onsdag 18 april 2012

Ytterliggare ett "hit piece" från SR.

Förra veckan gjorde SR (socialistisk radio) ett "hit piece" mot klimatskeptiker. Hur mycket mer bevis behöver folk för att inse att det SR sysslar med är lögner, mörkläggning och indoktrinering av sina intet ont anande lyssnare. Tidigare skrev jag om ett SR-reportage som tydligt förespråkade massaborter med diversa olika ursäkter.

Nu försöker man problematisera att klimatskeptisism lärs ut i amerikanska skolor. De avslutade live-sändningen med att bjuda in en svensk professor som i sin tur även kunde skicka en känga mot alla som ifrågasätter evolutionsteorin.

Denne professor hade gjort en studie och menade att de som ifrågasatte evolutionsteorin och klimatalarmismen i USA var i stort sätt samma grupper. (Om han menar anti-NWO individer, så ja, då lär det vara så).

Sedan fortsatte han och programledaren med att problematisera hur läget ser ut i Sverige. I Sverige finns det inga kurser som lär ut klimatskeptisism. Däremot fanns det elever som var klimatskeptiker. Något som både professorn och programledaren tyckte var problematiskt. Professorn menade då att man tillåter eleverna göra sin egen forskning på internet. Han ville gärna se bättre kontroller av källorna, (alltså att skolorna inte ska låta elever göra sin egen forskning oberoende från vad IPCC och Club of Rome har bestämt).

Rent utsagt vidrigt det SR håller på med. Public Service borde i själva verket avskaffas helt(!), så att intet ont anande folk slipper betala licensavgiften. Detta är så väl utpressning som ett tvångsinvesteringsbedrägeri. En kvarleva av det socialistiska styret vi haft alldeles för länge här i Sverige.

4 kommentarer:

 1. Green Agenda...

  Min du vet mycket väl att folket är till stor ateister och agnostiker, sådana människor tror ju på den inplacerade sataniska lögnen: evolutionsläran.

  Klimatlögnen är ju bara en rutten frukt från evolutionsträdet.

  Kika in den här bilden:
  Evolution tree of evil
  http://bayimg.com/gAockAaDc

  går man in och tittar så är det klart och tydligt att det mest av det vi har problem med
  är en del av detta trä, och redan de gamla pederast grekerna som gav oss den idiotiska demokratin, trodde givetvis på detta nys.

  Tror man på evolutionslögnen så kommer man falla för alla de andra lögnerna också:
  http://www.themythofevolution.com

  Men misströsta inte, det är redan skrivet att så här skulle det bli.

  Matthew 7:13 Enter ye in at the strait gate: for wide is the gate, and broad is the way, that leadeth to destruction, and many there be which go in thereat:
  Matthew 7:14 Because strait is the gate, and narrow is the way, which leadeth unto life, and few there be that find it.

  eller för att visa upp en annan bild:
  Only one Door
  http://image.bayimg.com/fanlbaabg.jpg
  But still they try to get in some other way...

  SvaraRadera
 2. Vidare så är ju evolutionslögnen något som man tvingar alla att tro på.

  Trots att inga bevis finns för det hela, man tar adaption och omvandlar det till att bli en kraft för makroevolution, där en gris kan bli en människa och tvärtom, nog för att många av dessa politiker och propagandister är grisar och ormar men inte är de det för att de makroevolverats till det :D

  Informationen för det finns inte i deras DNA, det är där "the magic of evotardism" träder i kraft och precis som "Big Bang" helt enkelt får något som inte existerar att explodera in i existens genom att genom evotardismens magi få det att dyka upp i DNA:t...

  Evolution är voodoo-science. Något som får evotardister att bli rasande då de vet att de är hedningarna som de inte egentligen vill vara men det andra alternativet är Jesus och han vill man inte veta av.

  Between a ROCK (Jesus) and a hard place (Hell).

  Deuteronomy 32:31 For their rock is not as our Rock, even our enemies themselves being judges.
  Deuteronomy 32:32 For their vine is of the vine of Sodom, and of the fields of Gomorrah: their grapes are grapes of gall, their clusters are bitter:
  Deuteronomy 32:33 Their wine is the poison of dragons, and the cruel venom of asps.

  SvaraRadera
 3. Evolutionists Vs. Evolution - The greatest debate ever
  http://www.youtube.com/watch?v=0Fmh8PCmrlk


  Det är ju detta climatescam går ut på:

  Climate "Experts" Propose Global One-child Policy, Socialism, Taxes, Carbon Rationing
  http://thenewamerican.com/index.php/tech-mainmenu-30/environment/5420-climate-swindlers-propose-global-one-child-policy-socialism-taxes-carbon-rations

  vilket är samma agenda SR driver.

  SvaraRadera
 4. SR och SVT är och har aldrig varit Public Service.
  De är och har alltid varit socialistiska propaganda munnar (mouth pieces), bara titta på programmen genom åren.

  De har format det svenska folket till de hjärntvättade hjon de till största del faktiskt är, en svensk reagerar instinktivt mot t.ex. Kreationism.

  Du har säkerligen märkt det själv när man visat upp att evolutionismen enbart är byggd på lögner och antaganden, inga hårda fakta alls. Det är faktiskt fantastiskt hur lätt folk kan luras.

  De reagerar instinktivt, titta även på muhammadanerna hur de reagerar instinktivt och hjärntvättat på alla provokationer.
  Samma typ av hjänrtvätt där.

  Men det är som Herren säger, det som kan skakas ska skakas för att se vad som faller ifrån.

  Precis som man skakar av sig dammet på sina skor:
  Mark 6:11 And whosoever shall not receive you, nor hear you, when ye depart thence, shake off the dust under your feet for a testimony against them. Verily I say unto you, It shall be more tolerable for Sodom and Gomorrha in the day of judgment, than for that city.

  SvaraRadera