tisdag 19 februari 2013

Sammanvägda opinionsmätningar för januari 2013.Vi kan lägga i åtanke att januari månadens mätningar inte är kompletta, då SKOP inte publicerat sina siffror. I höstas deklarerade man att SKOP hade gått i konkurs. Ändå fortsatte de att publicera mätningar. Varför de inte gjort det än den här gången vet vi inte.

Resultat:

S 31,6%
M 29,4%
SD 10,5%
MP 8,4%
FP 5,9%
V 5,9%
C 3,8%
KD 3,8%
Övr. 0,7%

Kommentar:

Jag vill inte göra allt för långtgående analyser då en mätning saknas. Men vi kan fortfarande se vilka trender som håller sig. SD fortsätter att öka. SD har haft ett uppåtgående trend sedan i mars i våras. Så snart blir det kanske ett helt år där SD behåller ett uppåtgående trend. Nu försöker SD dra ifrån i kampen om tredje platsen mot MP. Men det lär dröja innan den saken är klar.

FP och V ligger jämt i 5,9%-träsket. Och C och KD ligger även de jämt i botten. I övrigt har Sveriges två giganter som kämpar på om vilket som blir landets största parti. Mycket kan än hända där. Men det kanske inte är lika spännande då man vet att de egentligen är överens i de flesta avgörande frågor för Sverige. Jag utesluter faktiskt inte en regering där både S&M ingår i. Där tror jag att Jimmie Åkesson underskattar etablissemangets avsky mot SD och svenska folket.Status.st

1 kommentar:

 1. Jag förstår inte vad det är för människor som röstar VPK och MPK, vi har alltså 14,3% renodlade kommunister i det här landet?

  Otroligt hemskt med tanke på att det är en rörelse som än värre mördare än nazist-skitarna.
  14,3% potentiella Gulag-slaktare.

  http://darianworden.com/pics/communism.jpg
  http://www.scribd.com/doc/3398379/Black-Book-of-Communism

  SvaraRadera