tisdag 29 april 2014

Bonniers feminister planerar femiljefientlig dag med hjälp av Public Service och ABF.

Bonniers Feminister.
De av Bonniersmaffian finansierade tokfeminister inom Feministiskt Initiativ (FI) med flera andra feministiska och samhällsomstörtande, vänsterextrema, bolsjevikiska grupperingar, ska anordna en familjefientlig dag den 10:e maj.

Bland annat kommer man, föga förvånande att tala om hur mycket bättre det skulle vara för feministernas sak om alla kvinnor vore lesbiska. Med andra ord ska de uppmuntra till homosexualitet.

I och med att evenemanget hålls i ABF-huset i Stockholm, så ska en hel del LO-representanter också delta. Utöver alla tokfeminister från FI som kommer att vara med, kommer en hel del RödGröna politiker också att vara med.

Självklart ska de även diskutera strategier över hur bäst de ska bekämpa de växande familjevänliga, fostervänliga, konservativa rörelserna som växer just nu i Europa. De kallar alla dessa rörelser för "fascistiska" eller "neofascistiska".

Public Services Agnes-Lo Åkerlind (producent för SVT) deltar själv i diskussionen om hur feministers mediestrategi och hur de ska kunna flytta fram positionerna, för att nå större framgångar under denna Supervalår.

FlashBack, Avpixlat, Feministiskt Forum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar