fredag 9 augusti 2013

Saudiarabien känner sig hotad efter det att Australien hittat det största oljefyndigheterna i vår livstid!

Ständigt pumpas lögnen om Peak Oil fram bland våra medier och från så kallade "experter". Nyligen upptäckte USA massiva oljefyndigheter i North Dakota, Texas och Pennsylvania. Olja som i en snar framtid kommer att omvandla USA från en nettoimportör av olja, till en netto exportör.

Men dessa massiva fyndigheter är inget jämfört med de fyndigheter som Australien nu offentliggjort. Det handlar om Arkaringa Basin i Södra Australien. Vid en liten by med namnet Coober Pedy, (befolkning 1 700), upptäckte man vår tids kanske största oljefyndigheter. Det lilla företaget Link som hade köpt det "värdelösa" ökenområdet, gjorde tre test utanför Coober Pedy. Fyndigheterna hade ryktats om sedan 2008. Men det är först nu fem år senare som Australien valde att komma ut med resultaten.

Lilla Coober Pedy verkar nu ha mer olja än Iraq, Iran och Venezuela, och förlöjligar de stora fyndigheterna i Saudiarabien och de nya i USA. Till den grad att man kallar fyndigheterna i Australien för en "game changer". Enligt insider info, så känner sig Saudiarabien nu hotad. Wikileaks dokument avslöjade att Saudiarabien hade tidigare ljuget om hur mycket olja de hade tillgång till. De hade överdrivit sina siffror med upp till 40%. Läckan från Wikileaks var ett hårt bakslag, och nu kommer ytterliggare ett, som helt kan slå bort Mellanösterns diplomatiska geopolitiska ställning.

Den Arabiska Våren (al-Qaida våren) har skrämt bort många investerare. Och nu tyder mycket på att investeringarna kommer att hamna hos andra länder. Men utöver detta kommer fyndigheterna i Australien även kunna hjälpa många mindre investerare. Som jag tidigare skrivit om, så kommer fler oljefyndigheter att dyka upp, och ett råd kan vara att investera i maskineri som är direkt eller indirekt ansluten till oljeindustrin. I synnerhet om man är en medelinkomsttagare kan det vara något att satsa på om man är beredd att stå ut med eventuella risker.

Nyheten i sig är ett hårt bakslag mot Oljekartellen OPEC och inte minst den globala eliten via Romklubben, som vill att du ska köpa lögnen om att vi är på väg mot en så kallad "Peak Oil". Detta är så klart en lögn för att hålla oljepriserna uppe och hjälpa Agenda 21, som handlar om att sprida konsensus om en egentligen artifitiell brist på naturtillgångar enligt Romklubbens globala 2000 Report. Det handlar om att sprida överdrifter om miljökatastroffer för att förena mänskligheten under en världs regering (Ny Världsordning).

Det är viktigt att förstå att olja är abiotisk (alltså råolja av icke-biologiskt ursprung) och återproduceras naturligt från världens kärna. Det enda vi har hittat är några små bassänger av olja nära jordens yta. Kommer man tillräckligt djupt från rätt plats kan man i praktiken få tillgång till oändlig återproducerad abiotisk olja. "Peak Oil" är en lögn som jag tidigare avhandlat.

Tänk även på att den här stora internationella nyheten har du varekn hört, sett eller läst om i svensk media. Varken inom Public Service, eller bland de korporativa medierna. De är lojala till Romklubbens agenda och vill att du ska tro på Peak Oil-myten.5 kommentarer:

 1. Ja där ser man, men som resten av västvärlden är landet kraftigt socialistiskt.
  Skrik och gråt väntar nog av sällan skådad kaliber.

  SvaraRadera
 2. Obs! Videon har börjat censureras! Fick leta upp en ny länk. Money Masters har intresse av att sprida ordet. Så det är sk*tsnack att man kräver upphovsrätt, så som YouTube hävdar.

  Ta till er infot, innan den försvinner.

  I värsta fall kan ni besöka länken till Money Masters. (Första länken i den här artikeln).

  SvaraRadera
 3. Precis vad jag bett för.

  Glöm inte heller att Israel också hittat olja och gas.

  Sen så har ju USA olja och gas för minst 200 år till med samma konsumtion, och som du tagit upp även Sverige har fyndigheter.

  Och skulle man vilja så kan man alltid tillverka sin egna olja meddelst pressning.

  SvaraRadera
 4. För drygt två veckor sedan skickade jag länken http://moneymorning.com/ob-article/arckaringa-saudi.php?code=131883 som Nyhetstips till två svenska tidningar som kallar sig kristna: Dagen och Världen i dag. Men hittills har jag inte sett denna nyhet i någon av dem, vilket väcker två frågor:
  1) Var står tidningarna Dagen och Världen i dag angående den nya världsordningen samt Romklubbens Agenda 21?
  2) Vilka som egentligen kontrollerar tidningarna Dagen och Världen i dag?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad jag vet, så skriver dessa tidningar mest om saker som rör kristna och frågor kring Kristendom och religion. Så de kanske tycker att nyheten inte är intressant för dem.

   Som jag förstår det, så domineras de flesta svenska samfund av den ekumeniska rörelsen. Inom den ekumeniska rörelsen är de ganska ivriga propagandister för Agenda 21.

   Ibland har ViD och Dagen utmanat med några upstickande artiklar som ifrågasatte Romklubbens klimatbluff. Men mycket mer än så vågar de kanske inte skriva.

   Radera