onsdag 29 april 2015

Den här mamman skulle ha gripits i Sverige.

Toya Graham är en riktig mor som uppvisade prov på moderliga kvalitéer nyligen. När hon upptäckte sin son som höll på och löpa amok med sina vänner i Baltimore så fick hon frispel. Han hade ihjäl ungjäveln och läxade upp honom ordentligt inför hela världen. Så som en mor bör agera i det läget. Det enda tråkiga aspekten i det hela är att om en svensk Toya Graham skulle ha agerat likadant i Sverige, så skulle hon med all förmodan ha gripits av polisen för barnaga. I Sverige är aga nämligen förbjudet. (Jag har tidigare skrivit om bakgrunden till detta här). 
 
Ja, i Sverige är det alltså förbjudet att uppfostra sina barn. I just sådana extrema lägen är det just uppfostran som krävs. Men sedan 60-talet har svenska föräldrar varit helt maktlösa och riskerat att förlora sina barn, då myndigheter är måna om att få tag på barn som de kan "ta hand om" i barnhem (där de dessutom oftast misshandlas och våldtas). 

En ond cirkel upprätthållen av en vrickad värdeliberal marxistisk syn på uppfostran, där all form av barnuppfostran från föräldrarnas sida ses som "auktoritärt".

2 kommentarer:

 1. Ja samhället har kollapsat när man tog bort agan och gjorde Föräldrar, Lärare och andra helt maktlösa, FNs UNICEF är en stor skurk bakom detta. Vilket givetvis är via design, de vet att gör man tvärtemot det här:
  http://av1611.org/othpubls/raisekid.html

  så kommer du att få en rebell och rebeller är precis vad såna som UNICEF vill skapa.

  UNICEF är ju riktigt vidriga:
  https://www.lifesitenews.com/ldn/waronfamily/unicef/

  man stöttar abort, man är mot barnaga, man har gett pris till depopulationsfanatikern Ted Turner, man stöttar löst leverne och sexualisering av barn, de är riktiga fulingar.

  Det här är intressant om just barnhem också:
  http://volokh.com/2010/12/06/unicef-harms-children/

  sen när dessa korkade barn (och ja de har blivit korkade av marxist hjärntvätten) springer på verkligheten så brukar dessa barn mosas ganska omgående, de har ju aldrig lärt sig försvara sig då de fått carte blanche av myndigheterna att göra vad de vill, sen när de springer på fel person som de försöker köra sin marxist bs på så ligger de i backen med ett flertal tänder utslagna eller så råker de ännu värre ut.

  Vilket givetvis är vad marxisterna vill, de vill att dessa barn ska dö, det är därför de lär de så mycket skit som snabbt kan leda till deras död, ett väldigt vådligt leverne.

  SvaraRadera
 2. Nu har man valt att pröva Poliserna i en rättgång, tydligen så är det Cesar Goodson som är den som ska ha "brutit nacken" på den här liraren så han dog. Notera att han är svart, propagandan man kört har varit att detta var ett rasistdåd, 3 av 6 snutar är svarta...
  http://www.buzzfeed.com/buzzfeednews/massive-protests-once-again-fill-the-streets-of-baltimore

  sen att hela grejen handlar om att federalisera polisen i USA är det inte många som uppfattar.

  SvaraRadera