lördag 16 februari 2013

SD emot trängselskatten.

Göteborg. SD och Vägvalet är de enda två partier i Göteborg som är emot trängselskatten, och nu vill gärna se en folkomröstning i frågan. Trängselskatten har gjort göteborgarna rent ut sagt förbannade. 57 000 personer har redan skrivit på för att kräva en folkomröstning i frågan. Detta borde alltså räcka för att lyfta fram detta i kommunen. Nu väntar man bara på att underskrifterna godkänns.

Så fort det är klart blir det dags att ta ett beslut om ifall det blir en folkomröstning eller ej. För att folkets initiativ inte ska få gå igenom krävs det att 54 av 81 (2/3) ledmöter är emot initiativet. Enligt statsvetaren Folke Johansson, så är de etablerade partierna just nu i ett mycket pressat läge. Endast Sverigedemokraterna och Vägvalet är emot trängselskatten och vill gärna se en folkomröstning. Totalt utgör de endast 8 ledamöter. Det krävs alltså 20 ledamöter till för att säkra en folkomröstning åt göteborgarna. Det är nu upp till övriga sex partier (7-klövern utom C) i kommunen att avgöra om göteborgarna ska få chansen att skjuta ner deras egna projekt.

Trängselskatten är i själva verket som en tull omkring staden. Den är oerhört skadlig för produktiviteten och kommer att se till att priserna höjs. Politikerna gillar dock denna tull då det blir en effektiv mjölkko åt den politiska klassen. Det främsta argumentet för den är givetvis bunden till klimatalarmismen. Ytterliggare ett verktyg som givits till politiker via Agenda 21. Målet för detta är att få folk att flytta ut från landsbyggden, in till storstäderna. Tullen är mycket effektivt för detta, då det blir allt mer obekvämt och dyrt att leva utanför tullarna. Politikerna kommer att ha för avsikt att satsa på att attrahera folk från landsbyggden in till storstäderna.

Detta är redan en verklighet i Stockholm, och nu även i Göteborg. Nu har diskussionerna om ifall Malmö skall införa samma skatt redan börjat. Det är bara en tidsfråga innan det blir verklighet. De etablerade partierna har sedan länge svurit sig till att följa Agenda 21, även om det kommer att kosta dem några väljare kortsiktigt. I längden anser de att centralplanerarna och de sociala ingenjörerna kommer att kunna övertyga tillräckligt många om att elitens beslut var det bästa.

3 kommentarer:

 1. "150 kameror med automatisk, digital inläsning av bilars nummerskyltar som 2004 monterades upp i och runt Stockholm"

  Har allt att göra med byggandet av Storebrorssamhället, alla bilar som passerar nu registreras i databasen. Handlar egentligen inte alls om skatten, det är bara en adderad bonus.

  Vidare i Stockholm så var det IBM som fick ordern med kameror och sen vet jag inte om de fick serververksamheten också, men vi talar om Holocaust företaget IBM.
  Folk känner ju inte till att det var IBM som var företaget som effektiviserade socialisternas dödsmaskin som är den effektivaste vi sett än så länge.
  https://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Holocaust/IBM.html
  http://www.ibmandtheholocaust.com/

  Kom även ihåg att IBM har företaget LENOVO så köper du en Lenovo laptop t.ex. så stödjer du detta massmordsföretag. En annan sköning som var medhjälpare i detta var Henry Ford med sina Ford bilar och lastbilar, mannen som efter kriget stämde USAs regering för att de bombade hans fabriker i Nazityskland och han vann, snackar om korrupta rättssalar och jurister, USAs regeringen borde hängt Henry Ford som landsförrädare, precis som hela IBMs ledning och alla andra företag som hjälpte USAs fiender.

  Det hade jag gjort iaf. men så är jag inget fan av Judas/Förrädare.

  En annan intressant sak är att man valde att ha 18 betalstation (6+6+6) i Stockholm trots att om man tittar på kartan så behövs det inte så många, Stockholm City har bara har 10 punkter du behöver ha betalstation på, istället har man lagt till extra stationer som inte behövs, ganska intressant att man gjorde nästan dubbelt så många, var många andra intressanta nummer i hela affären i Stockholm som visade att det var frimurare eller satanister i farten i hela härvan.

  Troligtvis var det väl frimurare då Moderaterna i Stockholm lovade att det inte skulle bli något men svek sedan löftet, vidare såg man till att fixa röstningen och lät bara de som bor i själva staden ingen i närförorterna och inne i staden bor det fullt med billösa Hipsters och Miljöextremister (att sådana bor inne i en stad är hyckleri), så självklart vann Storebrorssidan knappt, utanför staden så var de flesta emot detta, tror det är något liknande i Göteborg så man går nog tillväga på samma sätt och låter enbart de som bor i stadskärnan rösta och i Göteborg bör det vara samma sorts PK äckel.

  Moderaterna pratade jag om iaf, där har vi ju massor med frimurare, skulle inte förvåna mig om de är partiet med flest frimurare så att de följer agendan lydigt är inget förvånande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vidhåller att Agenda 21 och urbaniseringsagendan över huvud taget är mer prioriterad av eliten än övervakningsagendan.

   De flesta människor har de redan kontroll över. Övervakningen är egentligen onödig. De har stenkoll på de flesta. Övervakningen har mer att göra med att försöka kontrollera så kallade "maverics", de som skiljer sig från mängden av får i vår befolkning.

   Men Agenda 21 och avbefolkningsagendan med urbanisering osv. ligger betydligt högre upp i deras önskelista, i alla fall just nu.

   Radera
 2. Sen det där om urbanisering är ju något de talat länge om.
  Även på wikipedia så säger de rakt ut att så ska det bli:
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Urbanisering

  Sen har vi ju deras meddelanden i sina Hollywood filmer där urbanisering är ett mål, senaste är ju som sagt filmen Dredd.

  I Dredd har vi ju även deras lösning på av de skapade kriminella problemen (genom att inte straffa kriminella enligt Guds standard, t.ex avrättning av pedofiler, våldtäktsmän, mördare, förrädare osv.) så man skapar sig sina Judges, som då är vandrande Domare, Jury och Bödel. Så vi lär få se när Antikrist när han kommer att han inför närmast drakoniska lagar för att visa hur han tar hårda tag mot kriminaliteten, men det är inget som lär ske nu man vill ju att kriminaliteten ska skena, dels tjänar jurister (och andra, t.ex. privata fängelser, tolkar och annat löst folk) massor med pengar på återfallsförbrytarna därav de patetiska straffen, dvs. det blir en återkommande kund för dessa grupper.

  Sen skapar det ett kaotiskt samhälle, ett kaotiskt samhälle är det mycket lättare att få folk att acceptera drakoniska metoder för att lösa något som de själva skapat. Hade man stängt gränserna och kastat ut alla pack som kommit in så troligtvis inte ens SD funnits som parti. Men som sagt samhället är fortfarande för snällt behövs mer skit.

  Vidare är det intressant att man i kollektivtrafiken har 2000 kameror på stationerna, addera sedan alla kameror i bussarna, pendeltåg, spårvagnar och tunnelbana...
  Just nu är det riktigt dåligt organiserat och uppstyrt men infrastrukterna placeras in och kan lätt effektiviseras och datoriseras där man inte ens behöver folk som sitter och spanar skärmar, istället har man smarta program som man programmerar för att se när du har någon misstänkt lirare, drogpåverkade, aggressiv osv. programmet presenterar sedan det abnormala och låter kameravakten bestämma ifall det är ett case för de och ropar upp sina vakter att där och där har ni si och så.

  Sen har man ju även fått sätta upp hemliga kameror på Stureplan och Medborgarplatsen som filmar för fullt, vidare finns det fullt med trafik-kameror i Stockholm, finns ju en del man sitta och titta på om känner för det själv:
  http://webkameror.se/

  För den som tittat på morgon tv har säkert sätt det riktigt bra bilderna och kamerorna man har på morgontrafiken, dessa kameror är inte ens vägtullskamerorna.

  Hela tiden blir det fler och fler. Det är det riktiga målet med dessa vägtullar.

  SvaraRadera