lördag 24 augusti 2013

Cyberkriminella Anonymous till attack mot EDL:s hemsida.CIA-kontrollerade, cyberkriminella, Anonymous har gett sitt fulla stöd till sin pakistanska avdelning (ZHC) som nu gått till attack mot EDL:s hemsida, som legat nere sen i tisdags då hackerattacken inleddes. Enligt uppgift ska det vara en revanch från Anonymous sida för att EDL ska ha kidnappat avskyn mot mordet på Lee Rigby tidigare i år. De har lyckats publicera 40 namn och telefonnummer tillhörande EDL-medlemmar, än så länge.

Så här skriver Gizmodo om fallet:

"The site was taken out on Tuesday by the hacktivists ZHC hailing from Pakistan, apparently with support from the wider Anonymous collective, releasing around 40 names and phone numbers of alleged EDL members while they were at it." 

Nya läsare får gärna läsa mina tidigare artiklar om Anonymous för att förstå vilka som egentligen ligger bakom denna cyberkriminella hackerrörelse. Klicka på etiketten "Anonymous" nedan, så får ni fram alla gamla artiklar gällande just Anonymous.

PS: Detta kanske kan ge oss en idé om vilka som möjligtvis är bakom DDoS-attackerna mot Avpixlat och Fria Tider.

8 kommentarer:

 1. De var mina först suspects, man ska komma ihåg att EDL är väldigt socialistiska i sin framtoning, vilket även passar väl in med konspirationsteorin om CIA då CIA har många nationalsocialister i sina led och säkert marxister och annat nu när Obama är med och påverkar.

  Anon började ju som något helt annat till att bli någon sorts sosserörelse, dvs. Anon kidnappades av sossar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anon introducerads för oss av Cass Sunstein. Och har alltid varit en globalistisk organisation tillhörande Elitens "cognitive infiltration" operation.

   Radera
  2. Njae, det startade som en grej på 4chan, möjligtvis att det startades av CIA, men med tanke på att vilka dårar som helst kan kallas sig Anonymous and driva vilka agendor man vill (drivs ju bland annat en jihadagenda av Anonymous) så kan det lika gärna vara så att man bara hakat på. Lite som med Al-Qaeda där man hjälper de lite på traven och sedan släpper de lösa. Verkar dumt att slösa resurser och agenter på det hela när folk är tillräckligt korkade för att driva det hela åt de genom lite lätta knuffar och ledtrådar.

   Man var ju inte heller Israelfientligt i början men nu är man riktiga judehatare.
   Jag tänker på co-opted.
   http://dictionary.reference.com/browse/co-opted?s=t

   I vilket fall som helst så är de kass :)
   Men det visste man från början, har man detta som slogan så:
   Mark 5:9 And he asked him, What is thy name? And he answered, saying, My name is Legion: for we are many.

   så är man inga bra lirare. Och våra "vänner" på CIA gillar ju Bibelcitat.
   Man har ju detta i Langley:
   John 8:32 And ye shall know the truth, and the truth shall make you free.

   Här lite om deras judehat:
   http://blogs.jpost.com/content/anonymous-hackers-spreading-lies-and-hate
   http://www.zdnet.com/anonymous-takes-on-israeli-websites-wipes-jerusalem-bank-7000007537/
   och här deras egna tramsande:
   http://www.youtube.com/watch?v=cDUr059ZZtM

   vilket nog är det riktiga skälet till att man attackerat både Avpixlat och EDL då båda är Israelvänliga, Fria Tider är det dock inte men det kan ju vara så att de som vanligt inte har riktig koll på vad de håller på med, stöttar man jihadstaten "Palestina" och hittepåfolket "Palestinierna" så är man ju ett svin i vilket fall som helst.

   De kommer aldrig glömma den dag de gick i krig mot Gud och förbannad den dagen i evigheten.

   Radera
  3. Det är ingen slump att Anon använder jesuit-agenten Guy Fawkes som symbol.

   Ifall de varit för eller emot Israel är inte så relevant i det här fallet. Deras uppdrag har alltid varit som Cass Sunstein förklarade "cognitive infiltration".

   Anon är alltså elitens infiltration in i informationskriget för att skapa förvirring. Och det har de varit ganska duktiga på, sen början, vintern 2011-2012.

   Radera
  4. Njae, allt handlar om den där lilla Staten. Precis allt, det är världens Epicentrum, det är därför den pyttelilla staten har 25% av FNs fördömningar, det är därför alla dessa olika grupper vill äga Jerusalem.

   Just judehataragendan körs ju för fullt just nu. Det är mycket osubstantierat skit som passerar som sanning "det är judarna som ligger bakom" hör man hela tiden, vad det än är för hemskt, någon gång kan det vara sant eller så är det globalistjudar som gjort något som sedan Staten Israel får skit för.

   Dessa agendor som körs och hela NWO agendan går ju ut på detta:

   Zechariah 14:2 For I will gather all nations against Jerusalem to battle; and the city shall be taken, and the houses rifled, and the women ravished; and half of the city shall go forth into captivity, and the residue of the people shall not be cut off from the city.

   allt handlar om det där. De är ju helt neurotiska alla dessa världseliter.

   Läs den här igen:
   http://web.archive.org/web/20061201012657/http://www.harpazo.net/israel.html

   allt annat är sekundärt.

   Sen att de även om de inte kanske fattar det är fiender till den globalistagenda som råder är ju ett annat skäl till att de sänker dessa siter. Sen att de bara kan sänka saker ett litet tag med de zombiedatorer de har. Inte så effektivt, istället drar man till sig mer uppmärksamhet och får folk att undra "varför blir dessa så hårt attackerade vad är det man skriver egentligen som får någon att reagerar med denna sorts tempertantrum?"

   de känns inte så särskilt skolade i propaganda därför jag misstänker att det är som jag skrev:
   "Verkar dumt att slösa resurser och agenter på det hela när folk är tillräckligt korkade för att driva det hela åt de genom lite lätta knuffar och ledtrådar. "

   dvs. Anonymous som nyttiga idioter åt CIA och andra grupperingar. Jag menar titta på de pajasagendor man kört, det enda jag gillade var att de var mot pedofiler men sen i samma veva hjälpa pedofilreligionen islam... det är ju uppenbart att någon är felkopplad i huvudet. Därav att jag tror det är olika aktörer som alla använder samma namn.

   Radera
 2. Här är en video från Anon om Syrien där man om de är en CIA front borde hylla kannibalsidan men istället så har de ställt sig på Syrien-Ryssland-Iran sidan:
  https://www.youtube.com/watch?v=qcHQveeNa1I

  där de attackerar USA och drar ett par "sköna" left wing konspirationsteorier. Vilket stärker min poäng att vem som helst kan vara anonymous för nu har de börjat säga emot sig själva. Förvirring.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du verkar inte förstå vad "cognitive infiltration" innebär.

   Det är meningen att de ska vara emot NWO och CIA. Det är samma sak med Wikipedia. Ifall de är för eller emot Israel, eller Ryssland, eller någon anna spelar ingen roll.

   De är där för att infiltrera, splitra, söndra dra med sig trendiga internetmänniskor och skapa förvirring i informationskriget.

   Radera