onsdag 29 april 2015

Polisen i Baltimore: Ärkerivalerna Crips och Bloods gräver ner yxan för att kriga mot polisen.

De ökända svarta kriminella gängen från västkusten i USA, Crips och Bloods, som sedan 80-talet varit ärkerivaler i främst Los Angeles, har nu enligt polisen i Baltimore deklarerat att de lägger ner sina gamla rivaliteter för att istället rikta sig mot polisen. De har för avsikt att rikta sig mot polis och ta "ta bort" dem en och en. 


4 kommentarer:

 1. Inte bara det Nation of Islam, Louis Farrakhans miljon medlemmars kult som bland annat kallade Obama för Messias (men numera kallar han honom för son av djävulen, det vänder fort hehe) säger sig vilja vara med på ett hörn, det kom ut ett foto där just Bloods, Crips och NOI vara förenade och en massa NOI tomtar var "vår enighet är den vite mannens skräck".

  Den där borgmästarinnan verkar vara något av en NOI supporter också som beordrade Polisen att inte ingripa (precis som London 2011 och Stockholm 2013 där Polisen fick samma order att inte ingripa mot slöddren)
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3060903/Calm-returns-Baltimore-Police-hail-strict-curfew-success-despite-brief-clashes-2-000-National-Guard-troops-1-000-extra-officers-arrest-10-ensure-order-restored-city.html

  Här är bilden:
  http://www.godlikeproductions.com/sm/custom/55e92385c4.jpg

  vidare så var det någon grupp som kallar sig the Black Guerilla Family som grävt ner stridsyxan för att mörda Poliser och andra lagens väktare.

  Lite mer om det hela:
  http://www.washingtonpost.com/local/crime/baltimore-police-credible-evidence-of-gang-threat-to-officers/2015/04/27/68aca83a-ecf3-11e4-8666-a1d756d0218e_story.html

  intressant karta i artikeln också om incidenter.

  SvaraRadera
 2. Här direkt från källan (som verkar vara en NOI nolla) och han skriver:

  This is what they are afraid of #BlackUnity... In #Baltimore the #NationOfIslam stood alongside the #Bloods and the #Crisps for the #justice of #FreddyGrey and #BlackPeople who have been served injustice all over the world. Lets unite and fight!!! 👊😏
  http://instagramshare.com/Media/971658140934480020_206945263

  haha, snacka om att blunda för sina egna synder. Att de dödas osv. är ju för att de är kriminellt slödder. Precis som kriminellt slödder dödas av andra kriminella och även Polisen då och då här i Sverige.

  "Dindunuffin"

  SvaraRadera
 3. Vissa har rapporterat om att ISIS-flaggor också figurerat bland "demonstranterna". Har dock inte själv sett något bildbevis på detta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det minns jag från Ferguson, har inte heller sett någon om Daesh/IS flaggor alls och då har jag följt det hela med ett halvt öga den här gången.

   Har inte heller hittat något bland de kanaler jag följer. Kanske varit NOI flaggor eller liknande som någon missuppfattat för Daesh/IS flaggor? För NOI har haft massor med folk på alla möjliga håll och kanter i detta, Baltimore verkar vara en stad med mycket NOI idioter.

   Radera