torsdag 12 april 2012

Wallenbergarna ser till att 7-klövern sätter stopp för debatten om invandring i Riksdagen.

SD måste inse att Wallenbergarna tjänar allt för mycket pengar på skattebetalarnas bekostnad för att kunna tillåta en debatt om svensk flyktingpolitik. Så enkelt är det. Därmed fick SD ett rungande NEJ till sin begäran om att få debattera frågan om de ungdomar som kommer hit och som i själva verket inte ens har flyktingskäl. Dom är här för att Wallenberg måste få tjäna in pengar på den svenska flyktingsindustrikomplexet.David Lång (SD) fick chansen att avslöja den Wallenbergarnas alla lakejer från 7-klövern. En socialdemokratisk nyttig idiot åt den Nya Världsordningen gjorde bort sig under gårdagens debatt.


2 kommentarer:

 1. Kan det verkligen vara att man tjänar så speciellt mycket pengar på den här verksamheten, tycker mest det är spottstyver, agendan måste vara något helt annat, som att förstöra nationen för att kunna bygga nytt på ruinerna.

  Någon miljon här och där är ingenting. Visst för en pajas som sossehoran Jan Emmanuel kan det var lite pengar men för multinationella företag så är det en pink i nilen. Speciellt Wallenbergs.

  Måste vara den stora agendan för flyktingindustriellakomplexet är en ren förlustaffär. För poängen är ju att krossa nationalstaterna så att de rättar in sig i globalistledet. Mata in alla dessa mordiska bestar och giriga små bedragare och du krossar nationen precis som deras smutsländer är krossade, man tar in dessa kriminella och de kriminella gör det som kriminella gör.

  Man kan se dessa nyttiga idioter som Judas Iskariot som sålde Jesus för 30 silvermynt, de säljer ut nationen för ett par bilar, en villa, ett sommarhus och kanske en båt.

  Men som alla vet så kan de som använder sig av förrädare inte lita på förrädarna och när de väl tagit makten så avrättar de förrädarna (det som är så roligt med kommunister som Jonas Sjöstedt, Lars Ohly och liknande nyttiga idioter när väl Antikrist rike kommer så kommer Antikrist avrätta dessa förrädare för de kan ju lika gärna förråda honom).

  Finns ett kul litet traktat om det som har med kommunister och Rom att göra:
  http://chick.com/reading/tracts/0065/0065_01.asp

  Det som är så fantastiskt kul med dessa förrädare som de i Sju(k)partiet, de är enbart nyttiga idioter, inte en chans att de får komma in i det nya riket, vad för nytta har man av en som säljer hem, folk, nation?

  SvaraRadera
 2. Jag tror inte ens merparten av töntarna i Bilderberg får komma in i det riket, jag menar Bilderberg-Sahlin, kan man hitta större nyttig idiot, tror inte ens Carl Bildt får komma in, han är ju lojal men trots det en förrädare, han är ju även en äktenskapsbrytare. Dvs. han förråder även sin egna familj för en otroligt ful italienska.
  "What the eff does he see in that hag?"

  De har ju ingen lojalitet, därav kan de inte litas på inte ens sina egna.

  SvaraRadera