söndag 22 april 2012

Vänsterbloggare fruktar motståndet mot globaliseringen.


10 kommentarer:

 1. Luke 9:60 Jesus said unto him, Let the dead bury their dead: but go thou and preach the kingdom of God.

  Nemokrati är en av de döda, låt han begravas av sina egna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch, Nemokrati pekar på de riktiga skurkar. Jag bryr mig inte om hans ideologisk grund. Gör man främst det så lyssnar man inte på budskapet och argument. Klart, han har sina käpphästar som grön energi och en inrotad rädsla för ryssen. Våra största fiender finns på närmare håll och det oavsett vilken "ideologi" de försöker praktisera. Jag ser ingen ideologi längre, bara servilism, åsiktsrytteri och lojalitet mot uppdrasgsgivare utifrån så all heder åt Nemokrati, trots att han avskyr Le Pen.

   Radera
 2. Eftersom det här verkar vara något av en Open Thread så tar jag tillfället i akt när tänker du ta upp det faktum att Webster Tarpley är socialist (a.k.a. NWO) och katolsktutbildad?

  http://en.wikipedia.org/wiki/Webster_Tarpley
  lite mer intressant:
  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1001524/pg1

  Borde vara feta varningsflaggor för dig MHV.
  Luktar Kremlin-Mole hela vägen hit, sen så är ju killen troligtvis sekulär, dvs. han fattar inte de spirituella delarna i vad som sker, fattar man inte det så kan man inte heller bygga en korrekt världsbild, det spirituella kan inte utelämnas det är inte en rent matriell och naturalistisk värld.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tarpleys lösning är den enda som kan faktiskt rädda oss. Vad är alternativet? Mer sk fri marknad däe stora rovdjur äter mindre? Etiketter, typ socialist, är helt ovidkommande. Vi står inför en katastrofal utveckling och jag bryr mig inte loggan på bröstet. Hade Belzebub propagerat samma ideer så skulle han bli min idol. Det ständiga grälet bland folket i vänster-höger fråga är ju en annan distraktion från det viktiga. De styrande ser gärna och med road blick på de små med sina menigslösa dispyter. Läs Tarpleys böcker. Det "luktar"ingen socialism. Hans lösningar går just ut på att gå ifrån paradigmet blått-rött för han förstår Mktaens taskspel.

   Radera
  2. Det var illa att höra.
   Antikrist grej är just att göra folk så desperata och komma med lösningar som ser fantastiska ut på yta.

   Trodde du visst vem som har den enda lösning, jag misstog mig på dig isådant fall (förutsatt att du är MHV och inte någon annan).

   Sen så ska ni köpa mat för silver?
   Jag föreslår att du läser Revelation of Jesus Christ igen, sen funderar du på om du kan odla mycket när de 7 seals (Rev.6) 7 trumpets (Rev.8) och 7 vials (Rev.16) går för fullt och om folk är redo att sälja sin mat för silver eller guld.

   Du kommer finna att varken guld eller silver kommer vara någon handelsvara.
   Blir lite Kung Midas över det hela, där sitter ni med ert guld och tuggar...
   :D

   Den här världen är körd mannen, den är körd går inte att rädda, du kan enbart försöka rädda människorna med evangeliet allt annat är fruktlöst iofs rätt kul att sitta och titta på hur de gör saker.

   Det är som EJPs försök att bygga någon nation, hur många gubbar hade han 20? Han kan ju börja med någon by eller något även om han gärna skulle vilja vara ledare.

   Radera
  3. Trosatser är inte min grej. Religioner är bara oligarkins manipulationsinstrument. Bibeln ger jag inte mycket för och kristendomen har mördat miljoner...i Kristi namn förstås. Sen har vi Belzebubens näste Vatikanen. Dessa skurkar har samlat på sig rikedomar som kan köpa halva världen. Nej, människan har förmåga att vrida allt 180 grader och de driftigaste strävar alltid efter maktfullkomlighet. Kyrkan är Belzebubens bästa elev. Hej då.

   Radera
  4. Om vi hade fått lämna kristendomen i lugn och ro hade vi kunnat återupptäcka den ursprungliga Nordiska spiritualiteten.

   Radera
 3. Jag känner att det är nödvändigt att förklara vissa saker. Med tanke på diskussionen ovan.

  Jag är medveten om hur problematiska individer som David Icke, Lyndon LaRouche och Webster Tarpley med fler egentligen är. Jag vill gärna undvika dessa diskurser om inte tillfället kommer då detta blir nödvändigt/oundvikligt.

  Jag använder mig av information från dessa med fler för att försöka nå ut till folk med viktig information även om jag inte håller med dem i allt.

  Icke har själv erkänt att han är teosofist. LaRouche har fått utmärkelser från jesuiter och Tarpley har samma bakgrund.

  Utav dessa tre uppskattar jag det arbetet som Tarpley gör vad gäller geopolitik och säkerhetstjänsters sammansvärjningar bakom kulliserna. Med det sagt, är han helt ute och cyklar vad gäller andra frågor. I synnerhet när det gäller ekonomin. Det bästa Tarpleys och LaRouches egalitära lösningar har är möjligvist temporära lösningar. Och det är därför jag kommer att puffa på Peter Schiff i den här bloggen mer framöver vad gäller ekonomiska frågor, så vi slipper sådant nonsens vi annars får från de andra två (inkluive skaparna av Wizerd of Oz).

  Jag vidhåller samma ståndpunkt som SIC vad gäller Bibeln och den kristna tron. Det kanske är svårt för många ateister att kunna se när de är blinda. Min förhoppning är att "Anonym" studerar Bibelns historia för att inse hur inte bara Vatikanen, men även andra kättare utnyttjat falska Biblar och Guds Ord för att göra Satans verk. AV 1611 KJV och Geneve Bibeln 1590 är det som gäller.

  Och om du anser att religion är irrelevant, har du mycket kvar att forska. Konspirationen tar inte slut vid världsliga ledare och oligarkerna bakom dessa. Det går mycket djupare än så.

  Vad gäller Nemokrati, kan jag inte se mycket positivt med hans blogg. Han vilseleder de som följer honom på ett så pass grovt sätt. Och nej, han pekar inte på "de riktiga skurkar". Han är snarare likt de som hänger på Nanu och tror att de "riktiga skurkarna" är judarna.

  Det kallar jag ett bedrägeri! Men å andra sidan så är Nemokrati själv förlorad precis som SIC säger.

  SvaraRadera
 4. Peter Schiff? Lycka till. En annan förespråkare av åtstramningspolitik likt den hypade Ron Paul.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Österrikiska skolan är den som förespråkat ekonomisk frihet.

   Om du nu föredrar en tung offentlig sektor, fackrörelsers krav och diversa ingripanden av staten i ekonomin, visst. Fortsätt att trilla in i samma fälla som så många andra.

   Försök spendera dig ur krisen.

   Radera