lördag 21 april 2012

EU:s hemliga plan för massinvandring!: Förnyad arbetsrättsavtal med Turkiet!

Europeiska Kommissionens mörklagda avtal. 
Sedan 1960-talet har EU haft de tidigare avtalen med Turkiet för att utöka arbetsrätten att innefatta turkiska arbetstagare i det som kallas Ankara Association Agreement, vars uttalade mål var att verka för att integrera Turkiet in i EU genom en stadig och progressiv harmonisering av Unionen med Turkiet.

Nu har ett nytt avtal slutits. Dock så finns det inget som de etablerade medierna verkar tycka är ett dugg intressant. Jag kan i skrivande stund inte hitta en endaste artikel som tar upp ämnet. Endast en bloggare i England som uppmärksammat det nya avtalet. Även om den officiellt inte är hemlig, så får vi betrakta det som att det är det, med tanke på den enorma mörkläggningen. Inget tyder heller på att avtalet kommer att utsättas för granskning och votering av de som (åtminstone) är folkvalada politiker i Europeiska Parlamentet. Snarare verkar det som att den Europeiska Kommissionen (som inte är folkvalda) valt att på eget hand driva igenom det här avtalet.

Avtalet använder sig av "arbetsrätten" som grund (ursäkt) för att helt öppna dörrarna för massinvandringen till Europa. Enligt det här MONSTRUÖST SKRÄMMANDE avtal, kommer arbetstagarnas rättigheter att utökas till att inefatta turkiska arbetstagare. Arbetstagarnas familjer kommer även att få tillgång till värdlandets välfärdssystem. I detta ingår specifikt sjukvård till arbetstagarens familj. Dessutom tar avtalet upp att diskriminering av turkiska arbetare från europeiska arbetsgivares sida inte skulle tillåtas och dessutom straffas med de direktiv som gällde i värdlandet enligt avtalen.

Utöver det att turkiska arbetare ska ha samma rätt till EU-ländernas socialt skyddsnät, så avslöjar avtalet att det under en längre period funnits syftet att harmonisera EU-ländernas välfärdssystem för att förenkla EU:s fortsatta integrering och byråkrati. För oss som följt diskurserna kring EU på universitetsnivå, så är det ingen nyhet att EU under en längre period haft syftet att utveckla en gemensam EU-välfärdsstat med ett gemensamt socialt skyddsnät.

Om inte detta vore nog, så framhåller avtalet även att EU:s mål kommer att vara att expandera denna arbetsrättsavtal till Kroatien, Marocko, Algeriet, Makedonien (FYROM), Tunisien och Israel.

Bara här ser vi ett antal problem som är uppenbara. EU, befinner sig mitt i en kris och många länder har just nu stor arbetslöshet. Erdogans Turkiet är på väg att spräcka sin egna bubbla, som kommer att leda till massarbetslöshet där. Kan ni tänka er vart alla dessa tar vägen?

EU:s massiva miljöregleringar och fackligaregleringar som främst drabbar småföretagare och växande mellanstora företag, kommer inte att hjälpa tillväxten med ytterliggare diskrimineringslagar och arbetsrättsavtal som europeiska företagare tvingas stå för. Fler regleringar kommer bara att innebära att vi kommer att se ytterliggare fler kompetenta arbetsgivare fly till Kina.

Turkiet, Marocko, Algeriet och Tunisien är alla länder som avskyr Israel och som på senare år fått starka islamistiska drag efter den så kallade "arabiska våren". Men EU verkar inte förvänta sig några som helst problem med denna expansion.

Även Israel har stora ekonomiska problem på gång med deras centralbanks kvantitativa lättnader precis som i Turkiet.

Massinvandringen på gång, Turkiet först in! 
Tyskland har nyligen bestämt att arbetare från Maghreb-regionen (Marocko, Algeriet och Tunisien) inte skulle få samma rätt till tysk välfärd. Men som vi vet sedan Lisabonfördraget så står EU-lagar och bestämmelser över de nationella. Detta lär dock inte tyskarna upptäcka för ens en konflikt kommer upp till EU-domstolen och bekräftar detta för de intet ont anande tyskar som fortfarande tror att Tyskland är ett självständigt land. Den gamla kommunisten Merkel lär dock veta. Det var hon som sa att Lisabonfördraget var exakt samma EU-konstitution som fransmännen och holländarna röstade emot.

Englands Tory-ledare har nu lovat krafttag mot massinvandringen. Hur kommer de att agera när de inser att det är EU som styr och ställer och som dessutom tydligt begär en massinvandring in till EU från i första hand länder tillhörande Medelhavsunion.

4 kommentarer:

 1. Har Turkiet kommande problem med sin ekonomi? Jag trodde Turkiet hade en stark ekonomi.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inavel, inavel och mer inavel.
   Kommer falla som det hus byggt på sand som det är.

   Anledningen till att man tar med Turkiet är för att sänka Europa så man kan bygga nytt på ruinerna.

   De är en stor ekonomi för att de är så många, inte för att de är speciellt bra.

   Sen ska man komma ihåg att de är förrädare sedan 1050 då de helt bytte sida till islam.
   http://islam-watch.org/HistoryOfJihad/Jihad-against-Turks.htm

   så det är inte konstigt att politikerna som själva är förrädare vill ha förrädare, men huvudskälet är att krossa ekonomin, tänk själv med miljoner bidragstagande svartarbetare som jackar in parasitsnabeln.

   Radera
 2. Kontrollerad kaos kommer till Europa. Ett bevis till att Belzebub är verklig i form av regeringar och de som styr dessa regeringar. INGET gott kommer från dessa usurper i Riksdag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Frågan är dock om de klarar av att kontrollera kaoset. Jag är tveksam.

   Man ska komma ihåg att Satan är en hård taskmaster och hans undersåtar är ena riktiga klåpare, bara titta på de hur värdelösa de är, och han har inte förvana att belöna klåpare, tror de ligger pyrt till, så snart han fått som han vill så lär deras huvuden serveras på faten, för inte ens Satan litar på en förrädare, Satan är ju inte idiot även om man skulle önska att så var fallet.

   Bara titta hur långsamma de är trots att folket är helt dekadent och sataniskt så har de inte lyckats få igenom sin smörja ännu. Bara där ser man hur pass stora klåpare det rör sig om, ena riktiga kosmiska skämt är vad de är, säljer sig för en timma med Besten för en evighet av lidande, inga bra affärsmän det där inte.

   Radera