fredag 27 april 2012

40 000 norrmän hyllar globalistisk hippie.

"Världsmedborgaren" Pete Seeger. 
Det är tydligt att Oslo fortfarande befinner sig under en mycket stark påverkan, och som det ser ut just nu lär eliten mjölka ut denna parlyserade stad så mycket det bara går. Så rullar Breivik-cirkusen vidare. 

Det är sant att Oslo är en paralyserad stad. Ty inte ska man ifrågasätta den officiella storyn om vad som skedde. Inte kan väl den norska regeringen och PST haft kunskap om detta? Trots exakt liknande övningar med samma förutsättningar tidigare samma dag. Nej, nej, nej, det är så mycket enklare att gå ner till stan och få sig en god dos av känslomässig hybris tillsammans med andra lika trasiga själar. Vilket utmärkt tillfälle att hylla en grön fascist som Pete Seeger (som dessutom än idag kallar sig kommunist). 

Faktum är att Pete Seeger var medlem i, kanadensiske miljardären tillika eugenisten, Maurice Strongs Planetary Citizens. En grupp som skulle arbeta för att alla skulle bli "världsmedborgare" och dessutom var deras viktigaste frågor så klart ekologiska sådanna. 

Medans Seeger agerade kulturellt på 60- och 70-talet genom fredsrörelsen i den kulturella revolutionens epok, utformade Strong polycin för eugenik och hur man snabbast skulle kunna reducera världens befolkning, kosta vad det må kosta. 

Som vi vet sen tidigare är eliten besatta av befolkningskontroller och det spelar ingen roll om det krävs att få sterilisera befolkningar, bara de lyckas med sina sinnessjuka nymalthusianska mål. De som oftast verkar harmlösa, är oftast de farligaste. 

5 kommentarer:

 1. "Eliten" som inte är någon egentlig elit.

  Titta på den där köttsäcken, hans framtid är i elden. Kul för den killen, ett par årtionden i livet för en evighet i elden, det du har är bilden på en lättlurad och korkad individ som någon t.o.m. lyckats lura att han är någon sorts elit. En sjungande gycklare i Satans tjänst, det är allt han är. Han borde klä sig i gycklarklädsel.

  Titta på honom klent intellekt, klen kropp, ingen Nietzscheansk superman där inte.
  Hur kommer det sig att dessa svaga hjon får för sig att de är någon sorts übermensch?

  För att de är duktiga på att ljuga och ta sig fram genom att fuska? Det är ju inget man bygger någon elit på.

  Titta på de så kallade eliterna, det är ju skrumpnande clowner som sitter på en massa stulna pengar som apan Soros. Inte speciellt svårt att bli rik och mäktig på det sättet, speciellt som de har god hjälp av hin håle.
  Hade planeten styrts av de rättfärdiga så hade ju såna som den ovanstående "eliten" hängt i en snara redan eller så hade han ägnat sitt liv åt något vettigare, som att sopa gator. Det hade inte funnits några socialister, kommunister, muslimer, hinduer, buddhister och all annan smörja folk håller på med.

  Man blir bara så trött på den här världen ibland speciellt när man ser folk som "världsmedborgar elitisten" ovan och de trälar som dyrkar dessa spån.

  SvaraRadera
 2. Vaccinvansinnet är här och kommer att döda fler. Nu vaccineras flickor i tidig pubertet mot livmodercancer. Undrar vad det vaccinet består av. Rädslan är en primitiv känsla och just det utnyttjar Manipulati.

  SvaraRadera
 3. Jag ber er snällt att inte sprida NWO-propaganda på den här sidan, i synnerhet där man stängt av kommentarerna och det då inte går att bemöta/avslöja bedrägeriet.

  Bloggaren du länkar till har uppenbarligen köpt bedrägeriet som de flesta inom PK-media gärna vill förmedla när det gäller Syrien.

  SvaraRadera
 4. Just den nämnda staden Homs var ett fäste för alla mördargäng importerade från bl a Libyen via Turkiet och Jordanien. Det kopiösa ljugande tycks inte påverka det sovande folket. att dra en slutsats från det massiva ljugandet om Libyen borde väcka en o annan hjärncell. Våra massmedia skiljer sig inte nämnvärt från naziblaskor. Skribenter är ett botteskrap av ett samhälle.
  Den länkade sidan är just ett exempel på schizofreni som dagens samhälle lider av.

  SvaraRadera