söndag 1 april 2012

Sammanslagning av opinionsmätningar för Mars 2012.Här är medelvärdet av opinionsmätningarna för mars från samtliga åtta institut som publicerar mätningar varje månad.

Resultat:

S 32,1%
M 30,9%
MP 9,2%
V 6,7%
FP 5,9%
SD 5,7%
C 4,8%
KD 3,7%
Övr. 1%

Analys:

Först och främst vill jag säga att sossarnas uppgång verkar vara helt fejk. Vi har knappt sett något av S eller Stefan Löfvén. Men ändå går de upp. Antingen är svenskar världens mest korkade människor eller så är de senaste mätningarna på något sätt riggade. Ty detta sker samtidigt som alternativ media exploderar på nätet. Både Avpixlat och Fria Tider växer explotionsartat. Deras FaceBook- och YouTube-sidor växer dessutom. Så SD är nog större än vad de verkar vara här.

Annars ligger alla andra partier vid normalnivå. Sjöstedt-effekten har nu börjat svalna. Har knappast sett VPK heller på senare dagar. Mest har det handlat om Saudi-affären. Och att Försvarsministern avgår. Men jag tror knappast att det är något som den medel-moderatväljaren direkt bryr sig om.

Stefan Löfvéns taktik att håll tyst verkar funka just nu. Men det är inte ens säkert än om han blir ledare för Sveriges största parti inför valet 2014. En sak är säkert dock. Reinfeldt kommer inte att kunna spela Sahlin-kortet valet 2014 som han gjorde valet 2010. Och glöm inte att för varje dag som går så börjar Fredrik Reinfeldt likna en gammal och grå Göran Persson allt mer.

Källa: status.se

12 kommentarer:

 1. Är man pessimistiskt lagd, så drar man slutsatsen att (s)-röstarna är extremt mediekänsliga och lägger sin röst på (s) bara för att media är positiva till Löfvén.

  Men Löfvén har nu börjat kallas för "Garbo" i journalistkretsar, så den tysta taktiken kanske blåser liv i drevet mot (s) igen.

  SvaraRadera
 2. När vaknar svensken?? Vi är ett korkat valboskap och behövs bara då när makten skall lagfara ett annat periodisk statskupp som man kallar allmänna val så att vi får glädjas IGEN åt nya och fräscha, eller recyclade politruker med fejkat godis i fickorna. Lillmafian i Riksdag tillhör Walle-Imperiet som i sin tur svarar viktigare panelhönsen i den världsliga maktpyramiden. BOJKOTTA ALLMÄNNA RIGGADE VAL!! Vi behöver äkta och vuxna representanter med moral och etik som främsta merit. Inga parasiterande åsiktsryttare. Hela S&M game-et är som ett skådespel med fula skådisar. HUR kan die dummen Schweden gå på nit efter nit och inte lära sig något?

  SvaraRadera
 3. Jag mår riktigt illa av att se hur dessa M&S+ förrädare kör DEN längre in där bak på det aningslösa folket. Årtionden av ljugande, bedrägeri, roffande, stöld och annan kriminalitet och Die Dumme Schweden har lärt NADA!! LISSABON, ESM slaveri, NATO ANSLUTNING, OLAGLIGA ÄNDRINGAR I DEN SVENSKA LAGEN helt bakom ryggen på oss. Mordet på Olof Palme och Estonia hör till riktigt grova brott och INGEN/INGA har fällts för mord resp massmord. Namnet Carl Bildt, Bilderbergs agent #1 i Sverige kommer automatiskt i mitt huvud. Den Gåsen är helt osänkbar. NÄR skall vi se rättvisa skippas? När skall 300+ förrädare som värmer Riksdagsbänkar förpassas på historiens soptipp? Vi lever i en mardröm och FEUDALISM 2.0 är en realitet.

  SvaraRadera
 4. Hade folk kännt till det här om Löfven så hade det varit samma Juholt cirkus:
  https://www.flashback.org/sp35340565

  Tyvärr vägrade alla bloggar och annat att ta upp Löfvens svarta byk, precis som de vägrar ta upp hans svarta tänder (den undre käken är fylld med svarta tänder, mycket ofräscht och mycket talande, han gillar inte att prata för då kan man se de svarta tänderna)

  Han är en antivit socialist fackpamp, en fiende till nationen helt enkelt.


  Men min vän, anledningen till att Sverige får dessa ledare, det är inte för att ledarna är så bra eller några kabal beslutar det, anledningen är befolknings orättfärdighet, ju orättfärdigare en nations befolkning är ju värre ledare får de.

  Jag menar befolkning gillar sodomi och andra perversiteter, de gillar att döda barn i livmodern (ett garanterat sätt att dra the curse upon you), man lär barnen lögner i skolan såsom "du är ett djur" så inte konstigt att de agerar som djur ( http://www.themythofevolution.com ).
  Vekar och vekare lagar, nations befolkning är t.ex. emot det rättfärdiga straffet med döden för kidnappare, våldtäktsmän, pedofiler, mördare osv.

  Så nationen har förbannats med orättfärdiga ledare, nationen har drabbats av en våg med aggressiva hedningar (främst muhammadanska hedningar men även andra sorters hedningar) som beter sig som hedningar gör, kriminellt, galet och aggressivt.

  Man förföljer även de rättfärdiga, du skulle ju inte kunna driva den här bloggen i ditt namn, kommentatorerna här skulle inte kunna skriva i sina riktiga namn då det skulle innebära en fara för de.
  Det är för att nationen blivit orättfärdig.

  Det är tråkigt och nationens enda räddning är Jesus, men nationen vill inte ha Jesus. Därav kommer alla värdsliga försök att rädda nationen att fallera.

  Psalms 9:17 The wicked shall be turned into hell, and all the nations that forget God.

  Sverige av idag stoltserar med att de är sekulära och progressiva (vilket är ett kodord för marxism, marxister har alltid kallat sig progressiva, de brukade även använda ordet på deras propagandaposters) nationen är jättestolta över att de inte har Gud, det är för dom "fairy tales" istället så har de själva blivit tilldelade fairy tales som evolutionslögnen osv. http://www.themythofevolution.com

  Lögner om att abort är bra, lögner om att eutanasi är bra (man arbetar för fullt på att legalisera det och sedan blir det givetvis ofrivillig eutanasi och nästa steg är koncentrationsläger för dissidenter och folk man inte gillar, t.ex. rättfärdiga, var ju inte bara judar som mördades i gaskamrarna, massor med återfödda kristna och anti-socialister mördades i det hela och det var en test run för vad som komma skall.
  Svenska folket istället för att ta hand om sina egna mammor och pappor så kastar man in de på hem där de ibland behandlas dåligt av främlingarna som tar hand om de, sedan när det uppdagas så tar det fortfarande inget ansvar för sina gamlingar.

  Man uppfostrar sina barn till att bli vildar, bara det är en abomination. Svensken gråter mer när en best (djur) far illa mer än när en människa far illa, det visar hur svag deras kärlek är när djur är viktigare än människor.

  Finns ännu mer, men där har du en förklaring till att partier som SD som försöker vara rättfärdiga motarbetas och varför så få röstar på de. Befolkningens synder är problemet, befolkningens orättfärdighet.

  Nu lär du vara en av få som förstår detta men det är värt att notera för en nation har alltid fallit när den varit på det här sättet, vi ser hur Israel faller när de betedde sig på detta sätt flera gånger i Bibeln, de blev också flera gånger mångkulturella, vilket är perfekt sätt att falla, man kan ha folk av olika folk i samma nation men då måste de vara av samma kultur, samma tro och så måste de vara rättfärdiga, därav kan du inte ta in muslimer t.ex. då de per automatik är orättfärdiga då de dyrkar en "gud" som mest kan liknas vid satan. En "gud" som går tillbaka på sina ord osv. Helt opålitlig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tillägg till ovanstående inlägg:
   Islam's Hadith Describes A Capricious God and a Perverse Prophet
   http://www.chick.com/bc/1993/hadith.asp
   The Capricious Mind of Allah
   http://www.islam-watch.org/AbulKasem/BismiAllah/11a.htm

   Radera
 5. En video av intresse för dig Vikingen:
  Watchman Video Broadcast 04-01-12, The Missing Piece: How Babylon The Great Is Building The New World Order
  http://blip.tv/watchmanvideo/watchman-video-broadcast-04-01-12-the-missing-piece-how-babylon-the-great-is-building-the-new-world-order-6061307

  ni andra kanske kan lära er något också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du, en sak har jag lärt mig i livet; att tänka självständigt (icke populärt i ett flockorienterared samhälle) vilket är det största hotet mot TRON på den osynlige, mirakel och frälsning. Inte för att jag är för mycket jordnära utan för att jag vet att Makten där Kyrkan med Vatikanen i spetsen har reserverad främsta plats, har en enda agenda; det mentala slaveriet av mänkligheten (som leder till det totala slaveriet); bli passiv, tro på dogmen/auktoritet och frälsning kommer. Ursäkta men det är ett avancerat pajaseri med tragiska konsekvenser för lammen.

   Radera
 6. Bara socialismen kan rädda den här världen. Och oss.

  SvaraRadera
  Svar
  1. För att i slut ändan försätta oss i träldom.

   Radera