lördag 31 augusti 2013

Obamas "plan B" för massinvandringen: En totalstop för utvisningar.Om Republikanerna nu lyckas döda Obamas Dream Act, där han avser att legalisera upp emot 11 miljoner illegala, så talar redan nu Demokraterna om en "plan B". Denna "plan B" handlar om att helt sätta en total stop för verkställandet av alla framtida utvisningar. Med andra ord kommer Staten inte längre att ta på sig uppgiften att verkställa utvisningsbeslut i USA. Det enda som de kommer att göra är att försöka förhindra att illegala tar sig in. Men när de väl tagit sig in, finns det inget gränspolisen kommer att kunna göra.

Obama administrationen vill dock fortfarande inte tala om detta öppet. Men många i det Demokratiska partiet kräver att Obama ska hota Republikanerna med att om de inte går med på Dream Act, att han kommer att göra en (egentligen olaglig) verkställnings order, executive order, där han får igenom Demokraternas "plan B" utan att Republikanerna ska få ha något att säga om saken.

Demokraterna har precis som VPK:arna här i Sverige insett att invandrare från tredje världen är lojala valboskap som kommer att säkra dem framtida valsegrar för en större Välfärdsstat, baserad på en mer renlärig form av global marxism.

Vi bör även se detta som en del av projektet med NAU. Kanada och USA arbetar allt närmare vad gäller frågor kring gränsen. USA:s nationella gränser både norrut och söderut suddas bort allt mer.

The Atlantic.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar