fredag 30 augusti 2013

Aftonbladets kamp mot fungerande skolor.Nu, kan jag inte hävda att jag är insatt i alla detaljer vad gäller fallet Lundsbergsskolan. Men vissa saker märker man direkt, dels svensk massmedias hyckleri, men också sättet hur ett klassiskt drev går till. Det som gör det lite extra intressant är hur man behandlat fallet som en operation. Jan Guillo har väl fått sin skolning som KGB-agent.

Ty utan någon Guillo bok, skulle man inte kunnat skapa en illusion hos befolkningen, att det fanns en kultur som försvarat pennalism. Vill man sedan få nere en skola med goda resultat, så är det bara att få tag på händelser som sker, och vara beredd på sina överdrifter och sedan är drevet igång.

Etablissemanget vill få oss att tro på konspirationsteorin om att alla, från rektorn, styrelsen, lärarna, föräldrarna och elever, till varje pris är beredda att försvara pennalismen. Att det ska tydligen finnas ett sådant grupptryck, där även elever som sedan länge avslutat sin skolgång, är beredda att försvara pennalismen.

Vad är mer sannolikt? Att de inblandade i skolan konspirerar mot resten av världen? Eller att samma massmedia som nu skriker för att bomba sönder Syrien till fred, och som kallar alla som ifrågasätter massinvandring för rasister, skulle ha förmåga att ens tala sanning? Ärligt talat vad tror ni? Inte ens killen som utsattes för "nollningen" vill lägga ner skolan. Han vill faktiskt tillbaka dit. Beror det enligt dem på grupptryck?

Rent nonsens, så klart. Det handlar om en organiserad kampanj för att sänka alla skolor som på något sätt är fristående. Först förbjöd man hemundervisning. Nu kommer nästa fas, där alla privata alternativ ska bort. Och oportunister som Agnes Hellström, som passar på att tjäna pengar på det hela, hakar på så klart.

Förövrigt talar vi inte om ett renodlat "överklasskola". Det finns även många medelklassbarn som går där. Och föräldrar som vill slippa utsätta sina barn för de kollektivt styrda katastroffskolor, där sexuella trakasserier, våld, knarkhandel, misshandel tillhör normen och inte något som sker någon gång om året och som sedan förstoras till oproportionerliga mått i media. Varför inte ett mediadrev mot samtliga skolor i våra förorter? Om det nu är så att media och den hycklande och inkompetenta Skolinspektionen verkligen "bryr sig om barnen".

En sak måste folk ha fattat. Staten bryr sig inte ett dugg om barnen, och än mindre gör media det. Detta och allt annat handlar om kontroll. Barn ska inte få lämna farmen. Om vissa får det, så kommer andra att kräva samma sak. Och vad händer då om föräldrar börjar ställa riktiga krav på sina skolor? Och kanske vill se fler privata alternativ till de kollektivistiska misslyckade skolorna? Flera slavar börjar lämna farmen. Så kan inte Staten ha det.

Jag slås även av hur programmerade så många här i Sverige är. Några kallar det för "den svenska avundsjukan". Sådant har jag svårt för. Däremot är det tydligt att det finns ett visst klasshat som odlats i flera decennier i det här landet. Enligt ren marxistisk teologi är det okej med hat. Allt beror ju så klart på vad du har för inkomst, ras, religion, kön och sexuell läggning. Ty enligt samma hycklande marxister, som kategoriserar folk, så är "alla lika mycket värda".

Hur som helst, blir det intressant att se vad polisutredningen kommer fram till. Då får vi se om Aftonbladet och den genomkorrupta Skolinspektionen öht har ett case. Med tanke på hur media i det här landet är experter på att hitta på alternativa verkligheter, skulle det inte förvåna mig ett dugg om polisen tvingades lägga ner fallet. Då är det frågan om även tidigare "avslöjanden" också är påhitt från media.

2 kommentarer:

 1. Kan det vara en metod till att förbjuda friskolor så alla måste gå i samma propagandaskola? De håller ju på och gnuggar det här synnerligen ointressanta fallet om och om igen. Klassiskt tecken på en hjärntvättaroperaton.

  Jag menar de få gånger de kritiserar muslimer så är det när det kommer till deras skolor, man kritiserar även Kristna friskolor och hemskolning är ju total förbjudet (har en broder vars söner hemskolas och de ligger 3-4 årskurser över sina jämnåriga då mer disciplin, mer studiero och högre tempo kan användas när de hemskolas, finns väldigt mycket bra material för hemskolning).

  En av deras viktigaste indoktrinationskanaler är ju just Statens skola (därför friskolor MÅSTE lära ut evolutionsläran, hur kan man skapa dekadenta barn om de inte tror att de är ett avancerat djur som uppstått av en slump och när de dör så händer inget mer än att det blir svart) där barnen lär sig att bli duktiga dekadenta små getter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt!

   Medias besatthet av fallet avslöjar en hel del. Bland annat att det finns en tydlig agenda här.

   Och det är ju uppenbart. Det var tack vare denna typen av demoniseringar som de använde för att föbjuda hemundervisning.

   Radera