att USA är någon vän till Israel, det kan man inte ens med god vilja säga att de är, snarare skulle jag kalla de en fiende som döljer att han är en fiende.

  Däremot en hel del Kristna i USA är vänner till Israel. Men dess regeringar har alltid haft ett frostigt förhållande:
  http://hirhome.com/israel/hirally.htm

  Bevisen är ju där i ovanstående länk, det där är ingen vän/allierad, det där är en fiende som leker att han är din vän.

  Här en till intressant bit för dig att studera mannen:
  http://av1611.org/katrina.html

  efter den så kanske du förstår varför även Sverige ser ut som det gör, en vers som påminnelse:
  Psalms 12:8 The wicked walk on every side, when the vilest men are exalted.

  SvaraRadera