söndag 11 augusti 2013

Jesuit-Påven kallar muslimer "våra bröder".

I samband med Eid al-Fitr, då muslimerna (läs måndyrkarna) firar avslutningen av Ramadan, valde Jesuit-Påven Franciskus att rikta en särskilld hälsning till muslimer under söndagens gudstjänst, där han kallade muslimer för "våra bröder" inför ditresta katolska pilgrimer. 

Precis som jag förklarade tidigare, så håller jesuiterna på nu och förbereder för den nya eran. Islam och Katolicismen är i grunden samma kult och kommer i framtiden att bli en och samma hedniska sekulära-humanistiska religion. 

Studera gärna kopplingen mellan muslimernas Fatima och katolikernas Jungfru Maria. Det är en och samma måndyrkan de sysslar med. Studera även jesuiternas inblandning i Jungfru Marias falska uppenbarelse i Portugal år 1917. (Jag kommer att återvända till ämnet så småningom för att dissekera den i detalj). 


5 kommentarer:

 1. Back to basic med andra ord. Vad dyrkade människorna först? Jo, naturen, kvinnan och hennes förmåga att föda liv. Gudinnorna hade makten. En makt som togs över av den ende och manlige guden. Läsa gärna mer på Tealogen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad som kom först kan vara svårt att bevisa. (Hönan eller ägget).

   Men det finns en tydlig agenda. Tro inte att det här handlar om att ge kvinnor makten "tillbaka". Dessa "gudinnor" är oftast tvåkönade eller har sin manliga motsvarighet. Detta finner man hos till exempel Frej/Freja, Shiva, Allah osv. Måndyrkare tror på hermaforditguden.

   Det är det som feministernas "hen" handlar om. Tro inte att Gudrun Schyman/Birgitta Ohlsson/Maria Arnholm m fl agerar bara som politiker. När jag kallar feminister "häxor" så är det inte bara menat som en förolämpning, de sysslar faktiskt med en mycket avancerad form av häxeri. Medvetet eller omedvetet.

   Radera
 2. Baphomet: God of Transformation
  https://www.youtube.com/watch?v=ln6EhLJPP-I

  SvaraRadera