onsdag 1 april 2015

Koalitionsregeringen i England vill försöka rigga eventuell EU-utträdesval.


Premiärminister, David Cameron från Torypartiet, verkar nu ha kommit överens med sin EU-fanatiske koalitionskollega, Nick Clegg från Liberaldemokraterna, om hur ett eventuellt utträdesval gällande Englands vara eller icke-vara inom EU skulle kunna gå till.

Förutsättningarna som koalitionsregeringen kommit överens om verkar bero på Cleggs frågeformulering. Inte nog med att Clegg skulle få bestämma hur frågan skulle ställas, utan även när det här eventuella valet skulle få äga rum.

Som om inte detta vore nog, så kräver även Liberaldemokraterna att även minderåriga ska få rösta i det här valet. Och dessutom att samtliga EU-medborgare bosatta i England ska också få rösträtt i just det här specifika valet.

UKIP protesterar kraftigt mot detta. Inte nog med att EU-fanatikern Clegg ska få lägga sig i när och hur valet ska få gå till. Värst är att han kräver att miljontals EU-medborgare ska få rösträtt i ett engelskt val. Även det faktum att minderåriga ska få rösta i valet, riggar valet till pro-EU sidan, då en stor del av ungdomarna på senare år indoktrinerats till att gilla EU.

Valet i England hålls den 7 maj, och UKIP verkar ha riktigt goda chanser att ta sig in i Westminister. Hur det blir med ett eventuellt EU-uträdesval återstår att se. 

4 kommentarer:

 1. Haha Clegg verkar vara som en 10 åring som försöker fuska till sig en seger.

  Är alla dessa eliter på detta sätt? De verkar alla vara som fuskande 10 åringar, som om de emotionellt aldrig växt upp, eller är det så folk blir när de är sociopater och/eller psykopater?

  Det är ju heltramsigt, Hela NWO är som en dålig fars numera, man trodde ju att de hade lite skicklighet men så blir det om och om igen fars av hela grejen :D
  Nick Clegg är en clown. Han skulle nog passa bra in i Miljötalibanerna, han verkar ligga på deras nivå.

  SvaraRadera
 2. Maggot W. är ett annat bra exempel, som lyckats på egen hand att få svensk utrikespolitik till att bli en gigantisk fars.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Lars Bern skrev på sin blogg Antropocen om hur oskicklig Margot är. Persson gjorde sig av med henne. Hon skulle ha passat bättre som landshövding i Norrland. Men hon var så populär bland Sossarna att Person kunde inte skicka henne neråt, så han valde att skicka henne uppåt till Bryssel, bara för att slippa ha henne hemma.

   Bildt är ondskefull men skickligare än Margot. Margot är dock bättre på att dölja sin ondska. Folk upplever henne som godhjärtad. Så är det verkligen inte. När InfoKrig konfronterade henne om klimatbluffen så lyste hennes ondska igenom, något hon aldrig visar i vanliga fall.

   Margot hjälper nu aktivt så väl islamister och fascister. Och det vet hon mycket väl. Hon vet även att svensk media inte kommer att outa henne.

   Radera
  2. Korkat av Persson, han skulle satt henne som Landshövding, det är den klassiska avstjälpningsplatsen för skenpopulära som Maggot eller som Ambassadör eller som rektor på någon propagandainstitution. Där kan de göra minst skada, att skicka de uppåt är galet. Ännu en plump i Perssons vida register av plumpar, vi får skylla det på att han var malaj i Lumpen, de stackarna fick aldrig lära sig taktik och strategi som alla icke-malajer i Lumpen.

   Radera