onsdag 2 april 2014

George Soros "isprinsessa" ställer upp i Ukrainska presidentvalet.Inte helt oväntat ställer Yulia Tymoshenko upp i Ukrainas kommande presidentval. Efter att landet störtats av nationalSocialistiska element, som hjälptes med träning från NATO, och finansiering och politisk stöd från EU med flera, ska nu västs statskupp i Ukraina fullbordas, då George Soros favorit, Yulia Tymoshenko, med största förmodan kommer att bli president, och åter igen blåsa landets lättlurade befolkning med nya avtal från Bryssel.

IMF har redan inlett sin konfiskering av ukrainska folkets pengar. Konfiskeringen är främst riktad mot sparare, den produktiva medelklassen och inte helt oväntat pensionärerna. Det gäller bland annat en 25%:s skatt på bankkonton, om intresset gett avkastning på över 5% av NBU:s räntenivå. (NBU är Ukrainas centralbank).

Totalt konfiskerar man hos alla bankkonton där ukrainska medborgare har över 100,000 fullständigt värdelösa hryvnia på kontot. Så ja det är endast de allra fattigaste som inte drabbas direkt. Men som en resultat av konfiskeringen på många sparare och företagare, lär även dom drabbas. Utöver detta blir det en 1,5% konfiskering av samtliga bankkonton.

ZeroHedge påpekar hur snarlikt detta är i jämförelse med det som hände förra året i Cypern. Men ukrainska folket har fullt upp med att fira "revolutionen" tillsammans med John "Bonesman" Kerry och John "McInsane" McCain, som båda nyligen var på besök. McCain tog sig tiden att signera en av nazisternas hjälmar, stolt.2 kommentarer:

  1. I bilden med Kerry så är det 8 synliga livvakter, han måste verkligen frukta för sitt liv den långe Döskalle&Benknote-mannen, och då är det bara de vi ser i bild och det är på vänster sida om någon, lär vara minst 8 på andra sidan.

    Den mycket mer hatade Fredrik Reinfeldt har bara 4 stycken, jag antar att det är skillnad på folk och folk även bland Belials söner. Iofs han är "utrikesminister" i det döende USA, bättre om han inte rör sig bland folk om han är så rädd för attentat, en utrikesminister bör sköta sitt arbete i tystnad bland andra politiker inte ute bland folk som någon rockstjärna. Bildt är ju likadan, sitter och twittrar som en jävla kärring och försöker bygga någon sorts rockstjärnestatus "Titta på mig". De verkar väldigt fåfänga dessa NWOs kreatur, för övrigt verkar Kerrys ansiktslyft ha släppt då ansiktet hänger som en dålig skinnmask numera, han borde kräva pengarna åter. :D

    SvaraRadera
  2. På Livets Ords Israelrapport (se på http://us5.campaign-archive1.com/?u=2f67cde7e3ba75d74029f8cd6&id=9c28033559&e=b8549761a8 och punkt 3 där) skrivs det: "På grund av den eskalerande oroligheterna i Ukraina har hundratals ukrainska judar flytt sitt land sedan början av året och är på väg till Israel. Antalet nya invandrare från Ukraina under de första tre månaderna i år uppgick till 557, en ökning med 43 procent jämfört med samma period förra året. Dessa invandrare kommer speciellt från fyra centra: Odessa, Dnepropetrovsk, Kharkov och Krim, som förra månaden annekterades av Ryssland. Invandring av judar från dessa fyra centra har i genomsnitt tredubblats under det första kvartalet i år och den uppåtgående trenden ser ut att fortsätta. Under de senaste åren har i genomsnitt 2 000 ukrainska judar invandrat till Israel årligen. Antalet judar i Ukraina beräknas idag till cirka 200 000.".

    Att särskilt de judar, som har bott i den proryska delen av Ukraina, nu flyttar till Israel, tyder på att det är farligare för judar på dessa områden än i västra Ukraina, dvs. att det finns starkare antisemitism i den proryska delen av Ukraina än i västra Ukraina. Å andra sidan är det Guds vilja att alla de judar, som fortfarande bor bland hedningar, flyttar till sitt eget land Israel.

    SvaraRadera