måndag 12 augusti 2013

Lär er mer om City of London Korporationen och deras "Worshipful Companies".

City of London Korporationen är Staden innanför Staden. 


Den homosexuelle Public Service stjärnan, Stephen Fry, och agent åt Tavistock Institution for Human Relations, har fått i uppdrag att föra fram en positiv PR-bild åt City of London Korporationen, (med tanke på att allt fler lär sig om Staden innanför Staden, inte minst tack vare denna blogg). Som jag tidigare förklarat, så kontrollerar Staden innanför Staden hela den materiella världen. De är i sin tur underordnade malteserorden (Knights of Malta) och därmed Vatikanen. (Observera texten på loggan är på latin).

I samband med denna PR uppdrag, så gjorde Fry den korta dokumentären Key to the City. Här finner vi även City of Londons fysiska rötter som går tillbaka till medeltiden, och andliga rötter som går ända tillbaka till Romarrikets grundande av Londonium.

Vid slutet av dokumentären är Fry inbjuden till en av Korporationens mäktiga "Worshipful Companies". I det här fallet The Worshipful Company of Apothecaries. Alltså avdelningen som kontrollerar den medicinska utvecklingen, vaccinindustrin och apoteksmonopolen. Som sagt, ingenting på den här planeten sker innan City of London Korporationen godkänt det först.

Se dokumentären här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar