onsdag 21 augusti 2013

Kommunistiska Aftonbladet inleder kampanj för att behålla världens högsta skatter.

Kommunistiska tabloiden Aftonbladet (AKA Aftonh*ran). 
Jag tänker inte ens länka till f*nskapet. Jag måste dock erkänna att jag klickade in mig, då jag följde en länk till FaceBook. Av någon anledning är folk på FaceBook väldigt korkade, ungefär som folk på Twitter. Problemet är väl att folk i Sverige verkar bara bli dummare ju längre tiden går. Visst många håller på att "vakna" lite smått, men den stora majoriteten verkar bara gå in än djupare i fördumningen och fördärvet.

Via någon som länkade till den vänsterextremistiska, kommunistiska, kvällstabloiden, Aftonbladet, kom jag fram till sidan av misstag. Det var så att denna FaceBook-användare som länkade till blaskan stödde Aftonbladets kampanj för en "namninsamling mot lägre skatter".

Ja ni läste rätt! De menar alltså att det är bättre om politiker och byråkrater håller i våra pengar, ty tydligen, enligt Aftonbladet så vet dessa eliter bättre hur man ska spendera våra pengar.

Ursäkten som blaskan hade var att skolorna var för dåliga. Låt mig upplysa dem om ett faktum som tyvärr för den röda strumpan, Karin Pettersson, som författat uppropet, stämmer mycket väl. Faktumet är att ju mer pengar du lägger i skolan, dessto sämre resultat får du tillbaka. Så det här snacket om att fixa utbildningsväsendet är så klart en massa goja. Blaskan är nog mer orolig över att eventuella nedskärningar i framtiden kan drabba presstödet, och då ser de så klart en skattesänkning som något dåligt. Det är så klart roligare om skattebetalarna tvingas stå för redaktionens röda vin.

Det mesta av pengarna som man betalar i skatt, går till en massa byråkratier, till massinvandringen, till bankmaffior, till olika räddningspaket och så vidare. En massa slöseri som vi inte behöver, även om de nu tror på välfärdsstaten (Leviathan).

Som tur är, fanns det toppkommentatorer som totalsågade den hycklande blaskan, som bara har förakt mot arbetande människor. De vill alltså nu öppet inte tillåta folk få behålla sina egna pengar.

Just nu har vi en majoritet i Riksdagen för en skattesänkning till hösten. Därav kanske blaskans desperation. Frågan är dock om Alliansen kan tänka sig få skattesänkningen igenom med SD:s stöd. Hur det än blir, är jag ganska säker på att Reinfeldt definitivt är rökt om han inte lyckas genomföra sitt enda vallöfte (från 2010) innan valet 2014.

2 kommentarer:

  1. http://raddasverige.nu
    och om bankparasitmålet
    http://raddasverige.nu/?page_id=64

    SvaraRadera
  2. Nej, jag läser inte heller AB men svallvågorna har ju nått andra medier. Du har rätt. Om inte skatten sänks rök resten av trovärdigheten för R. Kan berätta att så resonerar man även bland fotfolket inom M.

    SvaraRadera