fredag 22 februari 2013

Gruvföretag inom kolindustrin vinner sensationell seger mot Rothschilds-klanen.

Rothschilds-klanens kronprins Nathaniel Rothschild
misslyckas sensationellt i ett försök att erövra ett  
företag inom kolindustrin. 
Hofjuden som lyder under sina härskare inom Knights of Malta heirarkin, Nathaniel Rothschild, tillika kronprins inom Rothschilds-klanen, förlorade stort nyligen när gruvföretaget inom kolindustrin, Bumi, röstade för att behålla sin nuvarande ledning som Rothschild via sina agenter försökt få bort. Tvisterna inom företaget, Bumi, har härjat de senaste månaderna i en kamp mellan den indonesiska elitfamiljen Bakrie och Rothschilds. I voteringen i London behöll Bakrie sin ordinarie favorit som ägare, medans Rothschilds agenter röstades bort.

Bumi är ett företag som faktiskt startades av Bakrie och Rothschild tillsammans år 2011. Men 2012 hade tydligen en "whistleblower" hört av sig till Rothschild om oigentligheter inom företagets Indonesien-bas PT Bumi Resources. Rothschild ville utnyttja detta för att börja "rensa" inom företaget. Bakrie-klanen gick dock inte på detta och drog in sina advokater som upptäckte att det hela var en bluff. Och då blev striden ett faktum.

Det hela kullminerade med mötet i London i veckan. Och det slutade med ett sensationellt och ganska oväntad nederlag för Nathaniel Rothschild, som lär slå hårt mot hans självförtroende inför kommande uppdrag åt eliten (alltså den verkliga eliten som styr över dessa "judiska" bankirer).

BBC.

1 kommentar:

 1. Muslimer och Judar i samarbete borde säga några något om att i toppen så är de alla samma, men folk drar istället felaktiga slutsatser, Bakrie är lika lite folks vänner som Rothschilds men folk är ju rätt bombade så de tror säkert Bakrie är deras vänner.

  Sen skulle jag nog inte kalla det sensationellt, Nathaniel har ju torskat förr:
  Nat Rothschild loses libel case against Daily Mail over Mandelson trip
  http://www.guardian.co.uk/politics/2012/feb/10/nat-rothschild-loses-libel-daily-mail

  Rothschild versus Rothschild: How financial genius Nat was brought down to earth by his own cousin
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2283192/Rothschild-versus-Rothschild-How-financial-genius-Nat-brought-earth-cousin.html

  han har ingen vidare smak i kvinnor heller och har t.o.m. lyckats bli av med sin fru som såg/ser ut som hej kom och hjälp mig (koögon). Troligtvis behöver Nathaniel glasögon men är för fåfäng för att använda glasögon alternativt så är det festandet som gjort honom korkad?

  Jag är inte imponerad iaf. hela det här "elit" har fått sig en ordentlig törn, jag menar titta på de, det där är inga elitmänniskor, mycket pengar men några elitmänniskor är det inte.
  Ser inte ens judiska ut, ser mer ut som inavlade britter.

  SvaraRadera