måndag 4 februari 2013

Konservativa Sverige slår tillbaka mot PK-vänstern!

PK-vänstern får storstryk när konservativa Sverige svara med en RAK HÖGER! 


INRIKES. Den senaste veckan har inte varit någon framgång för vänstern. Glöm hur det går för de politiska partierna, tänk istället på hur debatten numera förs. Vänstern har nu fått backa i ett antal områden, bara den senaste veckan.

Facken backar.

Efter tuffa förhandlingar kring jobbpackten mellan Svenskt Näringsliv, LO och regeringen som rasade samman, valde LO tillslut att lägga allting på bordet. Tur och ordningsregeln var plötsligt på spel. Detta tror jag är antingen en bluff, eller någon slags undanmanöver för att sänka Reinfeldt till Löfvens fördel inför valet. Hur som helst förs debatten åt rätt håll i alla fall. Det enda tråkiga är att vi bara får det lilla svenska perspektivet, där vi kanske får lätta på regleringarna i arbetsmarknaden på nationell nivå. Dessvärre, så kommer de hårdaste regleringarna i Sverige inte från LO, men från Bryssel.

Försvarsfrågan förs på ett mycket ärligare sätt.

Reinfeldts uppriktighet var i själva verket som att på nytt andas lite friskt luft, efter ett långt uppehåll. Då talar jag inte om det faktum att han talade om Sveriges Försvar som ett "särintresse", det var faktiskt ett blunder. Något som fick många moderater att gå i taket, och honom själv att låta som en gammal antimilitaristisk sosse. SD fick dessutom ställa moderaterna mot väggen i den här frågan. Men inget tydligt svar fick man från försvarsministern i alla fall.

Nej, jag syftar snarare åt att han på ett konkret och ärligt sätt sa som det var, att SD är det enda partiet som har för avsikt att värna om Sveriges försvar. På det sättet kunde han slå ifrån sig kritiken från övriga Alliansen och Sossarna. Det blir till slut inte till hans fördel. Men fram för allt visade det upp klart och tydligt fyra partiers rena hyckleri (S+FP+C+KD). Han gjorde det snyggt. Han visste att han redan hade tappat i frågan, så han passade på att dra ner byxorna för de andra fyra partierna som bluffade sin fejkade vurm för landets försvar.

"Klimatdebatten".

Såg ni tisdagens "klimatdebatt" i Riksdagen? Om inte så missade ni verkligen något. De RödGröna förespråkade sin extremistiska miljöfascistiska politik, medans Alliansen gjorde patetiska avbön. Så upplevdes det i alla fall. Man tycker verkligen vilken tur vi har att det inte är de RödGröna som styr.

SD var det enda partiet som avvek i frågan. Och jag måste verkligen ge Josef Franson (SD) en stor eloge. Han förde en näst intill felfri debatt. Han var sansad och lugn. I första ronden redogjorde han för de felaktigheter som nyligen diskuterats i Norge som sågade klimatalarmismen. Detta var en unik händelse. Och Fransson kommer nog att gå i historien för detta. För första gången vågade en svensk politiker i Riksdagen under en väl bevakad debatt blotta bristerna i klimatalarmismen och hinta åt en mer skeptisk inställning. För första gången verkade det som att klimatskeptiker och motståndare till Agenda 21 fått en röst i Riksdagen.

I sitt andra inlägg, gav Fransson tydliga frihetliga förklaringar för hur politiken använder klimatalarmismen för att reglera och kontrollera individen. Jag kunde knappt ha formulerat det bättre själv. I hans slutreplik lyckades han även skicka iväg en känga mot veganrörelsen som gärna vill se skatt på kött. Allt detta så klart kopplat till globalisternas Agenda 21.

(Jag har tidigare varit kritisk till Franssons positiva inställning till GMO, men detta får kompensera för det. Förhoppningsvis ska han kunna lyssna på gräsrötterna i andra frågor än bara "klimatfrågan").

Innan vi lämnar ämnet, vill jag ytterliggare bara nämna en sak till i debatten. Och det var inte det faktum att Fru Talman endast registrerade instämmanden för alla partier utom SD. Nej, värst av allt, är att Jonas Sjöstedt (VPK) verkligen visat sig vara en hök åt Romklubben och deras Agenda 21. Sjöstedt nämnde även att vi åt för mycket kött här i Sverige! Han ville så klart även se radikala CO2-skattehöjningar och nya regleringar mot "miljöbovar" ur ett rent kulturmarxistiskt perspektiv. Det var skrämmande! Jag undrar vilka det var han träffade i sin resa till Tyskland i höstas. Det skulle vara mycket intressant om folk kunde vaska fram lite info om detta. Sjöstedt var den som under debatten gick till hårdast angrepp mot just SD. Och ändå försöker svensk MSM föra fram Sjöstedt som ett alternativ för landsbyggden. Detta är egentligen bara ett uselt skämt som inte är roligt någonstans.

Efter debatten kunde vi höra primal skrik från PK-media om att SD var minsann "klimatförnekare" och sossarna yrade om att de (SD) hade ställt sig i den extrema högern, så klart.

Ett svenskt 2:nd Amendment.

Jag vill även passa på och ge Avpixlat krönikören Mats Dagerlind en eloge för att ha försökt nyansera och föra debatten kring vapenlagarna i rätt riktning. Annars är det SÄPO som kört stenhårt på FN:s linje att plocka bort de få lagliga vapen vi har kvar. Det var många som inte var riktigt beredda för den. Men det är ändå bra att Dagerlind vågade lägga fram frågan. Med tiden då, polisen inte längre klarar av den växande kriminalisteten, så kommer de flesta att ge honom rätt.Som ni märker så förs mycket av debatten åt rätt håll. Moderaternas vridningar i invandringsdebatten är bara grädden på moset. Något som jag faktiskt inte hade förväntat mig. Men låt oss hoppas på att trenden håller i sig.

Länkar:

FT, GK, AvP, NM, TA, TCS, DN, SVT, +B.

4 kommentarer:

 1. Inte förvånande det där om kött.

  Förr har vi alltid talat om Rom och förbjudandet av att äta kött men new age/evotardism/miljötokeriet är en minst lika stor faktor för att förbjuda köttätandet, precis som The Good Book säger:

  1Ti 4:1 ¶ Now the Spirit speaketh expressly, that in the latter times some shall depart from the faith, giving heed to seducing spirits, and doctrines of devils;
  1Ti 4:2 Speaking lies in hypocrisy; having their conscience seared with a hot iron;
  1Ti 4:3 Forbidding to marry, and commanding to abstain from meats, which God hath created to be received with thanksgiving of them which believe and know the truth.
  1Ti 4:4 For every creature of God is good, and nothing to be refused, if it be received with thanksgiving:
  1Ti 4:5 For it is sanctified by the word of God and prayer.


  Klockrent, titta på de ateistiska politikerna som lämnat tron, de har köpt djävlars doktriner och förföriska andars agendor så som klimattramset (Gud är i full kontroll över vädret och ibland så är det så att han använder klimatet till att straffa folk, kika in denna t.ex. http://av1611.org/katrina.html ).

  Jag menar skatt på kött? Finns ju redan skatt på kött, man vill alltså ha en extra straffskatt på kött, skulle inte förvåna mig om de får igenom det hela också, speciellt nu när de behöver pengar för att mata alla bidragsparasiter, importerade och inhemska socialistbidragsparasiter, lite för många på bidrag som är full kapabla att arbetas, här ett exempel från GB:
  Why work?
  http://moonbattery.com/?p=24826

  Om Fransson lär sig om det livsfarliga med GMO så kommer han ändra sig i även den frågan. Det är ett typiskt ateisttankefel att eftersom de inte tror på Gud så tror de att de kan förbättra Guds design, men varje gång så lyckas de skapa problem istället, Dolly är ju ett klockrent exempel, fåret som bara levde en fjärdedel av en normal livslängd för ett får vilken "förbättring".

  Fallerade skördar som i Indien med GMO säd där bönderna tagit självmord i desperation, GMO har redan skördat för många liv och vi vet inte ens långtermseffekterna av GMO mat.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-1082559/The-GM-genocide-Thousands-Indian-farmers-committing-suicide-using-genetically-modified-crops.html

  Ateister, dummare än den dummaste svärdsviftande muslim.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skatt på kött är det mest effektivaste sättet att se till att bönder tvingas lägga ner.

   Jag kan inte komma på ett mer effektiv sätt för att förstöra jobb och produktivitet i landsbyggden än just köttskatt.

   Radera
  2. Ja det förklarar det hela, man vill alltså förinta lantbrukarna så vi kan få multinationella företag som föder oss med sånt här:

   Soylent Green is made out of people...
   http://www.youtube.com/watch?v=8Sp-VFBbjpE

   Du har väl sett pink slime och de där "köttet" som de tillverkar i provrör:
   http://naturalnews.com/035020_artificial_meat_test_tube_hamburger.html

   Jamie Oliver visar vad pink slime är:
   https://www.youtube.com/watch?v=wshlnRWnf30

   Radera
 2. Sen ska man inte glömma bort att muslimerna förbjuder allt kött utom halal slaktat, dvs. kött som är offrat till avguden som de följer.

  Något som t.o.m. förbjuds i Nya Testamentet:
  1 Corinthians 10:28 But if any man say unto you, This is offered in sacrifice unto idols, eat not for his sake that shewed it, and for conscience sake: for the earth is the Lord's, and the fulness thereof:

  Revelation 2:14 But I have a few things against thee, because thou hast there them that hold the doctrine of Balaam, who taught Balac to cast a stumblingblock before the children of Israel, to eat things sacrificed unto idols, and to commit fornication.

  Revelation 2:20 Notwithstanding I have a few things against thee, because thou sufferest that woman Jezebel, which calleth herself a prophetess, to teach and to seduce my servants to commit fornication, and to eat things sacrificed unto idols.

  den idol som fler människor tillber idag är ju Kabaah i Mekka och allt mat offras till den idolen, kravet är ju att kreaturet riktas mot Mekka och sedan offras samtidigt som imamen besvärjer köttet.

  Sådär har vi ett halvförbjudande av kött och som du kan se så ska inte Kristna äta halalkött.

  sen har vi ju som sagt klimattokarna, det här är ju en klassiker:
  2007: Blame Bovine Belching: Changing Cows' Diet Could Cut Emissions
  http://www.spiegel.de/international/zeitgeist/blame-bovine-belching-changing-cows-diet-could-cut-emissions-a-493611.html
  latulent cows' gas emissions measured by scientists
  2012: Government scientists have been commissioned to measure exactly how much methane a cow releases in the hope of making Britain’s livestock less flatulent.
  http://www.telegraph.co.uk/earth/environment/globalwarming/9334019/Flatulent-cows-gas-emissions-measured-by-scientists.html

  SvaraRadera