måndag 21 april 2014

Tvättakta Socialdemokratisk ASTROTURFING!

Socialdemokraterna har inga gräsrötter, har aldrig haft det och kommer aldrig att ha det. De har endast en sak. ASTROTURF!
Granskning Sverige, som fortsätter att göra ett imponerande grovjobb, har i stort bekräftat det jag skrev i vintras, efter DISQUS-hackningen. Så väl DISQUS-hackningen, så väl som vårens senaste "folkliga protester" mot SD, är händelser som skett efter order från ovan, från både LO och Stefan Löfven. 

Anledningen var så klart då Jimmie Åkesson och SD bestämt sig på att utmana Sossarna på deras egna hemmaplan. Granskning Sverige bekräftar att Sossarna hade ett hemligt krismöte när Åkesson kom med den här utmaningen. Eftersom Löfven inte kunde debattera mot Åkesson i en duell, så skulle de försöka sätta stopp för SD på andra mer fysiska sätt, genom att drunkna SD:s budskap, och att ge ut en mediabild av "folkliga protester" mot SD. ASTROTURFING

Jag har tidigare gått igenom kopplingarna mellan S och EXPO, och EXPO:s i sin tur, koppling till de våldsamma bolsjevikerna. Dessa har även nära band till Bonniersmaffian, så som Niklas Svensson själv bekräftat. Så dessa kopplingar känner vi redan till. 

Men Sossarnas tentakler sträcker sig även in via LO, in i fackföreningsrörelsen Vilket så klart är inget nytt. Men det var via klassiska fackfascistiska metoder som man kunde mobba och tvinga folk till att gå med på den typen av "protester" mot SD. Dels via Kommunal, Vårdförbundet, Läkarförbundet och brandmannafacken med flera. ASTROTURF! 

Samma sak skedde när SDU skulle ut i skolorna för att debattera politik och ha bokbord. Då gav återigen den fege Bilderbergaren, Löfven, order igen. SSU och än mer vänsterextrema organisationer kom till skolorna, (i många fall var de inte ens elever på skolan). Vilket resulterade i en hel del gapande och skrikande, och i vissa fall även blockader. ASTROTURF! 

Sen har vi till slut även presstituterna inom media. Aftonbladet ägs av LO, och under våren har de haft sin egen hetskampanj mot SD och Jimmie Åkessons turné. Men observera gärna att det inte bara är Aftonbladet, då Bonniers var minst lika mycket med på noterna. Och när SSU/andra mer vänsterextrema organisationer skickade sina skränande extremister, (som även hotade Ingrid Carlqvist och Roger Sahlström, samtidigt som polisen tittade bort och de andra "journalisterna" log), så var det ingen mindre än Niklas Orrenius på DN (Bonniers) som skulle spotta ut Sossarnas "talking points". Alltså att "vanligt folk började protestera mot SD". Orrenius var kanske den förste journalisten som försökte ge denna falska mediebilden, som resten av journalistkåren skulle senare haka på. Men i själva verket var det något helt annat, så klart ASTROTRUF! 

Slutligen har ytterliggare en myt spridits via presstituterna. Den om "överhängande hot" mot de som säger ifrån SD. Först var det läkaren i Umeå, följt av Vårdförbundets ordförande. Ingen har dock sett någon polisanmälan ännu. Men den mediebilden var tillräcklig, för att få "brandmännen" att komma ut med ett anonymt brev, alltså på grund av rädslan som de kunde utnyttja, mycket tack vare den illusion av hot som mediebilden skapat. 

Strax efter anklagades en tant som jobbade åt Röda Korset i Falun för att ha varit "rasist" och "främlingsfientlig", vilket skulle räcka för stämpling och avsked. Sedan ska Röda Korsets hemsida ha utsatts för en "hackerattack" (DDOS?). Där anklagade man "SD:s svans", så klart. 

Sen, skulle ytterliggare en fackfascist, Jenny Bengtsson (VPK), skriva omoget om varför de inte bör välkomna SD:are som medlemmar. Strax efter ska hennes facks hemsida ha legat nere. Också där anklagar man återigen, "SD:s svans". Det LO-finansierade IRM var inte sena att komma med anklagelsen, strax följt av övrig media. 

Det spelar så klart ingen roll ifall de ens har bevis för detta eller ej (vilket de givetvis inte har). Hela poängen är att förmedla fram den mediebilden till allmänheten, som Stefan Löfven, LO och Sossarna vill. Sen kan de bara upprepa samma lögn om och om igen, som sanna Göbbels-nazister, som dom är. Återigen får vi en illusion. En lögn. ASTROTURF! 


5 kommentarer:

 1. LO äger väl inte Aftonbladet? Det gör norska Schibsted och ett tiotal Wall st banker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. LO kontrollerar större delen av Aftonbladet. Schibstedt är också delägare.

   Radera
  2. Så här skriver Wikipedia: Den 2 maj 1996 köpte den norska mediekoncernen Schibsted 49,9 procent av Aftonbladet, och samma år gick Aftonbladet om Expressen och blev Sveriges största dagstidning. De resterande 50,1 procent av aktierna behöll LO och behöll därmed också kontrollen över tidningens politiska inriktning. Det innebar att Aftonbladets fortsatte att vara oberoende socialdemokratisk.[10] Den 15 juni 2009 köpte Schibsted ytterligare 41,1 procent av aktierna, och ökade därmed sitt innehav till 91 procent. LO äger fortfarande 9 procent och har genom avtal med Schibsted fortfarande rätt att bestämma vem som ska vara chefredaktör för ledar-, debatt- och kulturavdelningen. LO behåller därmed även i fortsättningen kontrollen över tidningens politiska inriktning.

   Radera
  3. Det stämmer. Schibstedt och LO äger Aftonbladet tillsammans. Men det är LO som kontrollerar den.

   Jag ser inte konflikten med det du lyfter fram och de jag skriver i texten ovan. Det finns inget som motsäger något som du lägger upp här.

   Radera
 2. Det är sant att de inte har några riktiga gräsrötter, märktes när det medlemsfuskande/urkundsförfalskande SSU skulle ta sig an Flashback, jag tror det dök upp 2 pers och de lyckades banna ut sig ganska omgående (det är skickligt att lyckas banna ut sig på någon timme men det gick inte riktigt hem att börja mordhota folk när de inte kunde vinna debatten :D ).

  Klassisk tråd:
  SSU har beordrat sina medlemmar att ta fighten mot nätrasisterna på flashback - 25/11-2012
  https://www.flashback.org/p39925827

  Allt man har är legoknektar som betalas med välbetalda glidarjobb (Olika typer av fackjobb och diverse kommunjobb) och givetvis den kötthög som röstar på partiet men som inte är betrakta som en gräsrot då de absolut inte kämpar för partiet bara en hungrig fågelunge...

  SvaraRadera