torsdag 23 april 2015

Flyktinghyckleriet, Sture Bergwall stämmer Staten och Finansinspektionen tappar masken.

Tänkte göra som jag gjorde förut och ta upp de tre hetaste ämnen just nu och kommentera lite.

Maria Ferm (MP) hos SVT, säger sanningen, NÄSTAN!
1. Maria Ferm (MP) säger nästan sanningen om orsakerna till de stora flyktingströmmarna från Libyen. "Det är EU:s gemensamma politik mot omvärlden som skapat den här situationen.", sa Maria Ferm till SVT. Och då tänkte jag, oj! Kommer äntligen sanningen fram nu? Men nej, hon menade så klart INTE Västs bombningar av Libyen 2011. Det faktum att vår inblandning i Libyen har lett till att landet dukat under fullständigt och försatts i ett kaos som de etablerade medierna fortfarande vägrar visa för folk i väst.

Det är denna kaos som väst varit med och skapat som lett till att ISIS nu börjat ta över i Libyen. Det är klart att många försöker fly ett helvete. Men det skulle inte ha behövt ske om inte Maria Ferms MP med flera valt att bomba ihjäl Libyen och avsätta Khadaffi. För hur än tyrannisk Khadaffi må ha varit, så var det ett stabilare land då, än vad den är idag.

Så visst har EU, eller Västs, gemensamma politik mot omvärlden med saken att göra. Men det har inget med gränskontroller att göra. Det har med den doktrinen av "humanitär intervention" att göra. En ny doktrin som kom med Obama, efter att Bushdoktrinen om förebyggande angrepp i kriget mot terrorism blev allt mer kritiserad.

2. Sture Bergwall stämmer den svenska Staten. Helt rätt! Nyligen släpptes Bergwall från Sätra. Och nu ser han fram emot att stämma den kriminella svenska Staten. Egentligen borde man här se till att sätta dit de kriminella Görna Lambertz (socialist) och Claes Borgström (kommunist) som varit inblandade i Sveriges egentligen största MK-Ultra skandal. Att etablissemanget förfarande försöker skydda dessa skurkar säger ju en hel del.

Särskilt Claes Borgström, verkar hela Sveriges journalistkår ha någon slags beundran för. När Borgström till slut kom ut som den kommunist han innerst inne alltid varit, såg svenska medier detta som något positivt för kommunisterna. Om något borde det ha setts som dödens kyss för VPK:arna. Men så klart, inte utifrån journalistkårens perspektiv.

3. Finansinspektionen, Regeringen och Riksbanken agerar alla nu i symbios. Först Riksbanken som satsar på minusräntor, sedan Regeringen som vägrar slopa ränteavdraget och så nu Finansinspektionen som kompletterar den svenska troikan genom att skrota kravet på amortering.

Ja, vad ska man säga. Denna troika vill att det ska gå ordentligt åt helvete. Av dessa tre har Finansinspektionen vanligtvis varit den mest ansvarsfulla myndigheten utåt. Men denna fasad är nu så gott som borta. Per Bolund (MP) försöker tapper hitta någon lösning efter att Statsministern själv dissat hans partis tidigare förslag.

Sverige får den Regering, de myndigheter och den Riksbank som den förtjänar. Det blir i alla fall intressant att se hur alla dessa kommer att agera när väl bostadsbubblan spräcker och marknaden reagerar. Om inte någon av dessa vill ta ansvar nu, hur kan vi förvänta oss att de kommer att vilja ta ansvar då?

3 kommentarer:

 1. Situationen med båtarna är otroligt enkel att lösa, Man låter de komma och gör som Australien, placerar de på någon karg ö i den grekiska övärlden, man säger även till alla dessa att de ALDRIG kommer släppas in i Europa och att de införs i databasen med längd, utseende, DNA osv. sen skickar man tillbaka de men inte till Nordafrika utan man gör en deal med Sydafrika och släpper av alla dessa där.Allt för att göra det extra jobbigt.

  Det är ju även som Italienarna säger att det är Regimen i Sveriges fel att dessa idioter som tar sig ut i skruttiga båtars fel förutom deras egna genom att Sverige lockar med livstidsförsörjning.
  http://www.friatider.se/italien-sveriges-fel-att-tusentals-dor-pa-medelhavet

  I fallet Sture Bergwall, vem var det som utförde morden?

  Vidare med det slopade amorteringskravet, vem är det som inte kommer betala sina skulder? Staten?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wow! Italienaren säger verkligen som det är.

   Vilka som utförde Sture Bergwall morden vet vi inte. Men Göran Lambertz och Claes Borgström försöker skydda någon.

   Gällande amorteringskravet, så handlar det inte så mycket om vem som betalar av sin skuld. Utan nu skulle amorteringskravet ha kunnat minska den kraftigt ökande skuldsättningen bland svenska hushållen.

   Nu blir detta inte av. Riksbanken kommer garanterat att sänka räntan ytterligare. Så då snackar vi en hejdlös skuldfest och inflation enda in i kaklet a la roaring 20s. Och ju mer tokigt detta blir, desto mer sannolikt att bubblan spräcker inom kortare tid än senare.

   Radera
  2. Ja han Italienaren var en frisk fläkt som vågade ta bladet från munnen och peka med hela handen. Sverige är en stor del av problemet här, detta med livstidsförsörjning för dessa främlingar, sinnessjukt är vad det är.

   Bergwall verkar ju vara en total patsy. Är säkert något högdjur som mördat loss, en svensk Jack the Ripper som ju också ryktas om att ha varit något högdjur. Tänk om det är någon ikon inom politiken?

   Skuldsättningen beror den på Vit Flykt? Där folk tvingas skuldsätta sig för att slippa bo med Svarte Petter? Har noterat att Svarte Petter börjat skuldsätta sig och flytta in i diverse villor och liknande vilket i sin tur kan leda till ännu mer NIMBY och Vit Flykt (White Flight).

   Förutom den vanliga skuldsättningen för att köpa senaste iFån, märkeskläder och liknande kapitalvaror.

   Blir intressant när bubblan spricker.

   Radera