onsdag 2 april 2014

Amerikanska militären övar nu ihop med HAARP:s jordbävningar.

DHS och FEMA övar som vanligt för att rikta sig mot konservativa konstitutionella miliser i USA. Detta kunde Infowars tidigare avslöja via dokument de hade fått tag på. Men en del som kommenterat avslöjandet la märke till att de amerikanska militärer tillhörande FEMA och DHS övade i samband med en det som endast kan beskrivas som försiktigt planerade jordbävningar. Något som vi vet HAARP sysslar med. Plöjer man sig igenom det långa dokumentet, kan man faktiskt få läsa om det.

En del berättade om mindre skakningar och jordbävningar i Kalifornien, och trodde att det kanske var FEMA/DHS som var på gång.

Läs gärna hela dokumentet här.

1 kommentar:

 1. Milis - Miliser.

  Jag köper inte hela HAARP grejen av den enkla anledningen att de inte är kapabla att göra så pass kraftiga grejer, de kraftigaste jordbävningarna, orkanerna, stormarna osv. har ett klart samband med USA och dess behandling av Israel, när USA gör dumheter mot Israel så händer det saker, här en del av det hela:
  http://av1611.org/katrina.html finns ännu mer då den där artikeln har några år på nacken (se exemplen i slutet av artikeln).

  Samma sak med väderkrig, de har inte den kapacitet folk tror att de har, de har klart mindre kapacitet och de kan definitivt inte styra vädret, de kan skapa diverse väder eller stoppa väder men de kan inte radiostyra vädret som en del påstår och jag tror aldrig Gud kommer ge de denna kapacitet, speciellt då tiden är knapp. De kommer kunna skapa depressioner och stormar men inte kunna vara kapabla att styra det då de bland annat inte kan kontrollera vinden.

  Samma sak med Scalar-weaponry, tror inte det är i närheten lika tungt som vissa påstår att det är, vidare så har ju vissa av vad folk trodde vara Scalar-weaponry visat sig vara inte vara Scalar-weaponry, t.ex. Trophy-systemet ( https://www.youtube.com/watch?v=62jzAupr044 ) och Ryssarnas system för T-90 ( https://www.youtube.com/watch?v=2h4uUfYnXUw ).

  Men visst hade han låtit folk hålla på så hade vi förintat allt, eller snarare idioterna inom TPTB / NWO.

  SvaraRadera