onsdag 18 april 2012

Alf Svensson vs Jimmie Åkesson om aborter.

Abortföerspråkarnas nyförvärv. 
SR (Sveriges Radio a.k.a. Socialistisk Radio) gjorde en "hit piece" mot abortmotståndare signerat Kajsa Boglind i helgen. Ytterliggare en väl indoktrinerad kulturmarxist ifrån Göteborgs journalisthögskola. Sättet som programmet lades upp med ett klart ställningstagande i frågan var av klassisk SR-stil. Vi vet sen tidigare att SR och sina indoktrinerade journalister har ingen kapacitet att hålla sig neutrala. Trots detta tvingas många abortmotståndare betala licensavgiften och därmed den här propagandan som vänsterextrema journalister spottar ut.

SR och Boglind tog fram mycket av FN:s propaganda om överbefolkning för att sedan få lyssnaren att rationalisera att massmord av ofödda liv är en gångbar lösning. När man i själva verket skulle kunna avreglera marknaden i tredjevärlden genom att avskaffa WTO för att låta fattiga länder industrialisera sig och därmed stabilisera sina respektive befolkningar. Men detta sker inte då FN leds av eugeniska nymalthusianister.

Likt nazi-Tyskland resonerar Boglind i ett fall där en kvinna aborterar ett barn som inte passar in i den 100% kapacitet som tydligen krävs idag för att kunna godkänna att man föds.

Utöver det så väljer man att betrakta värdekonservativa abortmotståndare i både väst och i tredjevärlden som inskränkta bönder från landet, medans man gärna gör likhetstecken mellan välutbildade och abortförespråkare. Och under hela programmet frågar sig Boglind varför abortmotståndet växer just nu i USA och i EU.

Men det var inte det som var det mest intressanta i det här fallet. Jag hamnade i chock när jag fick höra Alf Svenssons respons på frågor om abort och hur han har ändrat inställning! Jag tappade hakan(!) och känner att ett citat är ett måste.

"Jag började ju själv väldigt rätvinkligt och fyrkantigt i den här frågan, och då är det tämligen enkelt. Men verkligheten är den vi lever i, och den ändrar sig inte enbart för att vi hittar formuleringar som befriar oss ifrån eftertanke. Jag var biståndsminister i Sverige i början av 90-talet. Jag har varit i U-länder, jag har sett hur det kan gå för kvinnor som försöker.... jag vet inte hur jag ska uttrycka det.... abortera, för att bli kvitt en graviditet som man inte orkar med eller klarar ut eller ser någon möjlighet att hantera. Jag vill inte att någon medmänniska ska hamna i den situationen." 

-- Alf Svensson (KD och EPP).

Enligt eliten en mycket farlig individ. 
Släng dig i väggen Gudrun Schyman! Du har lyckats värva en anhängare av rang!

Frågan är om värdekonservativa vågar inse vilket svek detta egentligen är. Ska de fortsätta ge sitt stöd till en individ som vänder kappan efter vinden? Jag har redan tidigare skrivit om vilket svek KD inneburet för Sveriges alla värdekonservativa. Men att Alf Svensson skulle göra det var något jag inte väntade mig.

SR avslutar programmet med att stämpla abortmotståndare som kvinnofientliga, homofobiska, rasister. Och visar tydligt hur de fruktar den växande konservativa (nationalistiska) högern i Sverige.

"Vi har ju en väldigt, väldigt, ska vi kalla det liberal, abortlagstiftning i jämförelse med ett genomsnitt i Europa. Och vi tycker vi bör följa övriga länder och modernisera vår lagstiftning. Det handlar inte om att inskränka en rättighet för en kvinna, utan det handlar om synen på livet och på när livet börjar och i grunden en fråga om människovärde." 

-- Jimmie Åkesson (SD).

Den politiskt korrekta vänsterextremamedia som vi har här i Sverige får faktiskt bestämma sig. Antingen så är SD rasister, eller så är de inte det. Vem är det då som vill erodera svarta och bruna (och vita för den delen) barns, rätt till liv?  Vem är egentligen rasisten som är beredd att betala mer i bistånd för att se till att de "inte blir för många"?

PS: Länka gärna det här blogginlägget till kristna sidor och sidor där abortmotståndare brukar hänga. Rikta er gärna till KD:s kärnväljare. 

3 kommentarer:

 1. Här finns en film av en abort:
  http://silentscream.org/
  alla som är för abort bör se den.

  Många bra argument mot här:
  http://pregnantpause.org/
  och här för att krossa våldtäktsargumentet (att abortera bara för att man blivit våldtagen):
  Abortion Cures Rape
  http://pregnantpause.org/aborted/curerape.htm

  finns mycket mer men jag tror dessa argument räcker för att krossa aborthäxorna.

  SvaraRadera
 2. För övrigt bra att Alf Svensson kommer ut som den Ulv jag alltid vetat att han är, fåraklädseln är helt av nu.

  Men hela parti Antikristdemokraterna är ju just ett gäng antikrister som leker Kristna.

  Hänger ihop med deras pingstkult som är en gammal kättersk irrlära kallad Montanism.

  Pentecostalism is the ancient heresy of Montanism revived
  http://bible.ca/tongues-neo-montanism.htm

  fick ju ett uppsving på 1800talet igen när ockultism var väldigt populärt i Väst och tittar man på pingstkultismen så ser vi att de har ett koppel ockutla praktiser, babblet som de kallar tungotal men som är babbel (as in Babel), man har besättning där folk ligger och vrider sig på marken som maskar/ormar som brinner, man har olika djurläten för sig, det hysteriska skrattande, de kallar sig fyllda av anden men det förstår vem som helst att det inte är en Helige Anden då han absolut inte beter sig på det sättet med folk, den Helige Anden är en sann gentleman, han skulle garanterat inte kasta ner folk på marken för att ha de vrida sig som maskar på golvet.

  Tittar vi på olika anderitualer i det hedniska afrika och på andra platser där hedningar fortfarande utför sina anderitualer så ser vi i stort samma saker i de som dessa pingstkultisters "kyrkor". Enda som skiljer sig i stort sett är att dessa pingstkultister valt att klä sig i kostym och att de felaktigt adderat Jesus till sin ockultism.

  Här mer om pingstkultens historia:
  THE STRANGE EARLY HISTORY OF PENTECOSTALISM
  http://wayoflife.org/database/strangehistory.html


  så det är inte konstigt att KD eller AKD som de borde förkorta sitt namn till egentligen då de är Antikrister (och de som inte är antikrister bör genast lämna det antikristna partiet), att de numera även återfinns på pridefestivalen:

  KD gör debut på årets Pridefestival (2011)
  https://www.flashback.org/t1535812

  man har tydligen inte läst Bibeln särskilt nog:
  Proverbs 8:13 The fear of the LORD is to hate evil: pride, and arrogancy, and the evil way, and the froward mouth, do I hate.

  de här "kristna" känner nog inte till att Kristna ska HATA dessa saker.

  Det är ett bra hat till skillnad från t.ex. sodomiternas hat mot allt som är rätt.

  Proverbs 11:2 When pride cometh, then cometh shame: but with the lowly is wisdom.

  Proverbs 13:10 Only by pride cometh contention: but with the well advised is wisdom.

  Proverbs 16:18 Pride goeth before destruction, and an haughty spirit before a fall.

  Proverbs 29:23 A man's pride shall bring him low: but honour shall uphold the humble in spirit.

  Isaiah 25:9 And it shall be said in that day, Lo, this is our God; we have waited for him, and he will save us: this is the LORD; we have waited for him, we will be glad and rejoice in his salvation.
  Isaiah 25:10 For in this mountain shall the hand of the LORD rest, and Moab shall be trodden down under him, even as straw is trodden down for the dunghill.

  finns mycket om Pride i Bibeln, det går inte direkt att missa. 49 gånger i 46 verser.
  Poängen är att de läser korrupta Biblar och att de knappt läser Skriften.

  Sen så har ju faktiskt även Maoisten Robert Aschberg röstat på KD när Gert Fylking stod med på någon plats i KD. Bara en sån sak.
  När en evotardist och kommunist röstar på KD då vet man att de är AKD.

  Sammanfattningsvis så är KD:
  *Pro-sodom
  *Pro-perversioner
  *Pro-dekadens
  *Pro-islam
  *Pro-massinvandring
  *Pro-marxism
  *Pro-apostata svenska kyrkan
  *Pro-abort

  KD är fallet för längesedan.

  SvaraRadera
 3. Alf Svensson var för abort redan i 1998. Med tanke på hans reaktion när Mikael Oscarsson valdes till riksdagen första gången i 1998 (se på http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/9809/25/telegram/inrikes14.html ) är jag inte överraskad på grund av Alf Svenssons ovanstående uttalande i abortfrågan. Det sorgligaste i detta fall är att Mikael Oscarsson böjde sig inför Alf Svenssons ultimatum i stället av att hålla fast vid sanningen.

  SvaraRadera