måndag 12 augusti 2013

Vem var det som DDOS:ade Avpixlat?Sveriges största alternativa medie har varit och är i skrivande stund under en kraftig DDOS-attack. Frågan är vilka det är som ligger bakom attacken. MSM har varit förvånansvärt snåla med info, med tanke på att deras främsta hatobjekt plötsligt försvunnit nu i några dagar. De låtsas som om ingenting. Inte ens kultursidorna som minst en gång i veckan måste spy ut sitt hat mot sidan har nämnt något.

Mats Dagerlind talar om att den autonoma vänstern tillsammans med cyberkriminella grupper ska ha varit bakom attacken. Om detta stämmer, så tror jag att dessa grupper bara en frontfigurer (proxy). Någon har bett dessa cyberkriminella att samarbeta med sina inhyrda vänsterfascister för att utföra denna attack.

Med tanke på att Avpixlats servrar ligger i USA har folk spekulerat om inte Obama varit hjälpsam mot Sveriges regering genom att utföra en attack mot Avpixlats servrar inför hans besök. Inte helt osannolikt, med tanke på att Carl Bildt det senaste året gjort akrobatiska volter för att skydda Obama i sin försiktighet i Syrien-frågan och även agerat sköld åt honom i NSA-frågan.

Men regeringen har inte lika goda kontakter med den autonoma vänstern som till exempel Stefan "Expo" Löfven. På FlashBack sprids rykten om att Aftonbladet skulle ha legat bakom denna attack. De har också tydliga kontakter med gatuvänstern. Avpixlats senaste avslöjande innan de gick ner handlade just om Aftonbladets samröre med extremistiska gatuorganisationer. Kanske har det med det att göra.

Det kan också ha varit ett brett samarbete från hela 7-klövern för att försöka sänka eller skrämma Avpixlat på något sätt. (De har trots allt inte kunnat återhämta sig än efter den nu pågående attacken!). Det som tyder på detta är att vi haft både rejäla raskravaller som härjat från Husby som epicentrum, och sedan nyheten om vänsterextremisternas intensiva aktioner i Mälardalen, där etablissemanget fick bittert erkänna att detta var ett våldsprojekt som vänstern ensamma hade lanserat mot meningsmotståndare.

Än så länge kan vi bara spekulera. Men två saker är jag ganska säker på. Det kommer att finnas en "proxy", som lär bli någon autonom vänstergrupp + någon cyberkriminell gruppering. De riktiga bovarna som gav ordern kommer inte att upptäckas i första hand.

SvD, FT, SR, Exponerat, FlashBack, MD-Tw, AvP-Tw, Avpixlat (fortfarande nere).

3 kommentarer:

  1. http://pastebin.com/NR7g2n2s

    SvaraRadera
  2. Mats Dagerlind intervjuas av Dagens Opinion.

    http://www.dagensopinion.se/avpixlat-någon-har-betalat-maffian-att-tysta-oss

    SvaraRadera