söndag 12 april 2015

Förre detta Biståndsministern jobbar numera åt Bill Gates.

Gunilla Carlsson (M).
Sveriges förre detta Biståndsminister, Gunilla Carlsson (M), verkar ha hållit i kontakterna från tiden då hon var minister under den förra regeringen.

Under sin tid som Sveriges Biståndsminister fick hon knyta kontakter med den Afrikanska Utvecklingsbanken, och även med GAVI, den globala vaccinalliansen, som finansieras av Bill & Melinda Gates Foundation.

Vid GAVI-mötet 2011, som Gunilla deltog i, så höll Bill Gates ett brandtal om vikten av att vaccinera människor i tredje världen för "befolkningskontroll".

Gunilla Carlsson är även, som många av mina läsare redan vet, medlem i Bilderberggruppen. Så dom här kontakterna blir ju ganska naturliga när man tänker efter. Så det blev inget slump när hon, här om dagen i Public service programmet Gomorron Sverige, förklarade vad hon sysslade numera med efter politiken.

Hon jobbar med sin främsta passion. Nämligen att jobba för den Nya Världsordningen. Hon arbetar inom City of London baserade GAVI. Denna globala vaccinallians med nära band till Bill Gates, WHO, Världsbanken, UNICEF och The Worshipful Company of Apothecaries (Vaccinindustrin).

Inte nog med det, så avslöjade hon att hon jobbar även med Afrikanska Utvecklingsbanken. Någon slags bistånds-IMF åt de afrikanska länderna. Med andra ord ser hon till att Bill Gates dödliga vacciner kommer fram för "befolkningskontrollerna" som Bill Gates så gärna talar om.

Återigen ser vi hur cirkeln är sluten. Efter politiken fortsätter, Bilderbergaren, Gunilla att jobba med biståndspolitik, dock numera via NGO:s istället för via den svenska Staten.

2 kommentarer:

  1. Hon ser ut som den stereotypiska läderhuds-satmaran så inte förvånad att hon arbetar med folkmord. Själlösa ögon adderat på det, vet inte om det är ansiktslyften hon helt uppenbart gjort eller om det är defacto Legion-ögon, men det är det klassiska lyset är på men ingen är hemma.

    SvaraRadera
  2. Tydligen jätteviktigt med vaccinering, så viktigt att de helt plötsligt inte ens är villiga att förinta ekonomin via bidrag:
    Australia to stop welfare cash of anti-vaccine parents
    http://www.bbc.com/news/world-australia-32274107

    SvaraRadera