fredag 10 april 2015

Julia Kronlid (SD) debatterar de fosterfientliga i Riksdagen.

Höjdpunkten i denna debatt kommer nära slutet, när kommunisternas kulturtant Karin Rågsjö (VPK) väljer att spy ut sin avsky mot Julia Kronlids (SD) försiktiga kritik av Sveriges massaborter. Sedan väljer hon att smita ifrån debatten och det var nära på att inte Julia skulle få svara mot kulturkofte-Karins alla angrepp, då den Miljöpartistiska Vicetalmannen var nära på att vägra Julia replik efter att kommunist-Karin smet iväg efter sin första replik. 

5 kommentarer:

 1. Personligen har jag väldigt svårt för människor som döljer fakta och sanningar.
  Jag undrar vad ni tycker om Jan Millds analys om maktkampen inom SD, där Sionismens vara eller inte vara, nu riskerar att allvarligt skada och decimera den knvandringskritiska rörelsen.
  Måste man vara nationalist men också samtigt vara sionist!?
  https://janmilld.wordpress.com/2015/04/11/ny-partisekreterare/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som nationalist tror man så klart även för israelernas rätt till sitt hemland, Israel. Jordanierna som gärna kallar sig palestinier (ett konstruktion av City of London Korporationen) har så klart ett eget land redan.

   Vad gäller Jan Milld, förre detta Sosse, kommunist och MP:are, så bör man förstå att hans vänstersyn färgar hans syn i Israel-frågan. Hans blogginlägg är inget nytt, det är en gammal tes som han försökt driva utifrån hans antisionistiska teori, sedan länge.

   Maktkampen inom SD är så klart inte värt att kommentera förens man fått in all fakta. Minns vilken kontrovers det blev när Patrik Ehn blev utesluten. Men när all fakta kom in, så blev det till slut rätt beslut.

   "Personligen har jag väldigt svårt för människor som döljer fakta och sanningar."

   Det har jag med. Men jag undrar varför du skulle vilja skriva så i det här sammanhanget? Jag har fört fram sanningar och fakta som censurerats av "antisionister". Därför startade jag den här bloggen. Och jag har aldrig hindrat dig från att skriva av dig. Jag har inte ens tagit bort dina kommentarer.

   Vore trevligt om du åtminstone skulle visa upp viss uppskattning för det, även om du inte håller med mig.

   Radera
 2. Tack för ditt svar, det säger iaf mig rätt mycket var man har dig och din världsbild.

  "Som nationalist tror man så klart på israelernas rätt till sitt hemland Israel"
  - varför då? Varför måste man absolut som nationalist för Sverige, bry sig om judar och Staten Israel, och om sionism?
  Du vet mkt väl att folk ogillar lögner och sionister, så varför splittra svensk politik med "vi nationalister ska vara zionister - med dubbla lojaliteter"
  Blir så arg på lögnare och personer utan rättfärdighet. Som driver sina teser med mörkläggande och undanhållande av fakta. Säger bara Barabara Spectre och Talmud.
  Tack för att du har denna blogg, men tyvärr det rättfärdigar inte dig, eller din kristna syn, enlig mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Peter du har ingen rättfärdighet. Du följer AntiIsrael-Jesus en i raden av falska Jesus som inte kan rädda någon. Du är på den breda vägen till helvetet annars hade du redan bett om förlåtelser för dina attacker på Israel.
   Att du attackerar den nationen tyder på att du spelar på samma lag som socialister, muslimer och katoliker, Satans lag.

   Att du inte ens kan se att Gud älskar sin utvalda nation visar på att din spirituella blindhet är kompakt och att du inte är långt ifrån att gå under.

   Kryp tillbaka under stenen din satanistpajas.

   Radera
 3. Ge mig Bibeltexter, om du själv inte vill framstå som en pajas.

  Israel är ett spirituellt rike som ska uppstå när Jesus återkommer.
  Staten Israel är byggd på lögner och orättfärdighet, knappast skulle Gud med all sin makt ära Israel som staten nu ser ut. Man undrar ju hur kristna sionister resonerar - som att man kommer närmare Gud för att man dyrkar en apartheidstat - nör nya Jerusalen ska vara öppet för slla som tror på Hans Son, Jesus Kristus.
  Vad jag vet så hatar många judar Jesus, och Talmud visar det i all sin tydlighet. Så, älska du dina antikristus och hata du dina bröder i Kristus.

  Barbara Soectre - nån som vill uttala sig?

  Jag tycker MetalHeadViking kan ändra sin bio och lägg till sionist, samt gärna lägga till den israeliska flaggan. Varför mörka, eller varför inte förtydliga?

  SvaraRadera