tisdag 28 april 2015

City of London Korporationen slänger David Cameron under bussen, bara dagar innan valet!

HSBC hotar att lämna England om de lämnar EU.
Med mindre än två veckor kvar till valet i England meddelar HSBC att de nu hotar med att flytta sitt Huvudkontor från London. Anledningen sägs dels handla om krångliga regleringar, men främst handlar det om EU-frågan. HSBC hotar nu med att lämna England och därmed ta mig sig massvis med arbetstillfällen och kapital från England om Premiärministern David Cameron blir återvald och får igenom sitt försök att få till en folkomröstning om Englands vara eller icke-vara inuti EU.

HSBC har haft sitt huvudkontor i London sedan 1992. De har tidigare haft sin bas i Hongkong. Och nu kan de alltså återvända dit om det blir en folkomröstning om EU-frågan i England. HSBC har varit inblandade i massvis med skandaler, allt från att ha finansierat islamistiska terrorister, till mexikanska knarkkarteller och de har även varit inblandade i Libor-skandalen. HSBC:s rötter kommer faktiskt ifrån 1800-talets opiumkrig i Kina.

Idag lyder den kriminella bankmaffian, HSBC, som alltid under City of London Korporationen. Oftast har engelska EU-kritiker hävdat att de måste hålla sig borta ifrån EU för att kunna beskydda Cityns status och självständighet. Detta har inte minst kommit från Tory-ledamöter och anhängare. Även Cameron har baserat sin EU-kritiska linje på just detta.

Men nu använder sig City of London Korporationen av HSBC för att bara dagar innan valet sabotera Camerons EU-kritiska linje. Torypartiet har försökt driva fram vikten av att ha en finansvänlig politik. Men nu förstörs hela partiets retorik.

De som istället får vind i seglen nu inför valets slutspurt är EU-anhängarna. Labourpartiet går nu till hårt angrepp mot Torypartiet för att ha låtit UKIP hålla i taktpinnen vad gäller EU-frågan. Ed Miliband utnyttjar läget för att försvara EU-medlemskapet och kallar Cameron för finansfientlig.

Liberaldemokraterna som idag sitter i samma regering med Cameron går också till hårt angrepp mot Cameron och totalsågar Torypartiets EU-kritiska linje med att det är ett stort hot mot landets ekonomi.

Den stora fackföreningen, Unite (med starka band till Labourpartiet), har också uttalat sig väldigt kritiskt till Premiärministerns EU-kritik. Som fackförening, är de varma anhängare till EU och menar att England behöver ännu större invandring från främmande länder för att klara av de ekonomiska utmaningarna.

Det hela är intressant, då det så uppenbart är tydligt att City of London Korporationen nu tänker göra sig av med Cameron. Det verkar som att Liberaldemokraterna börjat söka sig till Labourpartiet som en möjlig samarbetspartner i en ny koalitionsregering. Möjligt är även att skotska SNP får plats i denna koalitionsregering. Miliband skulle alltså bli Englands nya Premiärminister om Cityn får som den vill.

Allt mer tyder på att det därmed inte blir någon folkomröstning om EU-frågan i England. Skulle valet resultera i detta, så skulle det bli en stor seger för Cityn.

The Mirror.

3 kommentarer:

 1. Kasta om bokstäverna i HSBC till HCBS och vi har HardCore BullShit :D

  Jag trodde han var Paki, han Miliband men det visade sig att det var globalist-jude han är barn:
  His mother, Marion Kozak, a human rights campaigner and early CND member, is a Polish Jew who survived the Holocaust thanks to being protected by Poles.[5] His father, Ralph Miliband, was a Belgian-born Polish Jewish Marxist academic who fled with his father to England during World War II.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Ed_Miliband

  han ser dock ut som en Paki. Britterna gjorde en jättemiss som släppte in de där två monstren, äpplet har inte heller fallit långt från trädet.

  SvaraRadera
 2. Ännu en fackförening som håller parasiter om ryggen, precis som Svenska fackföreningar som pissar på de Svenska arbetarna och hyllar och hjälper icke arbetare.

  Mentalt sjuka hela högen, varför är någon överhuvudtaget med i dessa fack när de säger "fack you" till sina medlemmar?

  SvaraRadera
 3. Ytterligare en "salladsbar" ska ner i gruset efter fackliga riktade övergrepp mot småföretag. Denna gång ett bageri i Linköping.

  Livsmedelsförbundet väljer den här gången att torpedera ett bageri som drivs av två icke-etniska svenskar:
  http://www.friatider.se/fackforbund-pa-vag-tvinga-bageri-konkurs

  Här har vi strejkvakterna:
  http://corren.se/nyheter/linkoping/bagerikonflikten-trappas-upp-7881612.aspx

  SvaraRadera