torsdag 22 augusti 2013

Zero Hedge: Europas nästa kris - Massinvandringen.Nyligen fick den alternativa ekonomibloggen, Zero Hedge, tag på en rapport från Stratfor som avslöjar hur takten på massinvandring till EU ser ut. Det är ett ämne som egentligen sällan diskuteras, inom EU med tanke på hur stor denna invandring egentligen har blivit. Efter bara halava året har massinvandringstakten redan passerat förra årets takt vid samma pariod. Vi kanske kan räkna med att mot slutet av året, så ska siffrorna ha ökat en bit också. Som ni ser i diagrammen så är det högkonjunktur för massinvandring till EU som gäller.

De flesta som kommer nu är främst från MENA-länderna. Stratfor förutspår att vi kommer att få se ökande kulturkrockar mellan de infödda och de invandrade befolkningar, som bara kommer att försvåra läget i Europa mitt under brinnande ekonomisk kris. Zero Hedge frågar sig om det här kan bli Europas framtida kris. Uppenbarligen en retorisk fråga.

1 kommentar:

  1. Europa kommer att brinna igen.
    Mångkultur är bara skit och har alltid varit skit.

    Ganska intressant faktiskt att dessa dårar inte ser att de är del av Guds bestraffning för kontinentens växande ateism, dessa invandrarhorder är del i detta gissel, sen kommer de givetvis själva att förgås för det är så det fungerar, när en nation eller fler nationer hemsöks för sina synder så kommer de nationer eller annat som används för att bestraffa själva nagelfaras och ja du vill inte vara en avguda dyrkande muslim eller liknande när den stunden kommer.

    Men Europa kommer helt klart att brinna. Hela den här Babels Torn agenda är ju så korkad så man tar sig för pannan. Men ateister är ju faktiskt inte speciellt intelligenta, de tror sig vara detta men nej vi ser hur saboterat hela Väst. Visst har idioterna haft hjälp men en stor skuld ska läggas hos ateisterna.

    SvaraRadera