tisdag 10 april 2012

Russia Today arbetar åt Kreml. Glöm aldrig det!

Kreml. 
Presstitution som presstitution. Russia Today, eller RT, är en kanal som många i väst, som främst är konservativa och emot den globala agendan, är oftast väldigt positiva till. Kanske är vi lite för okritiska om vad den ryska kanalen sysslar med. Tydligt är det att Moskva försöker få västs motståndare av den globala eliten på sin sida. Visst kan det som kanalen i många fall göra vara positivt. På samma sätt som FOX News gjorde innan Soros och Media Matters gick till total attack mot Murdoch-klanen. Men glöm aldrig att de fortfarande jobbar åt Kreml. Det kan vi inte påpeka tillräckligt mycket. Och det är viktigt att vara kritisk även mot de nyhetsförmedlare som oftast kan ses som något positivt.PS: Förresten, när var det senast du såg RT presentera något avslöjande och kritiskt om den ryska regimen? 

5 kommentarer:

 1. Bra att du påpekar det, vidare så har vi ju terroristkanalen Al-Jazeera som är väldigt populär som också verkar vara något de egentligen inte är. Finns massor med information på nätet om Al-Jazeeras terrorkopplingar.

  En annan sak som är avslöjande om RT är deras inställning till skjutvapen:
  Crowder Argues Gun Rights With Leftist!
  http://www.youtube.com/watch?v=o5cm91dFXJo
  CROWDER VS ANTI-GUN LOBBY ROUND 2!!
  http://www.youtube.com/watch?v=M3rEUFP1jv8

  SvaraRadera
 2. Både RT och den iranska kanalen PressTV har en agenda. Det vore konstigt annars men de ger röst åt både fria journalister och proffs i olika ämnen som är portförbjudna i andra sanningskanaler vilket ger tummen upp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Möjligtvis RT men PressTV är diktator-tv. PressTV är terrorist tv.

   H*r-mullorna är just det h*r-mullor, de är kräk och så är deras tv-stationer.

   Radera
  2. Vad sägs om FOX som producerade propaganda filmer för Hitlers valkampanj?

   Radera
  3. FOX News fanns inte på den tiden.

   Kanalen lanserades för 1996.

   Radera