söndag 13 april 2014

Ola Ullsten ville indoktrinera svenska folket att anpassa sig till mångkulturen (på 70-talet).

Vill bara gratulera Granskning Sverige för ett fantastiskt scoop! Vi vet sen tidigare att det blev Socialdemokraterna genom Olof Palme som inledde det mångkulturella experimentet år 1975. 1976 skulle Sossarna dock förlora makten till de tre borgerliga allianspartierna. Och precis som Bengt Westerberg lyckades neutralisera borgerligheten till att acceptera mångkulturen och den kulturella marxismen, så gjorde en annan folkpartist, Ola Ullsten, exakt samma sak! 

Ullsten ville till och med gå lika långt som Palme i att försöka indoktrinera svenska folket att acceptera mångkulturen. Ullstens utspel kom som en respons till en utländsk tidning som uppmärksammat det mångkulturella konflikter och krockarna som redan skedde då, under mångkulturens yngre dagar, i Södertälje. Ullsten verkar dock ändå hålla fast vid samma uppfattning idag. 

Dock kan vi inte vara förvånade över att det gäller just folkpartister. De har sedan länge varit de borgerliga regeringars stora sänke. Idag, på 90-talet, och som vi får höra här nedan, även på 70-talet. 

Och återigen, fantastiskt bra jobbat av Granskning Sverige! Bra research, ett fenomenalt scoop, och bra kvalitet på programmets innehåll överlag. 

2 kommentarer:

 1. Finns en anledning till att Folkpartiet fått öknamnet Folkmordspartiet.

  Det är tragiskt att Granskning Sverige gör det jobb som massmedia skulle gjort.
  Bra program för övrigt.

  Även de andra.

  SvaraRadera
 2. Haha det är kul när han kör en twist en gammal batikhäxas ord.

  Förekommer i denna MetalMatte video:
  http://www.youtube.com/watch?v=gLUBUgVHlAQ
  4 minuter in eller så.

  SvaraRadera