torsdag 2 april 2015

HBTQ-aktivister hotar kristna företagare i Indiana, USA.

Nyligen gick en ny lag igenom i delstaten Indiana, i USA, som värnar om företagares rätt att neka tjänster till kunder de inte vill erbjuda tjänster till. Till exempel ska en judisk bagare inte tvingas till att göra en tårta åt en nazist med nazi-motiv. 

På samma sätt ska en kristen inte tvingas till att erbjuda samma tjänst till en homosexuell under Statens hot. Lagstiftningen har helt handlat om just homosexuellas påstådda rättigheter till företagares tjänster. 

När lagstiftningen väl gick igenom bestämde sig familjeföretaget som äger den lilla restaurangen Memories Pizza att ej erbjuda sin restaurang till ett homosexuellt bröllop då det inte passar med deras kristna värderingar. (Alltså ett homosexuellt bröllop!). Att de inte skulle ha något emot att servera homosexuella. Men att de inte skulle godkänna ett homosexuellt bröllop. 

Trots detta, räckte det så klart inte för de våldsamma HBTQ-aktivisterna som hotat med att bränna ner restaurangen till marken. Via webbsidor har hatdrevet hållit igång. På Yelp har man gett restaurangen flera 1:or (lägsta betyget). Och flera kommentarer nedsättande om restaurangens ägare. 

Familjeföretaget som driver restaurangen har inte vågat ta sig ur huset efter hatdrevet samtidigt som journalister belägrat restaurangen. 

I skrivande stund har en stödinsamling för de kristna företagarna, efter 12 timmar, samlat in nästan 50 000 dollar. Men hoten från HBTQ-aktivister (främst studenter) fortsätter att hagla. 

7 kommentarer:

 1. Det är nu folk börja inse varför Gud brände upp alla dessa Belials söner (och döttrar), när de inte hade någon makt så körde de på "trevlighetskortet" för att lura in alla, nu när de har fått lite makt så visar de upp sina riktiga gristrynen.

  SvaraRadera
 2. Jag satt och "roade" mig med att läsa kommentarerna till klippet.
  Det var ganska intressant att det var "Kristna" sodomiter, Ateister och Manga fanatiker som verkade vara de som tyckte att man absolut inte får diskriminera, när diskriminering faktiskt är en del av mänskliga rättigheterna, alla har rätt att vägra göra affärer med folk de inte vill göra affärer med, medans alla äckliga sodomiter och deras äckliga kompisar vill att näringsidkare ska tvingas göra affärer med de.

  Det är ju helt galet men klassiskt kommunisttänk, för de vet ju att ingen egentligen vill göra affärer med de, därav att de vill tvinga folk.

  Nu blev jag lite nyfiken på manga då de flesta mangafanatiker verkar väldigt mycket för bögeri, pedofili och kommunism, vad är det för smörja japanerna stoppar in i sina fula tecknade serier? Är det samma mental sjuka smörja som de sänder på sina tv kanaler som man ibland kan då folk slänger upp klipp på helt störda tv program som de har? Japan verkar vara ett synnerligen sjukt samhälle och det verkar dra till sig dårar.

  Titta på en sån som Kevin Johio Lucas Rehn Eires mer känd som Yohio som klär ut sig så här:
  http://www.art89.se/wp-content/uploads/2013/05/yohio_xl_5171b18f9606ee25e01b9b47.png
  http://wiwibloggs.com/wp-content/uploads/2013/02/Yohio_Melodifetivalen_esc.jpeg
  http://gfx.aftonbladet-cdn.se/image/16175558/800/normal/77f7e3774fb1b/robinl.jpg

  Japansk kultur har skapat den där killen, något är väldigt snett med Japanernas hednakultur.

  Hittade det här:
  NARUTO FULL HIDDEN SECRET ILLUMINATI SUBLIMINAL MESSAGES
  https://www.youtube.com/watch?v=Zfjsy41ZU5g
  är dock ingen vän av Puritanerna då de är Kalvinister och har förföljt och mördat Kristna, men videon är iaf intressant om Japansk smörja.

  SvaraRadera
 3. $485,600 of $200k Raised by 16,376 people in 1 day
  http://www.gofundme.com/memoriespizza

  Sodomiterna har gjort bort sig även den här gången.

  SvaraRadera
 4. $550,147 of $200k Raised by 18,756 people in 1 day
  http://www.gofundme.com/memoriespizza

  Runt 4,7 miljoner kronor.

  SvaraRadera
 5. $700,156 of $200k Raised by 23,699 people in 1 day
  http://www.gofundme.com/memoriespizza

  Runt 6 miljoner kronor...

  SvaraRadera
 6. $790,757 of $200k Raised by 27,197 people in 1 day
  http://www.gofundme.com/memoriespizza

  6,8 miljoner i nuläget...

  SvaraRadera
 7. Nu har bögarna stoppat det hela via denna bögkvinna från CBS med en falsk anmälan:
  http://www.thegatewaypundit.com/2015/04/cbs-affiliate-employee-being-investigated-for-bogus-fraud-report-against-memories-pizza/

  Donations are now closed. Grand total of $842,387 raised for ‪#‎MemoriesPizza‬. You stood in the gap with them. Thank you!

  Runt 7,2 miljoner. Hade inte CBS och dessa anställda sabbat så hade det lätt varit över en miljon dollar.

  SvaraRadera