tisdag 14 april 2015

ISIS i Mexiko?

ISIS i Mexiko?
Sedan 2014 har uppgifter om ISIS-trupper i Mexiko cirkulerat bland förre detta FBI-agenter. Något som även engelska Daily Mail tog upp, men som menade att det inte gick att bekräfta dessa uppgifter.

Men nu har nya uppgifter från den mexikanska militären och polisen bekräftat de tidigare obekräftade uppgifter från förre detta FBI-agenter. De mexikanska myndigheterna menar att de har upptäckt minst två militära baser som opereras av ISIS-styrkor.

Två baser ska finnas i Chihuahua delstaten. En strax söder om byn Anapra, som ligger väster om staden Ciudad Juárez. Och en annan söder om byn Puerto Palomas. Ciudad Juárez ligger precis intill gränsen till USA och staden El Paso, Texas. Medan att byn Puerto Palomas ligger också nära gränsen till USA, och byn Deming, New Mexico. ISIS-baserna ligger alltså båda relativt nära gränsen till USA.

Att mexikanska myndigheter upptäckt detta är så klart fenomenalt då det bekräftar det som tidigare bara var rykten. Deras anledning till att inte krossa ISIS-baserna har att göra med att området i Chihuahua domineras fullständigt av Juárez-kartellen. Så enligt uppgifterna så skyddar mexikanska narcos ISIS. Detta gör det omöjligt för mexikanska myndigheter att ta sig in i området, då det skulle leda i konfrontationer med Juárez-kartellen. Området i Chihuahua är alltså inte längre under Mexikos kontroll.

Bra ursäkt. Men vi bör komma ihåg att Mexikos nuvarande President, Peña Nieto, leder socialistpartiet PRI. Ett parti som länge haft en mycket nära relation, inte bara med det dominerande mediabolaget Televisa i Mexiko, utan även med Mexikos alla narcos.

Om ISIS finns i Mexiko, så kan Nieto göra sig av med dem efter ett snabbt telefonsamtal med Juárez-kartellens ledare, Vicente Carrillo Fuentes, som från sitt lyxfängelse kan beordra överlämnandet av ISIS-cellerna.

En mer intressant fråga är kanske vad Juárez-kartellen har att vinna på att samarbeta med ISIS. Och vad är Nietos och Obamas verkliga inställning till ISIS?

JADE HELM 15 kommer snart att dra igång i både USA och Kanada, och förmodligen även i Mexiko. Så kanske det hela hänger ihop. Det blir intressant att se hur det hela spelar ut.

JW.

6 kommentarer:

 1. Vad är det kartellerna vill ha mest av allt?
  Pengar.

  Vad kan Daesh/IS erbjuda för att få sina celler insmugglade till USA?
  Pengar.

  Kartellerna är ju de som sköter i stort sett all organiserad smuggling in i USA, droger som människor.

  Kartellerna har ju ingen moral, de kan köpas av högst bjudande. Faktum är ju att Kartellerna är minst lika brutala som Daesh/IS, de halshuggningar och annat skit de pysslar med är bevis nog, vidare så dyrkar Kartellerna just gudinnan ISIS, de kallar henne Santa Muerte, i stort sett alla i Kartellerna dyrkar Sankta Döden.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Santa_Muerte
  'Santa Muerte': Drug criminals praying to goddess of death
  http://www.khou.com/story/news/2014/07/18/11667936/

  det är samma gudinna som dyker upp i Bibeln som Astarte, Queen of Heaven osv.
  Samma varelse som Katolska kyrkan kallar för Maria, fast den inte har något med den riktiga Maria att göra.

  Så det kan även finnas en koppling där, muslimerna älskar döden och så gör även Kartellerna.

  Alla andra Gudshatare älskar också döden och muslimer om några är riktiga Gudshatare det bevisar de om och om igen då de inte besitter nåd:
  Proverbs 8:36 But he that sinneth against me wrongeth his own soul: all they that hate me love death.

  Obama är Pro-Daesh. MB är pro Daesh/IS om man inte t.o.m. skulle kunna säga att MBs väpnade gren är just Daesh/IS. Efter att Morsi störtats så dök det upp Daesh/IS och andra Salafist celler på Sinaihalvön som genast började sin terror, i samma veva så dök det även Daesh/IS celler i Syrien, Daesh dök ju upp långt efter terroristerna FSA (Free Syrian Army). Och vi vet ju att Obama är Pro-MB.

  Man kan även titta på det svala intresset från USAs sida att bomba dessa grupper trots att man har både bomber, drönare och plan på plats, det är först nu när det blivit en koalition med lite olika nationer som man lite slappt bombar lite, innan det så var det väldigt ofta man "råkade" släppa förnödenheter till Daesh/IS, det hände flera gånger att vapen och ammo som skulle till t.ex. kommunist kurderna eller terrorgruppen FSA som släpptes till Daesh/IS, man försöker alltså låtsas som att världens mest avancerade militär bara "råkade" släppa förnödenheter till Daesh/IS.

  Det är för det senaste månaderna med koalitionen som bildats som USA motvilligt hjälper till. Innan dessa lät ju Daesh/IS eller om det var liknande Salafistgrupper mörda sin egna Ambassadör i Libyen, just där i Benghazi är ju det starkaste fästet för Salafistterrorister i Libyen, riktigt skeva killar.

  SvaraRadera
 2. Doom Back ON: ISIS Camp a Few Miles from Texas, Mexican Authorities Confirm
  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2838234/pg1

  sen ska man inte glömma bort att det finns en hel uppsjö med terrorläger inne i USA:
  Christian Action Network som enligt ADL eller om det är SPLC anser att de är en "hatgrupp" för att de varnar om dessa muslimska terrorläger:
  http://www.christianaction.org/

  SvaraRadera
 3. More News Exposing MOA Terrorist Camps Inside America
  http://www.christianaction.org/blog/2014/11/11/more-news-exposure-of-moa-terrorist-camps-inside-america

  SvaraRadera
 4. Det här är intressant också:
  900,000 Finnish reservists to get letters in May
  http://www.finlandtimes.fi/national/2015/04/10/15853/900,000-reservists-to-get-letters-in-May

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det brevet har redan många svenskar fått från vår kära Försvarsminister och Försvarsmakten.

   Radera
 5. Det här:
  UPDATED! CA "Dirty Bomb Training" Shows Military Confronting "Sovereign Citizens" + FEMA COFFINS on Cali Mil Base JADE HELM!
  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2838381/pg1

  och det här är intressant:
  Walmart Stores from Texas to Florida Close Today for 6 Months without Notice
  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2837953/pg1

  Walmarts är ju byggda som fängelser/fort, inga fönster i stort sett och tjocka cementväggar.

  Is Walmart a Detention Center in Waiting
  https://www.youtube.com/watch?v=qF3iYhzxRtM

  WEIRD NATIONWIDE WALMART CLOSURES SPARK CONSPIRACY THEORIES
  Five different stores make sudden announcement, claiming "plumbing" issues
  Theories are flying after Walmart stores around the country suddenly announced that they were closing down for six months to deal with “plumbing” issues.
  http://www.infowars.com/weird-nationwide-walmart-closures-spark-conspiracy-theories/

  SvaraRadera