torsdag 24 april 2014

ND lägger ner.

ND:s partisymbol, hjortronblomman. 
Det är med viss sorg som jag meddelar att Nationaldemokraterna (ND) lägger ner. Partiet var en utbrytargrupp ur SD, som bildades 2001. Partiet skulle dock endast vara i 13 år. Under sina respektive val har de haft ledande figurer (Tor Paulsson 2002, Nils-Eric Hennix 2006 och Marc Abramsson 2010) som varit färgstarka, och inspirerat många.

Deras senaste partiledare, Marc Abramsson, deklarerade häromdagen att partiet inte längre kommer att ställa upp i valet 2014, och att hela partiet kommer att läggas ner efter att mandatperioden löpt ut.

Han uppmuntrar alla ND:are att lägga sin röst på SD i höstens oerhört viktiga val. Han kommer själv att kryssa på lämpliga SD:are i höstens val.

Jag minns faktiskt att Abramsson var den första svensken som jag läst om som skrivit om Bilderberggruppen. Detta var alltså någon gång 2001. Och det var första gången som jag fick läsa om Bilderberggruppen, vilket skulle bli början på en lång resa.

Hursomhelst, så är det RIP för ett parti som ständigt attackerats från samtliga håll, och som samtidigt drabbades av inre stridigheter. ND 2001-2014.

DN, SR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar