tisdag 15 april 2014

André Assarsson (M) avslöjar PK-medias daltande med MP efter fascistisk förslag.

Kl. 06:00 på morgonen idag (15 april 2014) kom Miljöpartiet (MP) med ett utspel som sändes i SR P3. Det handlade om det så kallade "näthatet". Nu hade MP fått nog. Och Åsa Romson kom ut med det tyranniska förlaget om att helt förbjuda anonyma bloggar. Men, det fascistiska förslaget från MP är i sig inte nyheten här. Utan hur Public Service valde att behandla det som kan ses som åtminstone månadens skandal.

André Assarsson (M) skrädde inte orden, och avslöjar vart enda detalj i hur svensk media desperat försöker rädda MP:s anseende. Han är även så pass rak på sak och påpekar journalisters vurm för MP, och hat för SD. Moderaterna behöver fler som Assarsson, som kan sticka ut hakan så här. Då kanske det partiet kan vända den senaste tidens utveckling i opinionen.

Vilken tur att även Anna Troberg (PP) från Piratpartiet också tog kraftigt avstånd från MP:s utspel (Intressant med tanke på att de både tillhör samma partigrupp i EU, De Gröna). Men man kan ju undra ifall det ens kommer att kosta MP några röster, då media alltid finns där mest som en sköld som täcker för MP:s alla "misstag".

Utöver det Assarsson skriver, kan jag tillägga att SVT:s Aktuellt inte nämner denna skandal med ett ord! De la nästan hela inrikeskrutet på "Nuonaffären" (där det var främst Statliga Vattenfall som tog beslutet). Men det kan inte bli tydligare än så. Public Service vill få bort den nuvarande regeringen för att få en Socialistisk Statsminister återigen.

Och då kanske det blir en regering med MP, som då skulle våga släcka ner alternativ media, med MSM:s fulla stöd.

3 kommentarer:

 1. Det här blir nog det enda kritiska som kommer komma om MP under hela den här valrörelsen.

  Assarsson lär för övrigt klippas från M, det här kommer varken Bildt eller Reinfeldt tolerera, så fort moderater har talat klarspråk om t.ex. invandringen så åker de ut.

  Lär bli samma sak här, jag menar Bildt och Reinfeldt har ju mer lojalitet med olika sorters globalister än med sina egna partimedlemmar, märks ju på deras handlande och de vet ju att de kommer förlora detta val.

  Släcker de ner så kommer det leda till många farliga människor som kommer börja utföra attentat mot Etablissemanget är vad jag tror, för vad har de då för ventil? Ingen alls, du får en situation där det skapas "Breivikar" och "Breivikar" är betydligt farligare än muslimska terrorister, då de är betydligt smartare.

  Jag menar tänk dig 1000 "Breivikar"... vilken enorm skada dessa skulle kunna ställa till med. MP är idioter som leker med elden.

  SvaraRadera
 2. Med tanke på den nya lagen... så är det MP skiten inte speciellt konstigt:

  Nya lagen: Lättare åtala den som förolämpar invandrare eller makthavare

  Efter jul kommer det bli möjligt för åklagare att väcka allmänt åtal mot svenskar som kränker invandrare eller myndighetspersoner på nätet efter att konstitutionsutskottet betänkande i saken har röstats igenom i riksdagen, framgår i en skrivelse från riksdagskansliet.
  http://www.friatider.se/nya-lagen-nu-lattare-atala-svenskar2-for-att-forolampa-invandrare-och-myndighetesrepresentanter

  deras nya artikel om anonymitet är väl värd att spridas vidare:
  http://www.friatider.se/node/8869

  Det är på riktigt nu.

  SvaraRadera
 3. Sen blir det så här som i socialist Kanada:
  Peter LaBarbera Arrested for Professing Christianity in Canada
  http://moonbattery.com/?p=44728

  sjuka varelser de här ateisterna, muslimerna, papisterna och satanister.

  SvaraRadera