tisdag 8 april 2014

Bilderberg leker kurr och gömma i Danmark inför Bilderberg 2014.

Bilderberg bekräftade för lite drygt en vecka sedan att årets Bilderbergmöte skulle hållas i Danmark. Inte mycket mer kunde man hitta om detta. Men några amatörbloggare lyckades klura ut att det skulle bli av mellan den 29 maj och den 1 juni (alltså helgen vecka 22). Att hitta plats har dock varit lite mer komplicerat. Men de flesta har Marriott Hotellet i centrala Köpenhamn som toppkandidat. 

I år verkar Bilderberg ha bokat upp flera olika hotell med "speciella evenemang" för att försöka förvirra och avleda alternativ media till fel ort. Men som sagt tyder mycket (just nu) på att det blir Marriott i centrala Köpenhamn. De andra uppbokade hotellen med "speciella evenemang" är dels för små, och dels så är de inte 5-stjärninga, som man brukar annars begära. 

Frågan är dock om de ska hålla sitt ogudaktiga möte i centrala Köpenhamn och stoppa trafiken (på samma sätt som när Obama kom till Stockholm). Det skulle nog attrahera onödigt mycket uppmärksamhet. (Möjligtvis är de nu reda att visa upp sig för världen, något som de faktiskt har för avsikt att göra). Det blir intressant att se vad deras intentioner blir. Sen kan även Marriott i Köpenhamn också vara en del i Bilderbergs kurr och gömma lek, nu inför årets Bilderbergmöte. 


1 kommentar:

  1. Ptjaa med tanke på hur tokiga de flesta människor är numera, var och varannan tror ju på globalism precis som tokstollarna i Bilderberg så.

    Hjärntvätten har varit effektiv, jag tror det vore mer eller mindre säkert för de att komma ur garderoben nu, de har majoriteten med sig. Stoppa trafiken lär de bara komma undan med om de öppet redovisar att det t.ex. är Cameron som kommer åkandes, Reinfeldt, Obama osv.

    Men low level affärsmånglare, journalister etc. de kommer getflocken inte ha något överseende me. Vidare ökar risken för att hemliga samtal läcker om man håller sig i storstäder, vilket iofs vore kul att lyssna på.

    Vi får se vad förlorarklubben kommer med för idiotier.

    SvaraRadera