onsdag 11 april 2012

Svensk delseger mot den Nya Världsordningen! - Bisfenol A förbjuds, dock endast i barnmatsburkar.

Goda nyheter! Ytterst sällan får man läsa så goda nyheter. Men på kvällen avslöjade SR att Bisfenol A (BPA) kommer delvis att förbjudas i Sverige! Detta kommer tyvärr endast att ske i barnmatsburkar. BPA är ett bland många plastkemikaliska ämnen som finns i vår vardagsmiljö. BPA används även i det plast som man använder för att isolera gamla rör. Det är ett cancerframkallande kemikalie som dessutom steriliserar!

BPA är dessvärre endast en utav massvis med kemikalier som finna i plastprodukter, konservburkar, textiler med mera; bland dessa kemikalier finns till exempel DDT, PCB, DEHP och tributyltenn bland annat.

Jag har tidigare skrivit om hur den svenska sperman har påverkats av detta och hur skillnaden tydligt märks mellan barn födda på början av 80-talet och barn födda på slutet av 80-talet. Det är viktigt att folk förstår att eliten i FN och från Club of Rome har lagt upp som målsättning att reducera jordens befolkning. De är helt besatta av nymaltusianism och sprider lögner som den om "Peak Oil" och "klimathotet" för att utnyttja goda människors godtro för att reducera jordens befolkning.

Att lägga kemikalier i produkter som vi konsumerar är ett av deras metoder. Enligt dem är det helt okej att sterilisera folk utan deras vetskap. Deras mål är att reducera befolkningen som jag tidigare påpekat så som det står skrivet i deras Georgia Guidstones.

1 kommentar:

  1. Det intressanta är dock att de låter araberna föröka sig riktigt ordentligt, behöver man extra mycket kanonmat? Eller är det en form av låt de degenerera sig så mycket via inavel att de till slut blir sterila naturligt alternativt alla barn dör vid födseln?

    SvaraRadera