måndag 11 februari 2013

Nu vill den socialistiska EU-grisen Martin Schulz mörka EU-parlamentarikernas votering.

Sossesvin gillar EU. 


Det handlar om en votering i mars, där man föreslår nedskärningar inom EU. Den tyske socialisten Martin Schulz som är Europaparlamentets president vill nu att voteringen om budgetnedskärningarna sker i hemlighet. Alltså kommer vi aldrig att få reda på hur folk i EU-parlamentet röstade. Enligt Schulz som var den som kom fram med förslaget, så är syftet att inte sabba nästa års EU-val för politikerna.

En ganska märklig resonemang, med tanke på att EU är i stark behov av nedskärningar. Dessvärre har man inga avsikter på att minska EU:s alla utgifter. Däremot så vill man ge EU-ländernas parasiter en mjukare stålbad. Möjligen för att försöka få folk att rösta vänster för att åter höja EU:s egna budget. Så här uttryckte sig Martin Schulz själv:

"Det blir fler och fler uppgifter, samtidigt som vi får mindre och mindre pengar." 

Jag tror att det är uppenbart att Martin Schulz vill att fler skattehöjare i snitt med Hollande erövrar de viktigaste länderna inom EU. Jag tänker i första hand på Tyska valet till hösten 2014.

Hur som helst, så säger Schulz även att det endast behövs 1/5 EU-parlamentariker (alltså 150 EU-parlamentariker) att godkänna en "hemlig votering" för att det ska få genomföras. Och dessa parlamentariker har Schulz redan samlat kring sig menar han.

Om detta blir av på det viset återstår att se. Men det har redan utlöst starka reaktioner. Sossarna har varit besvikna med att budgeten inte ökar den här gången. Nu kräver konservativa, främst från Englands Tory-parti att sossarna lovar att inte genom Schulz knep försöka blockera nedskärningarna.

1 kommentar:

  1. Härligt, det räcker alltså med endast 20% av rösterna numera? Något Reinfeldt kan komma att behöva till nästa val. Goda nyheter för den tokskallen, hoppas han ringt och tackat StürmFührer Schultz.

    SvaraRadera