måndag 7 april 2014

Mätningar för Mars 2014.Dessa är inkompletta sammanvägning av mätningarna då Ipsos återigen inte publicerade några siffror för Mars månad. Vi bör ha det i åtanke. Men här är ställningarna när vi närmar oss våren och EU-valet:

S 33,4%
M 23,5%
MP 9,9%
SD 9,9%
V 7,6%
FP 5,8%
C 4,2%
KD 3,7%
Övr. 2,1%

Kommentar:

Det är allt jämt i kampen om tredje platsen. Jag tror att den kommer att bli oerhört viktig, och avgörande för åt vilket håll vårt land ska gå. Det är mindre än ett halvår kvar till valet. Vi har en vår och sommar framför oss. Och jag räknar med ytterliggare ett "Husby", fast jag tror att den kan bli mycket värre. Det kommer att få fler svenskar att vakna tror jag.

Men det kan även få fel sorters reaktioner från folk, vilket kommer att se till att etablissemanget utnyttjar vart enda chans de får det här valåret. Aftonbladet har de senaste veckorna satsat stenhårt på naziskräckporr. Och många unga tjejer i skolan har fått ont i magen när SDU ska dit. Jösses, även brandmän verkar få "ont i magen", när de får höra att Jimmie Åkesson (SD) ska på besök.

Stefan Löfven (S) är feg och klarar inte av att ta debatten med Jimmie Åkesson. Därför får han hjälp av sin bästa vän Aschberg att föra ett krig mot alla informationskrigare, Och så ger han order till LO och SSU att störa Åkessons besök i olika arbetsplatser, och att SDU hindras från att komma till skolor. Det är alltså den typen av smutsiga metoder som Bilderbergaren och landsförrädaren Stefan Löfven kör på. Allt för att han är för feg för att ta en debatt med Jimmie Åkesson, för att han skulle förlora allt fler väljare.

Nick Clegg i England är en riktig vänsterdåre, men jag uppskattar att han åtminstone tog debatten mot Nigel Farage och förlorade stort. Stefan Löfven å andra sidan är en feg socialist, som fattar att han inte kan försvara sin katastrofala politik, som kommer att kosta vårt land mycket dyrt!

Status.st

1 kommentar:

  1. Jag blir bestört att 33% av människorna röstar på satanistpartiet socialdemokraterna, Gudlösa och troligtvis själlösa framtida innevånare i helvetet, vilka tragiska existenser dessa måste vara. Hur kan man år efter år rösta på de största tjuvarna i samhället? Hur kan man vara så sjukt girig att man röstar för att fylla sin egen plånbok, stanna hemma och simulera sjukdom.

    Övergår mitt förstånd hur man kan vara så bestialisk att man röstar på socialdemokratin så mycket ondska och sorg de givit detta land, socialdemokrati borde vara ett ord som är avskytt istället så röstar var tredje person i landet på denna lögn till parti.
    Förstår verkligen varför majoriteten av världens människor kommer att brinna i helvetet. Den enda opposition som finns är ett inte allt för bra SD medans restrerande Sjupartier är nästan lika urusla som socialdemokraterna.

    SvaraRadera