fredag 11 april 2014

Ulla Andersson (VPK) har exakt samma ekonomiska förslag som IMF-maffian.

Nyligen var det budgetdebatt i Riksdagen, och här imponerade faktiskt patrioten Sven-Olof Sällström (SD). Till och med Anders Borg (M) visade ovanligt mycket respekt inför Sällström. Carl B Hamilton (FP) kom med sina idiotiska insinuationer och okunskap. Anders Sällström (KD) lyckades sätta ord i munnen på Sällström (SD), och dessutom gå emot sitt eget partis ursprungliga idé-grund. 

Men sämst av all var nog ändå bolsjeviken Ulla Andersson (VPK), med sina idiotiska förslag om höjda skatter på bankerna, som egentligen endast kommer att drabba spararna. Intressant nog, så erkänner dock Ulla här att VPK:s idiotiska förslag, är exakt den samma som IMF-maffian föreslår. (Hehehe, fick mig ett litet skratt där). 


2 kommentarer:

  1. Det intressanta är att ingen tar upp att folk kommer hit och lever gratis, vad i helskotta är det?

    Notera även hur Hamilton från Folkmordspartiet totalt vägrar att tala om den Utom-Europeiska invandring som är den stora probleminvandringen... Han är riktigt ful men så är han Folkmordspartist.

    SvaraRadera
  2. Anders Sällström verkar rätt allmänt dum i huvudet, det ligger ingen motsägelse i det SD säger som han försöker påstå, deras vilja är att om folk ska flytta hit så ska de assimileras om de ska bo här alls, vilket är helt naturligt.

    Hur kan han inte se det? Om han inte är hela dum i huvudet så bör han ju överse sin debatt-teknik och sina konstiga antaganden.

    SvaraRadera