söndag 22 april 2012

Sarkozys Sydatlantiska knarkhandel via Guinea Bissau.Karta på Guinea Bissau. 
Det är egentligen en tragisk historia det som sker i Guinea Bissau. Och videon ovan ger ett ledtråd till orsakerna bakom statskuppen i Guinea Bissau. Orsaken är den Sydatlantiska knarkhandeln.

I Le Pens "rant", som ni kan se här ovan, avslöjar han vilket sammarbete Sarko-Narko har haft med det kommunistiska FARC-guerrillan. Sydamerikas kanske mäktigaste och mest ökända knarkmaffia. Illegal knark innebär smutsiga pengar, som i sin tur politiker kan tvätta. Och de ökända narcotraficantes tjänar starkt på detta, då de kan manipulera politiker, som allt som ofta inte är bland de bästa av människor, att komma överens om en deal.

Gueinea Bissau är strategiskt sätt oklanderligt för knarkmaffiorna. Guinea Bissau blir därmed en knutpunkt för knarkhandeln av många anledningar. Västra Afrika är ett viktigt område för knarkhandeln. Och för Guinea Bissau som är ett litet land som har en begränsad kapacitet att kontrollera alla dess små öar omkring Bijagós, blir det av högt värde för knarkkartellerna att kunna operera. Det är ifrån öarna de kan ta sig till fastlandet och vidare in i Afrika. Annars är det båtresor både söderut och norrut som gäller.

Regeringarna som tillträtt och avlöst varandra är så extremt korrupta och samtidigt så maktlösa att till och med olika myndigheter fört krig mot varandra. Militären och polisen har vid ett antal tillfällen drabbat samman i strider. Presidentmord har inte varit något ovanligt de senaste 20 åren. Och mycket tyder på att individer inom myndigheterna i landet, främst inom militären som vid flera tillfällen drivit statskupp mot sina egna regeringar är de som i själva verket ligger bakom knarkhandeln i landet. Det som sker nu i landet är inget undantag.

Utöver de aktiviteter som FARC-guerrillan haft i Colombia är Brazilien med sina djupa djungelområden i Amazonas ett utmärkt område för att bedriva sin verksamhet. Det funkar utmärkt om man vill slippa konfrontationer med den Colombianska regeringen som försöker freda landet från dem. Faktum är att det 2010 uppdagades att FARC-guerrillan numera har permanenta baser på Brasiliens sida av gränsen. Varför den Brasilianska socialistiska regeringen inte riktigt gått in med hårdhandskarna mot FARC har dock sin förklaring. Enligt dokument läkta från Wikileaks visar det sig att president Lula varit generös med att skydda FARC-terrorister som sökte asyl i Brasilien. Varför Lula agerat på det här viset har att göra med narcotraficantes finansiering av Lulas socialistiska party det senaste deceniet. FARC-guerrillan har därmed fått fria händer i Brasilien.

Sarkozy och Lula. 
Presidenten Lula har inte haft problem med att ge knarkmaffiorna en bypass genom Brasilien hela vägen över  Atlanten till Guinea Bissau. Ett område där Lula själv satsat mycket pengar på för utbildning och bekämpandet av HIV och AIDS. Det är åtminstone cover-storyn. Narkozy och Lula verkar tycka om varandra lite väl mycket. Det finns en del bilder på dom två, hur de kramas och ser på varandra rakt in i ögonen. (Ibland undrar man).

Det sägs att Sarkozy och Lula diskuterat allt från vapenhandel till miljöfrågor och handelsreformer. Men att tro att två som tidigare haft kopplingar med FARC inte diskuterar trafficking vore naivt.

Sarkozy verkar vara hyckleriets man. På hemma plan är det krafttag mot islamister som gäller. Men utomlands ska man tydligen hjälpa dem. Nu under valrörelsen i Frankrike är han socialisternas främsta fiende. Men vad gäller socialister utomlands är det goda kontakter breda leenden och kärleksfulla omfamnngar som gäller.

Guinea Bissau har precis som Brasilien även goda kontakter med dess förra koloniala övermyndare Portugal. Vilket också är vägen som knarket från Sydatlanten hamnar när den ska vidare in till Europa. EU:s myndigheter har haft stora svårigheter med den iberiska västkusten när det gäller detta och i synnerhet Portugal, på samma sätt som man har i Balkanområdet.

Utöver alla dessa internationella kriminella kontakter som den genomkorrupta ledningen i Guinea Bissau har, så tillhör landet även Frankrikes intressesfär i och med att landet är helt omringat av förre detta Franska kolonier. Ytterliggare bevis för detta är franska DGSE:s alla aktiviteter i området inklusive Guinea Bissau så som Cryptome avslöjat. Man använder så klart al-Qaida som cover-story fast än islamister är mer aktiva i andra områden. Sarkozy måste dock se till att cashen rullar vidare in till EU.

Guinea Bissaus senaste regering gjorde ett försök till att be om hjälp från FN och andra internationella organ för att sätta ett stop på knarkhandeln som genomsyrade landet. Det skulle de kanske inte ha gjort. Presidenten Malam Sanhá dog i Paris i januari 2012. Sanhá var diabetiker och skulle få behandling för sin sjukdom i Paris. Och trots att han blev bättre efter några dagar enligt hans protokolschef på sjukhuset dog han bara dagar senare.

Efter Sanhás död utlyste regeringen nyval som skulle hållas i april. De blockerade all interventionism från FN, då FN tidigare svikit dem gällande vad deras aktörer/observatörer på plats skulle informera om. Ett tydligt exempel var 2005 när beskjutning av auktoriteter skedde på öppen gata och kaos spreds, rapporterade FN:s observatörer att allt hade gått lungt till och att lag och ordning kunde upprätthållas utan några större problem. Detta var en lögn och regeringen ville gärna slippa denna typ av interventioner. Men innan valkampanjen kunde dra igång utförde militären en statskupp.

Statskuppen i Guinea Bissau är en tragisk historia. Till skillnad från det som sker i Niger, Mali, Nigeria och Sudan så handlar det inte om islamism. Och till skillnad från Uganda handlar det inte om en ensam barnamördare. Här handlar det om den extremt osunda korruption som kommer med den Sydatlantiska knarkhandeln. Hursomhelst passar det perfekt in i globalisternas Brzezinski-plan för destabilisering av området. När bitarna faller på plats börjar man förstå hur det hela hänger ihop. Sarkozy lyckas ännu en gång med sitt uppdrag. Frågan är om det räcker för honom att behålla makten på hemmaplan.

Peter Sunde och Lula. 
Avslutningsvis: Vad gör en av grundarna till The Pirate Bay tillsammans med en socialistisk knarkkung som Lula egentligen? 

3 kommentarer:

 1. Detta vore ett icke problem om inte folket var sataniska och beroende av sin pharmakaeia (sorceries).

  Det skulle inte finnas någon droghandel om det inte var så att det inte fanns en (gigantisk) marknad. Dock verkar det korkat av de att inte få sina kunder att bli beroende av syntetiska preparat så att de kunde tillverka smörjan på hemmaplan istället för att behöva transportera från Sydamerika till Afrika till Europa.

  Bibeln som alltid har rätt påpekar att i slutet av den här världen så kommer folk vara helt beroende av sina sorceries (det engelska ordet för pharmakaeia, som är det grekiska ordet vi har på engelska för pharmacy) och att de vägrar ge upp detta och att detta är en av anledningarna till att de kommer förgås vilket även borde förklara för alla varför FN och liknande organisationer som börjat driva på för legalisering av sorceries.

  Vidare inom populärkulturen så är ju droger glorifierade, speciellt inom musikindustrin och musik är ju ett mäktigt medel då musiken med dess text passerar det logiska försvaret och propgrammerar in sitt meddelande.
  Även filmer som Limitless som glorifiera droger, ta droger så blir du supersmart och kan styra världen:
  http://www.imdb.com/title/tt1219289/

  en riktig skitfilm rent utsagt som programmerar massorna, filmen i sig är snygg att titta på men det är riktigt skitmeddelande, man kan säga att det är avföring som är inslaget i guldpapper som en karamell och folk äter upp det rakt av. Jag menar filmen har fått 7,3 i betyg på IMDB då är det en film som är populär bland pöbeln. Det är även Triple Helix propaganda.

  Det började ju med legalisering av häxeri och häxeri är ju i mycket baserat på droger, precis som liknande utövande som shamani osv.

  Så här säger Skriften:
  Revelation 9:20 And the rest of the men which were not killed by these plagues yet repented not of the works of their hands, that they should not worship devils, and idols of gold, and silver, and brass, and stone, and of wood: which neither can see, nor hear, nor walk:
  Revelation 9:21 Neither repented they of their murders, nor of their sorceries, nor of their fornication, nor of their thefts.

  vi ser här hur alla muslimer (som tillber en stenlåda med en idol innuti), katoliker (och andra som dyrkar krucifix och statyer av den sorten), hinduer (som dyrkar stayer), buddhister (som dyrkar diverse idoler och statyer), orthodoxa (som dyrkar ikoner och krucifix) vägrar sluta dyrka dessa trots att Gud sedan kapitel 6 skickat varningar och vrede.

  I vers 21 så dyker sorceries upp som är ordet för droger som Jesus vill att de ska sluta använda, de väljer dock att vägra då drogerna är viktigare för de än vad Jesus är.

  Två läsvärda artiklar:
  http://bible.ca/s-marijuana.htm
  http://gospelway.com/morality/drug_abuse.php

  folk väljer helt enkelt att gå i fördärvet för drogernas skull. Något vi ser redan idag och när man legaliserat det hela så kommer ännu fler gå i fördärvet, watch and see.

  Sen så spelar det ingen roll om Sarkozy behåller makten, Hollande är samma skrot och korn, det är ett val mellan pest eller pest, vad som än väljs så drabbas de av pest.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket bra poäng. Hollande lär ha än bättre kontakter med socialisterna i Afrika och i Sydamerika genom den socialistiska internationalen.

   Radera
  2. Skojare Du. Hollande, bättre kontakter med socialister? Det är ju helt ovidkommande´ty de sanna beslutsfattare spelar samma spel; oavsett vem som innehar Posten ägs av de. De Gaulle var den siste sanna presidenten och därför utsattes han för flertal mordförsök och åtminstone en statskupp.

   Radera