onsdag 2 april 2014

Malaysisk general till anhöriga: "Det finns information om MH370 som vi helt enkelt inte får offentliggöra".Vi såg via västerländsk media att hur upprörda de anhöriga i Kina blev efter presskonferensen där Malaysia Airlines (MAS) skulle förklara sig inför de anhöriga. Folk skulle så klart bli ledsna över att anhöriga försvunnit. Men det som MSM verkar inte ha lagt särskilt mycket märke på (åtminstone i Sverige), var varför de anhörigas reaktioner blev så kraftiga.

För visso var de upprörda, med det som fick känslorna att spilla över var under frågestunden, då de malaysiska flygpersonalen och generalen fick en hel del frågor. Det kom till en punkt där generalen öppet erkände att det fanns information om det försvunna planet, MH370, som de "helt enkelt inte får offentliggöra".

Det finns alltså information om MH370 som Malaysia Airlines (MAS) har tillgång till. De vet alltså mer än vad som kommit ut bland medier. Men de markerar tydligt att detta är information som inte ska få komma fram. Det är alltså locket på som gäller här. Detta fick de anhöriga att bli riktigt förbannade. Och det kan man förstå.

MAS tog hjälp av Brittisk satellit. Och där fanns information om MH370 som inte fick offentliggöras. Därför dök inte heller det engelska satellit-teamet upp vid presskonferensen.

Det är uppenbart att någon försöker lägga locket på här.

StraitsTimes.

Relaterade: 

MH370 piloterna hade simulator för landning i Diego Garcia inprogrammerat

20 passagerare i mystisk försvunnen malaysisk plan arbetade med nydanande högteknologiska vapen åt USA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar