tisdag 8 april 2014

Peaches Geldof hittas mystiskt död (mördad).
Till skillnad från andra unga kändisar retade Peaches Geldof gallfeber på den familjefientliga NWO-eliten (City of London Korporationen). Geldof var en ung mamma som förespråkade attachment parenting. Och utnyttjade sin status som kändis för att sprida denna budskap. Det innebär att mamman skulle vara nära barnet (kropp mot kropp) under en lång period under barnets uppväxt. 

Och det är vetenskapligt beprövad att barnet behöver sin mamma under uppväxten. Särskilt för att förhindra sjukdomar och andra psykiska och mentala problem senare i livet. Attachment parenting är den naturliga formen av moderskap som varit normen ända fram till omkring 1800-talet. Dels är det viktigt för att temperera barnet men också för att få barnets hjärtslag att gå i takt med modern, vilket ger en lugnande effekt, vilket gör barnet mer harmonisk. Fadern kan också vara nära barnet, men studier visar att det är viktigare att modern gör det, då barnet känner igen modern mycket bättre sedan tidigare, och känner större trygghet. 

Som ung inhemsk mor, som dessutom är kändis, så var hon rätt så unik i väst. Och hon blev ganska snabbt en förebild för unga mödrar i England och på Irland. Att unga tjejer i väst skulle börja se henne som en förebild och börja skaffa barn, är ett stort NEJ, NEJ, för eliterna. Men än värre var att hon dessutom förespråkade attachment parenthood. Vilket ger stöd åt att kvinnan faktiskt måste stanna hemma med barnet, om man vill att barnet ska klara av att utvecklas bättre. 

Så vi har en ung, känd, vacker och påläst dam, med ett budskap som går stick i stäv mot det feminister, globalister och andra familjefientliga element har att komma med. Och igår hittades hon mystiskt död. Hon hade inga problem med hälsa eller något sådant. Så jag tycker det är ganska uppenbart vad som har hänt här. En sådan förebild för unga tjejer i väst tål inte eliten. Så enkelt är det. 

10 kommentarer:

 1. Peaches was devotee of religious cult led by occultist Aleister Crowley
  She had sect's acronym, OTO, tattooed onto her right arm in a heart shape
  Three weeks ago she tweeted picture of shelves filled with Crowley's works
  He wrote The Life Of A Drug Fiend and Magick, In Theory And Practice
  Peaches defended Crowley to a detractor, calling him a 'beautiful thinker'
  The 25-year-old's family were worried by her interest in the mysterious sect
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2599517/From-Scientology-libertine-cult-Ordo-Templi-Orientis-OTO-How-Peaches-obsessed-occult-spiritual-study.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är nu uppenbart att hon blev mördad. Hon var mycket kunnig. Och var mycket inne i det ockulta. Hennes far kan ha haft ett finger med i spelet tror jag också.

   Intressant är det i alla fall.

   Radera
 2. Då tycker jag den här konspirationsteorin är ännu mer intressant, men iofs kan säkert vara så att båda sakerna spelat in:
  Peaches Geldof DEAD 6 Months After Publicly Outing Celebrity Pedophile Ring Online
  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2525364/pg1

  SvaraRadera
 3. Peaches Geldof faces police investigation after naming moms who allegedly offered babies to Lostprophets pedophile rocker Ian Watkins
  http://www.nydailynews.com/news/crime/peaches-geldof-faces-probe-naming-mothers-rape-victims-report-article-1.1532063

  det är alltså den här killen:
  Female fans warned for nearly four years that Lostprophets singer Ian Watkins was obsessed with child porn... so why didn't the police act sooner?

  Ian Watkins, 36, admitted his guilt after last minute plea-change today
  Star says he couldn't recall 'depraved acts' because he took crystal meth
  Singer admitted he attempted to rape a 11-month-old child in April last year
  The boy's mother - Woman A - pleaded guilty to aiding and abetting attack
  Another mother - Woman B - allowed singer to plot raping her daughter
  GCHQ 'cracked' his laptop and found password was reference to child sex
  Watkins remanded in custody and all three will be sentenced in December
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2513820/Ian-Watkins-Lostprophets-singer-pleads-GUILTY-attempted-rape-baby.html

  SvaraRadera
 4. Jepp, Peaches Geldof var en "insider". Hon föddes in i sk*t*n pga sin far. Undrar vem det var som mördade mamman.

  Peaches hade bra koll. Och sedan hon fick barnen för knappt ett år sedan (om ens det) så hände det något. Hon började tydligen outa pedofilerna och övriga ockultister.

  Och nu hittades hon död.

  Det här verkar vara en open and shut case. Men jösses vilka twister. Peaches Geldof var nog en oerhört kunnig och intressant människa, med tanke på hur ung hon var. Modigt av henne att våga vända mot ockultisterna/pedofilerna som försökte kontrollera henne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan ju även vara så att han dött av droger eller självsvält också.

   Jag fann denna kommentar från GLP intressant:
   "Peaches has a chronic thyroid disorder. Thus her extreme weight loss. She hasn't been able to breast feed due to her hyper thyroid condition. If she wasn't being diligent in her thyroid medication ... And many new moms are not...it can lead to thyroid storm that is fatal in most cases."

   så det behöver inte vara foul play men jag vet att de är väldigt oförlåtande när de attackeras av sina egna som kommit på bättre tankar, bara titta på en sån som Randall Baer som avklädde hela New Age rörelsen.

   VC säger att hon varit Scientolog och sedan Judaist som sin make Cohen:
   http://vigilantcitizen.com/latestnews/peaches-geldof-found-dead-age-25-sudden-unexplained-year-joining-o-t-o/

   innan hon blev OTO. Så hon var väl troligen en sökare.

   Mark Dice gjorde en ganska intressant video om den här kvinnan i December 2013:
   https://www.youtube.com/watch?v=o-rYoZyhavc

   Jag tror hon mest var bimbo, en korkad lättlurad brud som blev inlurad i OTO, bland annat därför jag tror att propaganda mot att ha barn inte bet på henne och modersinstinkterna segrade, den DNA koden är nog betydligt kraftigare än NWO propaganda, speciellt när den kickar igång hos en kvinna som fått barn.

   Radera
  2. Hur är man om man är judaist?
   Var hon troligtvis kabbalist, sysslade med ockulta babyloniska mystiska läror? Det förklara ju mer i så fall om hon också var satanist?

   Radera
  3. Ja du vet judaismen? Det är ju den gamla faraséeismen, idag är de största grupperna Reform Judaism, Konservativ Judaism och Ortodox Judaism (som är de mest hardcore) och ett koppel mindre grupper:
   https://en.wikipedia.org/wiki/Judaism

   Den grupp som håller Israel från Jesus vår och deras Messias, precis som då.

   Jeremiah 50:6 My people hath been lost sheep: their shepherds have caused them to go astray, they have turned them away on the mountains: they have gone from mountain to hill, they have forgotten their restingplace.

   Vad hennes make Cohen var för en vet jag inte men kan tänka mig att han kanske höll på med lite kabbalah och därifrån har hon hoppas vidare och avslutade i OTO (Ordo Templi Orientis).

   Madonna gjorde ju något liknande, hon hoppade in i judaismen och sedan vidare in i kabbalah till att sedan gå all out Mystery Babylon när hon uppträdde på Superbowl. Lite full circle från Katolicismen till Katolicismen igen.

   Radera
 5. De kändisar vi läser om, som sysslar med "judaism", är nog anhängare av den mystiska läran som Kabbala?
  Jag googlade på difference judaism and kabbalah och fann bl a denna
  http://www.chabad.org/kabbalah/article_cdo/aid/380317/jewish/Uniqueness-of-Jewish-Mysticism.htm
  Kabbalan är ockultism och mystik, låter som Mystiska Babylon som Bibeln varnar oss att hålla sig ifrån.
  Personligen tror jag att vi inte kan utesluta, att många kommer upptäcka vad som pågpr och pågått i världen sedan 200 år. Då kommer alla judar beskyllas, rättfärdiga som orättfärdiga., drivande & omstörtande, fredliga & vänliga, ja alla kommer dras över samma kam. Detta blir Armageddon. Därför varnar Gud rättfärdiga judar att dra sig undan mystiska Babylon och fly från henne.

  SvaraRadera
 6. Ännu en ung människa som öppet går emot systemet är hittad mystiskt död.

  SvaraRadera